happy fucking new snurr year

Nu blir det duschen och fixa håret så det är gjort. Får fixa resten senare eftersom det är jag som ska agera kock ikväll. Trerätters. toast skagen, Oxfile, rödvinsås klyftpotatis och pinjesallad och Gino chokladgratinerad frukstsallad. Får se om det blir hiss eller diss.
Senare hem till tiny winy Dessy och forsätta skålandet där.
Imorgon får jag absolut inte vara bakis för då ska jag vara i nya lya hela eftermiddagen och fixa.
Så då får ni komma förbi på kaffe och lyssna på kapten röd med mig!

Nej sätta på lite musik och  slipa klacken som jag brukar säga!
Hoppas ni får en fin kväll allihoppa och Madeleine, gott nytt år på dig. Nästa snurrår är snart här med massa nya hyss och upptåg. Mitt 2009 kunde aldrig blivit så bra som det blivit om du inte fanns i mitt liv ♥ Så nu satsar vi ännu högre! / Hannypanny

Nyårsafton!

Himlans trevlans igår! Jag skratta så jag höll på att kissa på mig flera gånger. Emma har en välldigt skön humor.Minst sagt! Klockan 3 var vi hemma! Lite mör idag men det går bra ändå!





                                                                               ♦



Nu har jag kommit in i en"turkperiod" igen verkar det som. sommar 2008 åkte jag tillTurkland 2 ggr och var som helt besatt. Det är nått med Turkiet för mig. Så nu är det Turkisk musik som dånar ur  mina lurar och högtalare, stackars Hans han hatar verkligenden den typen av musik.

Vet egentligen inte varför jag Älskar den turkiska andan. Jag dras dit av nån konstig anledning. Hela landet är bara så inbjudande och jag är så farsinerad av människorna där. Träffade många (inte alla) super sköna människor som jag fortfarande har kontakt med. Ja en sak vet jag och det är att jag ska dit igen, många gånger.  













Hanna eriksson västerviksgtan 13, 3 tr

dansar runt, klappar händerna och sjunger av lycka!
idag fick jag äntligen och mycket efterlängtat mina nyckar till min lya lägenhet, MIN LÄGENHET.
har smakat på de orden länge idag och det smakar ljuvligt. Efter mycket tvistande och smsande och några svordommar fick jag nycklarna i handen precis innan ETFs kontor stängde. Tur de säger ja annars hade jag nog fått ett sjuhelvets utbrott på både pappa och hon den där. Så vi drog raka vägen upp till Västerviksgatan 13 3tr mohaahaha, och lastade av några kartonger och tjecka läget, o visst fick jag en mindre chock att ja, stort det är det ju tammejfan inte men kommer bli en riktig snurrlya, massa färger och massa kärlek. Jag och min "käresta" kommer ha det bra där, oj så bra vi kommer ha det i min nya 3 sits soffa och massa vin i billiga ikea glas. Underbart och fruuuktansvärt efterlängtat, det känns nästan som jag drömmer.
Upp fort som fan imorgonbitti, klä på sig mysdressen o köra järnet, men måste fixa ett fikahål för bolaget. Lite festligheter blir det faktiskt imorgon, dock väldigt otippat men jag säger ju sällan nej till fest.
Så nu kommer dom närmsta dagarna  bestå av flytt och massa vändor till allas vår IKEA och jobb såklart.
Om några dagar kan jag alltså spela hög musik, äta makaroner med ketchup, prata i telefonen i 3 timmar om jag vill och gå runt naken på västerviksgatan 13. Love it!

Madde jag älskar dig, du är världens bästa vän ♥

/ Hanna


Förkväll hos Karlsson/Södergren!

En dag innan nyår! Idag var jag ner på stan o fika med Hanna snurran sen var jag och titta på Dessas nya lya såglad för hennes skull! Lite avudsjuk är jag också vet hur kul det är att få ny lya. Greja o dona. Och det är också nått speciellt med 1:a dom är så mysiga. Nu flyttar Hanna snart också, inte att förglömma! Ska bli himla kul att hon flyttar upp hit till "Sovjet"blir nära och bra sen när jag är hemma från Norge och mamma målar fan på väggen över skyttetrafiken som kommer råda här mellan västerviksgatan nr 35 och 13.

Ikväll är jag och Hans bjudna över till Emma och Ronny på ost och lite rödtjut! Himla trevlans!! Hatar "par-grejer" Sånt som par gör ihopp liksom såsom par-middag. Så jävla trist. Men det är annorlunda med Karlsson/Södergren.

så, ikväll kan man säga att det är lite uppvärmning inför imårn då vi alla ska till Marcus o Conny i uppsala för att fira nyttår 2010!  tjooho! /Madeleine

ajjjjjjeeee

jag har ont!
ÅH vad är det här? jag kan inte sova. ska hela magen sprängas eller vad gör du med mig gud?
värken har spridit sig till ryggen och ena mitt ben är helt bortdomnat och mina armar gör jätte ont, är helt svag i kroppen. Men jämna mellanrum hugger det till som en blixt i nedre delen av magen och ryggen. Är kallsvettig och blek. Har något verkligen gått sönder i mig? jag blir rädd på riktigt! Pappa har telefonen i högsta hugg ifall, nej en natt på akuten är de sista ja vill

♥ / Hanna

Imorgon går flytten mot, snurrlyan

Imorgon går äntligen flyttlasset, jag har längtat nu enda sen jag mellanlandat hos pappa.
Nu behöver jag o pappa inte nöta något mer på varandra, inga stora bokstäver angående mitt sk missbruk av telefonen, inget gå och läggasig kl 10 och inget bankande o slammrande kl 7 på morgonen!
Men det är inte bara och flytta, har jätte mycket att fixa innan allt är klart. Till och börja med måste jag dricka upp mitt snabbkaffe och bocka av dagens första to do vilket blir att ta ut en viss summa pengar på banken och köpa massa massa snygga möbler. Ska ringa till IKEA och beställa min svinsnygga svarta soffa som tar en vecka att få hem. Imorgon åker mamma och jag förhoppningsvis till IKEA och köper resten av sakerna jag har tittat ut, oh my vad snyggt jag kommer få det! Men mamma är dock inte lika possitiv till mitt val av möbler, hon och jag har inte alls samma stil, hon ska enbart ha vitt, stilrent med nån dutt av färg medans jag kör helt på 70 talet med massa färg och former. Sen måste jag gå till jysk och köpa två rullgardiner för jag kommer inte stå ut en enda natt utan det, jag måste ha kolsvart om jag ska kunna somna. Sen måste jag köpa skurhink och dammsugare (vet många som inte tror att jag kommer städa och hålla ordning men nu ska jag bevisa motsatsen )
Har sett en jätte cool tavla på internet jag vill beställa med den kostar lite väl mycket så jag tror jag helt enkelt få stå över denna gång, har köpt lite väl mycket onödiga saker nu den sista tiden. Men min mysdress från svea var helt klart värt dom nollorna. Och igår var ju som sagt jag och Madde till Uppsala och sedvanligt shoppade på weekdays. Fanns mycket snyggt med lyckades bara shoppa kläder på rea. Madde jag har tröjan på mig, så jag hoppas vi inte ses på stan idag! Så nu får Hanna nog hålla i sina pengar och bara köpa viktiga saker till lägenheten, och ett träd man hänger smycken på tillhör inte den kategorin. Fan.
Men nu ska jag försöka att inte stressa, det går ta den tid det tar med flytten och att stress möblera och sätta upp allt på väggarna blir inte bra det heller, nej min lya ska bli riktigt snygg och genomtänkt.
Så nu blir det fullrulle och nyår känns ganska långt borta för min del när det är så mycket som ska fixas, så förmodligen firar jag den i lugn och ro med familjen så jag kan standing on my own och kan fixa i lägenheten ist. Prio ett liksom!

Nej nu ska jag lyssna på några av våra snurrlåtar och ta en kopp kaffe till, fixa till benan och ta på mig mina snuskiga converse och gå mot stan! Idag är bannemej en bra dag! / Hanna

Tisdag..?

God fucking morning!
Idag ska jag till frissan för att frisera om mig! Ska bli så förbannat skönt. hela håret känns som ett stort afro-krull. Senare ska jag och Hans till U-sala och shoppa till nyår.
Nyårsafton ska vi fira hosl Marcus och Conny i uppsala och äta tre-rätters och få en lagom berusning av alkohol (får man hoppas) det blir en sten kul afton tror jag! Dom är så exellence, Marcus och Conny!

Nu så är det dags att ge sig av! /Madeleine


Vilken dag!

Vilken dag säger jag bara! vilken dag! Har haft en one on one dag med Hanna Snurran. Vi åkte till Uppsala för att se till att spendera lite pengar på Weekdays, jag hade fått ett presentkort från Weekdays av Hanna i julklapp också så nu är det kortet draget och slut! Blev ett par jeans och en tröja från herravdelningen. Så fin så. Hans ser lika besviken ut varje gång jag kommer hem med kläder shoppade från herravdelningar eller tröjor som är sydda efter en kartong. Är väll inte hans ideal bild av vad en "kvinna" ska bära. Fast han gillar mig ändå. "ae like dae Madde"
Har haft en så mysig dag tillsammans med min vän. Tack för den snurran!

Måste bara få säga också att jag varit nu rökfri i 15 dagar. Ett undantag var på juldagen när jag rökte nån cigg sådär fast det smaka inget vidare och jag drog inga halsbloss. Tycker inte det räknas då eller det gör liksom inget om man feströker och kan hålla sig till det, och det tycker jag att jag bevisat nu. För mig så är det här nått jag aldrig trott skulle hände mig än på flera så im happy.

Nu ska vi kika på en film och kanske det  slinker ner ett och annt chips!

/Madeleine

skärpning

vad är det som händer egentligen?
undra vad det är för knäppa tankar som inte vill försvinna, bara surrar runt i huvudet och väcker gamla minnen, gamla misstag och gamla mönster. det är precis som jag har gått tillbaka några år för allt känns precis som förut, känner ingen alla känslor enda ut i fingertopparna och ändå lik förbannat gör jag det IGEN, jag bli så förbannad på mig själv och nu är det stop stop stop stop. Nu Hanna Eriksson är det du som håller i trådarna så skärp dig annnars kommer du ångra dig för resten av livet.

Imorgon blir det en heldag med Madde, min finaste madde. Tjoho! ♥
/ Hanna


Att man alrid lär sig.

Nu har jag äntligrn återhämtat mig från juldagens fylleslag, herregud. Blev lite överförfriskad och tappa både hemmnyceln och minnet. Kameran som jag hade med mig i väskan som jag promt insesterde tidigare på kvällen att den skulle med ut var SÅLKART sönder. Buhu hoppas den går att laga. Usch så oansvarligt av mig! jag och Hanna ramlade runt inne på joar och Hans såg jag inte skymten av, stackarn. Han hade spenderat nästan hela joarvistelsen av att leta efter mig. Vart var jag? Letade jag? usch o fy vilket fult beteènde Madeleine. En dålig uräskt är att jag alltid blir liiite för "styv i snöret "när jag varit och firat vad-som helst med den sidan av släkten och denna gång var det Julafton. Att man aldrig lär sig.

Igår var vi på middag hos mormor en alkoholfri afton. Inte ens glöggen var spetsad. Sen var det hemmåt och en chipspåse senare sov jag. Hoppas det gick bra för dig snurran att jobba.En sak vet jag och det är att jag inte hade pallat att gå till oibbet så hoppas det gick vägen snurris!

Idag mår jag bra och nu ska vi ta en frisk tur ner på stan! /Madeleine


bulletproof


oh my fuck

VAD HÄNDE?
som vanligt blev kvällen snurrig med en extra twist på slutet, som alltid.
Hur många gånger ramlade vi madeleine karlsson? och varför är mina kläder blöta? dom låg i ett hörn i rummet ihopknögglade och helt dyblöta och sockriga? äh,
Vaknade nyss och kollade på klockan och skrek rätt ut. MIN BUSS GÅR OM EN TIMME!
skyll mig själv / Hanna


god fortsättning









Årets julafton var precis lika mysig som de gångna, Marina och Janne vet precis hur man sa fira en traditionsenlig jul. Tack så mycket för mat och alla julklappar.

NU VILL JAG HA IMORGON MADDE!

/Hanna


Marry Christmas You Fuckers!

JULAFTON! Vilken super mysig afton det bjöds på igår. Firade jul för första gången hos min moster i sthlm på Ekerö. En vistelse över dagen, Janne körde 70km/tim både dit och hem så det tog ju sin lila tid, trodde Hans skulle få ett frustrations utbrott som han satt och vred sig varje gång vi passera en 90 skylt.



Allt det bjöds på var hemmagjort. ALLT..













Lilla kusin Philip är ett riktigt eneriknippe!



Väl hemma igen fira jag mamma och Hans lite jul med glögg och kakor.


JULDAGEN! Idag handlar det om chill framför tv:n, dricka lite glögg, ta ett låångt bad, göra sig vacker och senare åka till farmor på julmiddag, sen utgång förhoppningsvis! En riktig tradition! Så ikväll firar jag jul med pappas sida kan man säga fast jag är egentligen där för att äta god mat och önska min underbara farmor godjul! Nu sitter jag med en kopp K i sängen och kollar på gamla julfilmer som sänds på tv. Idag ska mamma få rulla håret på mig för ikväll tänker jag vara kvinna!!

Nej nu ska det skrapas triss-lotter! Hoppas på storkovan! ♦ Fan jag har nog lite julkänsla i kroppen ändå

CHILL ↓



HANNA RING MIG! /Madeleine


god snurrjul

Vaknade av ett härligt telefonsamtal från Madde, vad kul att du blev glad för julklappen.
för ett tag sen åt jag och pappa julgröt och julskinksmacka, nu ligger vi båda i soffan med täcket över huvudet. Börjar visserligen bli dags för att göra sig lite vacker och dra över till farmor på jul lunch och öppna klapparna men jag ska nog sega några minuter till. Härlig början på denna julafton och ju längre dagen går ju bättre kommer den bli. Ikväll får jag äntigen träffa Janne och Marina med familj och Mamma och Calle såklart.
God jul på er! / Hanna

Helo Madeleine!



Tack smurris! ♥
Har några helbilder också men eftersom min kar är så dålig på att ta bilder så tänker jag inte lägga upp dom men här är helo kitty tofflorna iallafall! försöker skicka ett mms! =) GOD JUL!

Jag gillar inte chokladaskar hanna!!!!!

oh my vilket hett samtal jag o madde hade ikväll på telefon.
snacka om att kvinnor lider av humlrsvängningar men vi måste fan ha en skruv lös for real
allt handlade om en sketen chokladask men jag accepterar inte vadsomhelst, inte heller från miss madkaro.
din jävla idiot jävel. du är så jävla otacksam

Men det är ju såklart inte på riktigt och orkar inte dra hela historien heller för det finns ingen logik eller iq i samtalet överhuvudtaget, inte fan kan man bli arg över en chokladask. nej vet nånva

/ Hanna mupphead eriksson

GUD SÅ SKÖNT!

NU ÄR DET BORTA! Gud så underbart skönt, nu har jag varit på akkis och tagit den hemska skapelsen dom satt i min näsa. Min läkare är stört skön, kunde inte fått bättre. Han är den enda jag är nöjd med när det gäller hela den här vistelsen/vistelserna på akademiska  sjukhuset. Nu får det dröja länge innan jag sätter min fot där igen minsan!
 Ikväll tänker jag stoppa i mig och unna mig nått gott, är fortfarande jätte förkylld men känner äntligen smaken!

/Madeleine

The Grinch

Det blev ingen konsert igår för mig och mamma. Vi hade missat den. Kollat fel på biljetten och missat med en dag. Konserten hade alltså gått dagen före. "Nej fyfan!" Hur fan kan man kolla så fel? haha iallafall så satte vi på oss paltorna och drog iväg till sthlm ändå. Nått bra fick man göra av situationen men det var inte våran dag. Tåget som skulle ta oss till sthlm var ordetlige försenat av snöstorm och jag hade glömt värk tabletterna hemma, just då kändes det som allt gick fel.. 

Fan vad folk. Inte kul att gå när det är så folktrångt, jag hade försökt stoppa papper upp i näsan för att stoppa snorets fårsgång, blek och febrig. Kände mig som The Grinch, han som stal julen eller nått sånt..? folk måste ha tappat julkänslan direkt när dom såg på mig.

Vi hade mysigt jag och mamma vi var och åt china mat och shoppa lite, kolla NK:s julskyltning. Så fint så. Trist att missa konserten men det är tydligen sånt som händer. /Madeleine 




Här sitter vi och väntar på att få åka hem så jag passa på att fota lite med nya kameran ! Sweing!!

 Snorigt..

myspys

ett litet inlägg från mig i mitt lilla hörn i soffan där jag sitter.
En väldigt soft och mysig dag är snart tillända, har slagit in lite paket myst i soffan och gått en skön långpromenad. Nu ikväll blev det en spontanfika hemma hos Malin, det är verkligen jätte kul o komma hem till henne, man känner sig så välkommen och det tisslas o tasslas alltid sådär härligt tjejigt.
Jag och pappa har slagit hål på några timmar nu vi med. Jag dukade upp glögg, choklad o massa frukt till anna ankas jul. Fyfan vilken jävla människa hon är alltså jag har nog aldrig hört pappa vrida o vända på sig och svurit över någon så mycket. Vet inte riktigt va jag tycker om henne men underhållande är hon, även om just detta program egentligen bara är ren skit. jaja.
Imorgon ska jag jobba till 4, handla den sista julklappen och sedvanligt tillreda julskinkan med pappa och sätta nejlikor i apelsiner. Nu början julstämningen faktiskt komma och denna jul kommer bli något extra med tanke på farmor och farfars generositet, ja det blir riktigt riktigt spännande. Men det allra bästa är att få komma ut o fira jul i Mariedal igen, där firar vi en äkta jul med tänd brasa, grillade äpplen och självaste jultomten. Jag kom ihåg förra julen när jag fick en pjamas av mamma. Blev som barn på nytt och tog på mig pjamasen till kvällsgröten och kröp upp i soffan med filten bredvid Marina och kollade på nån halvtråkig gammal julfilm. vilken livskvalitet!
Ja det blir ett mycket kärt återeseende även denna jul.

Men först ska fokus ligga på morondagens jobb och även på "maddes dag" eftersom hon tar ut sina grejjor i näsan hon haft i en vecka. är så glad för hennes skull att skiten äntligen åker ut, nu kommer det ju verkligen bara bli bättre och snart är min snurrplutt sitt vanliga jag igen. Det är verkligen hemskt att se sina nära och kära lida men vill ju verkligen vara gud då och ta bort allt smärta och lidande, men man är ju inte mer än människa. Men du vet att jag alltid finns här vad det än är, jag tycker om min madde det finns INGEN som henne ♥ Så jag hoppas det går bra för dig imorgon vännen, väntar spänt på uppföljning.

Nu ska jag kolla klart på filmen på femman sen blir de suss suss. Godnatt / Hanna

skönt att vara ledig

Nu känner jag hur jag börjar få ny kraft, jag var väl värd dom här två lediga dagarna efter en 7 dagars arbetsvecka. Har hunnit med en hel del viktiga o mindre viktiga saker b la att fixa hemförsäkring till nya lyan ifall någon fest skulle spåra ur och en ruta skulle gå sönder men det viktigaste av allt var fikat igår hemma hos madde. Jätte kul att få se henne igen efter operationen, har varit tomt o trist utan henne. Passade på att överlämna snurrklappen också som hon ska få öppna på julaftonsmorgon, spännande vad hon kommer tycka för det kanske inte riktigt är hennes grej, nåja den kommer iaf vara till använding för henne. Det är så kul att överaska någon på det där viset, man ser verkligen hur glad en människa kan bli. Mycket roligare att ge bort något än att få något tycker jag ♥

Imorgon börjar den lååång jobbveckan igen, jag prioriterar att jobba över hela julen för att få en extra klirr i kassan. Då kan jag unna mig något o känna att jag är värd det också. Det tråkiga är att jag missar julfirande med syskonen som jag inte träffat på bra länge men ska försöka hinna med en julfika hos syster iaf.
Och den där innihelvete dumma juldagen då alla ska gå ut och ha jätte kul och vara jätte snygga. Nej då sa jag jobba ett dumt kvällspass på åsunda i min rosa paraplytröja o känna mig som skunken själv. Nej det där håller inte måste försöka klura ut något som gör att jag också kan få dricka ett glas mousserande med mina fina vänner!

Nu slår klockan halv två och det börjar bli dags för mat, ska koka mig lite gröt och ta mig en promenad och glädjas tillsammans med bulletproof, ikväll är planen lika med noll men ska försöka mig på ett besök hos dessa, annars får mia och klara underhålla mig. Puss haj / Hanna

Dan före dan före doppardan!

då bär det av till sthlm!
Igår anlände Hans hit från Norge, det var ett kärt återseènde!
Han trotsa på att jag skulle öppna julklappen från honom.. EN KAMERA! Världens finaste kamera dessutom! Jag är fortfarande i chocktillstånd hade jag ALDRIG ens kunnat ana. Weho! Tack Älskling! ♥

Nu bär det av till Sthlm med mamma!
imårn åker helvetets skaplese ut!!

/Madeleine


Snurrklapp!!


Hanna kika förbi idag på en kaffe och lite uppdatering. Fick en julklapp. Nu får du sluta med alla presenter snurris! du skämmer bort mig ♥




Helvetes veckan !!

En helvetes vecka har jag just varit med om. Gick bra på operationen men! efter att jag vaknat upp från narkosen började jag kräkas blod, blod som jag svalt under operation. Hade fastat hela dagen så jag var helt tom i magen och ingen energi alls, allt jag försökte dricka kom upp igen, hade inget annat val än att ligga var över natten med dropp. Brydde mig egentligen inte så mycket, jag ville bara sova var helt slutkörd. Fick dela rum med en kvinna som hade opererat halsen, vi prata inget men jag antar att vi delade smärtan.

Nu har jag gärnplattor som sitter fastsydd i näsan. Jag tänker att det är som en tandställning, så jag kallar den näsställningen men även så kallad Helvetets skapelse. Jag föredrar det sistnämda. På onsdag ska ställningen bort. Himmel vad skönt!! Det är något jag Så Så så ser fram emot. Kommer säkert göra ont och vara jätte obehagligt men det skiter jag i nu. Vill bara ha den BORT! Har också gått och blivit förkylld på kuppen. Snor som jag inte kan snyta ut + att jag inte känner någon smak på det lilla jag får i mig när jag äntligen lyckats gapa ordetligt så att jag får in gaffeln i mun innan all föda åkt av. Ja jisses vilket handikapp.

Har ätit så mycket smärtstillande dom senaste dagarna så jag är helt mör i huvet. Nu börjar jag trappa ner!

OCH.... !!!!! (TRUMMOR)  JAG HAR VARIT RÖKFRI I 8 HELA DAGAR NU! fan vad jag är bäst! Det har gjort mig gott. Tyvärr så kommer jag att ta ett.. el några glas alokohol på juldagen och då är det kört. Måste ju få röka om man dricker. Men man kan ju feströka försöker jag intala mig.

Ikväll anländer Hans också jätte trevligt! 2,5 vecka sen sist! ikväll blir det film och kebab. Romantik på hög nivå! ;)

Imårn ska jag på konstert med mamma ! Carolas jul ska vi se som är tradition varje jul! Inann blir det shopping och mat från hötorgshallen. sån där turkisk hamburgare. Fan vad gott.

Nu är Hans på ingång. /Madeleine

?

Jag vet inte vad jag ska skriva.
Tråkigt att det var sista dagen på lagret, riktigt jääävla tråkigt.
Undrar hur min madde mår också, jag hoppas jag snart får höra hennes röst igen ♥
/ Hanna

Lillsnurran, hur mår du?

nu har jag tänkt på madde hela eftermiddagen, hoppas operationen har gått bra för min lilla snurra.
Nu väntar jag bara på att hon ska ringa så jag kan känna mig lite lugn. Stumpan!
Så nu blir det till och vara len i truten och inte säga något olämpligt, le och hålla med när hon är lite skör.
På fredag kommer jag med mat och mys, då ska hon få ligga i soffan och bara njuta medans jag tar hand om henne. På måndag blir det ännu mer mys för då ska vi göra det vi kan bäst, shoppa på weekdays!

Usch nu är det bara två dagar kvar på lagret och det känns så jävla tråkigt, jag vill inte jag vill inte!
Jag vill jobba kvar, har kommit in lite mer i gänget och tycker det är ganska trevligt när jag kommer till jobbet.
Jag hoppas för guds skull att det inte är sista gången jag får träffa alla knäppisar där, får hoppas adecco ringer efter jul och behöver mig igen. Så nu ska här njutas de två sista dagarna!

Nu har pappa äntligen åkt på möte och jag får min efterlängtade egen tid här hemma i vårt lilla kaos. O det ska firas med pizza och massa kapten röd med uppknäppta byxor i soffan. / Hanna


då var det dags igen..

Då gör vi ett nytt försök med operation. ...Börjar bli lite nervös nu. Känns lite konstigt. Får jätte konstiga tankar typ att jag ska dö på operationsbordet eller att jag blir hjärndöd(på riktigt) och aldrig vaknar upp igen, och så tänker jag att "men vad gör om man har lite svårt att andas ibland, inget man dör av är ju så van nu". Nej, men nu ska det bli av.
Jag är ganska irreterad känner jag, på dom läkarna och hela uppsala akademiska. Hoppas dom inte sjabblar till det den här gången. Nu är man ju ännu mer nervös, dom verkar ju inte ha nån koll där borta.  Men nu får jag lov att lita på dom om jag vill få det här gjort.
Jag säger som jag sa sist. Om jag dör så dör jag i frid! Inget otalt med nån och jag älskar er alla. /Madeleine
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh!!!!!


Jag är minsan en svensk hjälte!

Tittade på Svenska hjältar galan igår. Mamma o jag skicka in en bild för att bidra med våra leenden på den där att man skulle skicka in ett "smile" på sig själv för att då blev man en svensk hjälte. Så då gjorde vi det. Kunde inte motstå tanken att få vara en svensk hjälte för en stund. =) Här är vi! ↓ (bilden är från BSB konserten. Vi fick tråkigt och börja ta kort på oss ist, vi brukar göra så. Ja o mamma)



                                      


Coolt som fan ju...

   
Weekday gift card. Fan vad snyggt gjort. Märks att det är en anständig affär!  Kortet kom inslaget i en liten skinnficka som jag abslout tänker spara. "Coolt som fan ju" 




                             


WEEKDAYS och julklappar

Tack för i söndags snurran! Det var jätte mysigt, tråkigt bara att jag inte var i form riktigt. Den här helgen som vart har verkligen tagit kål på mig. I söndags kväll, jag var helt tom! Hade jätte ont i magen, har åkt på en sjudundrandes magkatarr. Nu börjar den väl äntligen gå över litegrann. Det var mycket stress i helgen och dåliga matrutiner och dåligt med sömn, stress från förra veckan med obetalda räkningar och nervös inför operationen (som ändå aldig blev av) Så det är inte konstigt att det går hål på magsäcken (!) nej inte riktigt då.

Fick en present av Hanna sk "näspresenten" hehe den passa alldeles utomordetligt till våran tur. Vi ska iväg och "julshoppa" datum 21 Dec. Julshoppa betyder inte att handla massor av julklapper till andra utan till oss själva såklart.

(Jag har bojkottat det där med julklappar, köper inga i år, inte nästa heller och det gjorde jag inte förra året heller. Kalla mig bitter men jag känner att det är onödiga pengar. Då tar jag hellre "julklappspengarna" och köper nått till mig själv istället. Det är en bra idè. Alla köper nått till sig själv istället och tar med på julafton slår in och lägger under granen. "Från Madeleine Till: Madeleine". Då får man också precis det man vill ha. 
Sen köper jag hellre en gåva en annan gång men julklappar blir så krystat och det finns absolut ingen känsla bakom det man köpt. En jul köpte jag 6 ljuslyktor, en till varje. Dom var billiga och jag var så förbannat less på att jaga runt i folkträngsel och låånga köer efter klappar till alla mormor..farmor..morfar...osv, så det sluta med att alla fick nöja sig med en varsin ljuslykta. Fan så trist.

Jag köper gärna presenter på födelsedagar för att fira personens liv och födelse men julklappar tycker jag är överskattat.

Iallafall så fick jag av HANNA ERIKSSON ett presentkort på WEEKDAYS! jag är jätte glad. Jag älskar det stället. Hanna Eriksson! Du är en sann vän. /Madeleine

en bra söndag!

Nu är helgen snart över och jag kan tänka tillbaka på den med ett leende på läpparna vilken kanonhelg vilket drag. Det hände mycket oväntat och mycket som kommer gå till historien, tack allas vår Tove haha.
Det märks att jag har sovit i ett dygn för idag är jag jätte pigg och speedad enför kvällen som kommer.
Vaknade pigg och utvilad, gjorde mig en kopp kaffe och chillade i soffan med milou men rastlöseheten kom krypande och nu ska här fixas och donas lite.
Ska först ner till lägenheten o ta ut det sista inför morgondagen då städfirman kommer, stackars dom. Dom vet inte vad det är dom ger sig in på när dom entrar röklyan nummer ett. Jag får obehagskänslor såfort jag kommer dit som det vore ett spökhus men det är väl inte så konstigt för i vår lya där hände det både det ena och det andra. Kommer sakna det lite framförallt närheten till Dessa, men ibland för det för nära att bo vägg i vägg.
Men nu dröjer det inte länge förns jag bor i min egen snurrlya det kommer bli så fint å jag längtar till madde kommer hem och för inviga den med mig på vårt eget vis!

Men iaf, ikväll ska jag ju som sagt hem till Madde och ha våran opereranäsan- mys- snurr- flickingt och flamsig -  kväll där vi ska sitta och prata skvaller och om våra konstiga fantasier, JAG GILLART! Paketen är inslagna och nu behöver jag bara åka och fixa maten och godiset sen är det kirrat o klart.
Vi som här längtat så efter det här hjärtat, vi har det förbannat bra ihop!
Imorgon är det en ny vecka och sista veckan på lagret, känns faktiskt riktigt trist jag hade gärna stanna ett tag till! / Hanna


åååhhhh!

Ååååååhh! usch så tröttsamt. idag är jag trött. trött trött trött! Skör som en liten barnunge. Sitter här med en kopp kaffe och försöker komma igång! det har minst sagt varit en hektsik helg, har inte ens märkt av att de varit helg förresten. Mår lite illa.... hoppas fan inte jag håller på att bli magsjuk. SKA INTE BLI SJUK. Jag vägrar det. Det går inte alls. huh
.......
Chill en stund till nu sen ska ja fixa mä!
Ikväll ska jag träffa Hanna. Äntligen blir det av snurran! som jag har längtat.

/Madeleine

mosigt

Efter lite mat så börjar jag sakta vakna till liv.
sitter dock foftrarande med pjamasen och håret i en knut utan smink och med sjukt svullna hallonläppar!
Men jag ska faktiskt ta mig i kragen nu och klä på mig och gå ner till Hannah, vi ska dra en repa med bilen och hyra film och köpa godis. Skönt med en chillkväll för ett tag sen så övervägde jag faktiskt att dricka igen men fyjesiken vad jag hade ångrat det imorgon! Hannah du räddade min kväll.
Hela gårdagskvällen bara mal i huvudet på mig om och om igen,hur knäpp får en kväll vara?
ja den kommer gå till historien och jag kommer ALDRIG glömma alla Toves kommentarer till mig, men som ja o madde brukar säga är man poppulär så är man! Kvällen började strålande och slutade underbart!
Ktchiiiing / Hanna


jag säger bara tove tove tove

jag är för trött för att skriva men herregud en sån kväll det blev igår, Tove Forbregd du är ju tammetusan inte riktigt klok. Men jag gillart! Händer mycket spännande just nu och jag bara njuter.
" du får inte prata med mig förens vi har hånglat "
Imorgon står världens finaste madde på schemat och äta mat och öppna opereranäsan paket. Jag saknar henne extra mycket en sånhär extrem bakisdag då jag skulle behöva en riktig fet kram!
ska försöka skriva lite mer senare men nu behöver jag mat! har ju för helsike inte ätit sen igårmorse, fy!
/ Hanna

Jobba sa jag!

blev inringd till jobbet nu på morgonen. Bara att kliva upp och göra samhället en tjänst. En hel dag blev det då. Bara en sak som tjingar i mitt tomma huve just nu, Money money!! / Madeleine

Godnatt Hans! =)

God kväller! Nu har jag kommit hem från ett hektisk och mycket jobbigt arbetspass! FY F! oj nu är klockan prick tolv såg jag! usch vad läskigt, ensam är jag hemma också. Jag är ju mörkrädd av mig och inte så lite heller. Hör nått släpande ljud utifrån hallen.......Nej nu får jag sluta, skrämmer ju bara upp mig själv. Men går och stänger o låser dörn för säkerhetens skull!
Imårn blir det en halv lång arbetsdag 14-21:30 bra med OB! 

Hoppas ni bitches har det kul ikväll och för guds skull, håll ihop bena!  ;) (Hanna och Thessan brakade in på jobbet i fullt ös med sina små tösa kroppar uppklädda i festtrasorna med slipade klackar och klirrande system kassar, skulle med Tove hem o dricka sig fulla, slutar väll nere på joar och går hem med nyinskaffade bekantskaper ;) )

Förresten, fått ny op tid. Onsdag nästa vecka blir det ett nytt försök med mig o min näsa.. herregud. Kommer att kunna skriva en bok snart. Skönt att det gick så fort att få en ny tid iallafall. Vill bara göra det här nu så man kan få fortsätta med sitt liv .!.

Goddie Nightie / Madeleine

PS: countdown baby ♥

ÄNTLIGEN!!!!!!!



Man är ganska effektiv efter den där shotten. Hade massor för mig. .




Sköterskorna hade kul åt mig men titta lite konstigt på mamma, mamma skratta lika mycket som jag men hon hade minsan inte tagit nån hutt! mamma är fotograf! vilken humor...

Vilken dag, vilken dag..

herregud fyfan vilken dag.. vet  inte  vart  jag  ska  börja! Kommer till sjukan idag på fm. Får sitta i väntrummet i 1,5 timme först, sen kommer en sköterska och jag får komma till mitt rum och hon visar vart jag ska klä om till operations dräkten! Nerverna busar som aldrig förr och jag är så nervös så jag håller på att gå av.

Sköterskan kommer in och jag får en shott med lugnande och två alvedon för värken jag skulle ha efter jag vaknat upp. Mamma går på toa och sköterskan går iväg. Sitter dinglande med benen på sängkanten och försöker slappna av. In kommer en läkare, en manlig läkare!? Han presenterar sig som MIN läkare och att det är han som ska göra operationen på mig. Han bläddrar lite nervöst i min journal som han har med sig och mumlar för sig själv "vad var det du skulle göra?" eh? jaa jag skulle operera näsan sa jag o peka lite darrigt upp mot huvet. Han fortsätter med att tala om för mig att han INTE ska göra operationen så som det var sagt och som det stod i journalen "jag är inte specialiserad på det området" sa han. Han skulle göra det som var absolut det nödvändiga ungefär. Och sköterskorna tittade fundersamt och förvånat på varann. Dom viste heller ingenting. Herregud! hur kommer det se ut sen då? tänkte jag och Skör som jag var och den lugnande shotten hade börjat gjort sin verkan så jag total bröt ihop.
Då hade mamma kommit tillbaka och avbrytit läkaren och fråga vad som försiggick? jo, min läkare satt tydligen i nått viktigt möte så hon kunde inte. Dom hade kallat han i sista sekund typ.
Jag sten vägra! Aldrig i livet! allt var förstört, allt som jag byggt upp i huvet. Jag var ju mentalt förbered, hade liksom gått igenom allt i huvet flera veckor här innan, så kommer han. Allt föll samman, passade inte alls in i min bild.
Det var bara att åka hem igen.  Men först fick jag nyktra till för att efter när läkarn hade försvunnit slog den där shotten till och jag hade sten kul där i sjukhussängen i min fina sjukhusrock. Munnen gick i ett på mig och i nästa stund sov jag. Vilken cirkus. Blev ingen operation på mig idag kort sagt! Ska få en ny tid runt jul tom kanske efter nyår. Blir samma visa igen snart då. haha herregud.

Nu har jag iallafall ätit och rökt en cigg. Kände att jag var värd det efter idag! /Madeleine!

En god morgon!

Hejsans! Uppe med tuppen! nu är det 40 min kvar tills vi åker. Hua.. Hoppas jag får byta om och få lugnande och få komma in på opeation på en gång, så det inte drar ut på tiden menar jag. Känner mig lite konstig, ovanligt lugn. Har dagit i mig en kopp kaffe, det är ju allt jag får dricka. Kaffe och vatten. Jag får som små-attacker och tänker NEJ jag vill inte, till vilken nytta då? Usch! Hanna ringde nyss, hörde inte ett skit vad hon sa. Jag lyssna men kunde inte forma orden. Blir väll lätt så när man är stressad inombords!

Nu ska jag klä på mig. Om jag skulle dö på operationsbodet så dör jag i fred! Inget otalt med nån. Jag blir en ande i frid och kommer flyga vidare direkt! så ni vet. /MADELEINE   

Godnatt

Tack för det fina stödet snurran. Det ä värt mycket! Vad skulle jag göra utan dig. Jag ser fram emot lördag. Nu har jag tvättat mig i alla vrår och kanter kan omöjligt finnas nått skit kvar. Nu är det sängen som gäller,är jätte trött och så vill jag vara lite pigg imårn. Imårn smäller det. Godnatt / Madeleine

Lycka till vännen

Imorgon ska min vän Madeleine operera snoken.
Har nyss varit och träffat en splittrad, förväntansfull och världsbäst vän för att ge en lycka till kram och visa lite stöd. jag förstår att du är nervös och att det är läskigt att inte veta hur det kommer se ut eller hur du kommer att må efteråt men du är ju i goda händer och dom kommer ta hand om dig som den snurra du är. Och vännen tänk på hur länge du har väntat på den här operationen och hur glad du kommer vara när det är över. Framförallt att du kommer kunna andas normalt. Du kommer säkert må lite vajkalle och se ut som en muterad gris några dagar men på lördag då kommer ju hannypanny glad i hågen med massa mat och godis som vi ska trycka i oss i soffan framför tomten är far till alla barnen. Sist men inte mins två små snurrpaket. Det blir myspys de gumman vill jag lova. Tycker så mycket om dig vännen, jag ska tänka på dig imorgon hela dagen. Lycka till nu gumman, är så glad att jag har dig finns alltid här för dig!  Puss puss / Hanna


Ostabilt... rökabstinens eller nerver inför imårn?





                                              



Idag har jag varit rökfri - än så länge! Tog två bloss (och då menar jag TVÅ bloss) med Tove idag efter lunch och ska jag vara ärlig smaka det faktiskt inge vidare. Det är som att kroppen bestämt sig för att jag inte ska röka, att det ska smaka skit för det hör inte till att dra i sig det där skiten liksom, säkert för att jag vairt så inställd på det, att jag ska sluta idag. Men inte en enda cigg, inponerande tycker jag.

Om jag känner av?
Jag känner av att jag känner mig lite ostabil, känner att hjärtat gör små snurrhopp ibland (?) Och att pulsen också drar iväg imellanåt. Men annars så........
Har precis pratat med sjukhuset, jag ska vara där 11:00 imorgon fm. Det var en lagon tid tycker jag, en bra operationstid. Känns som att det är okej att bli opererad på den tidpunkten. Dom hade två före mig eller nått sånt. Det är bra, då är hon (min läkare) inte för utarbetad, inte hunnit bli så less ännu. Mja det blir bra.
 Nu är jag lite nervös, tror jag, om det inte är för att jag behöver nikotin? Usch det blir ju jobbigt det här och inte veta varför man beter sig konstigt, är det för att man behöver nikotin eller är det nerverna inför imårn? ja jag vette fan. Nu fryser jag också.
 Undrar vart min karl är nu när jag behöver han som mest. Får man nå stöd eller? Jag tycker att han ska ta och skaffa en fungerande mobi! iallafall tills imårn..vill man inte kunna svara på sms man får eller var det bara viktigt i början? Det är ju det att man vill ha några timmars terapi innan allt, där man får höra att det kommer att gå bra och blir frågad om och om igen hur hela proseduren kommer att gå till och man förklarar så gärna om och om igen.
Nu ska jag gå och göra mig ren tills imårn, tvätta håret, remova nagellack från både finger o tåna!  /Madeleine 


                                                                                      


 


är man känd så är man

Jag och Madde var med på halv 8 hos mig nyss " rostat fläskstycke "


"Bättre en noll iallafall"

112 kronor och 50 öre fick jag ihop på mynten jag var ner till banken med! Ja det är "bättre en noll iallafall" som Emma säger. Har öppnat mitt sista ciggpaket idag. Imårn är det sista ciggen som röks!

Fick ett samtal från jobbet, ska jobba imårn det blir bra. Sista dagen innan operationen, kommer den dagen att gå fort. Nu har jag ändå jobbat liiite den här månaden.! ja det är bättre än noll iallafall! 

Prata nyss med Hanna, min bitterhet börjar nu sakta lösas upp tack vare henne nu. För vi löste en del saker.
Har varit lite nerstämd och haft nån typ av stresshuvud på senaste MEN jag har så otroligt fina och underbara människor runt omkring mig, jag är verkligen så lyckligt lottad när det kommer till mina vänner. Min inre krets med ett annat ord. Loves of my life med ett tredje. ♥

En dag kvar nu sen är det bara att lägga sig under kniven! Mohaha =p





På väg ner på stan med min väska som är pengastinn!
I luararna hör man en salig blandning av bl.a lady gaga, Hoffmaestro, Winnerbäck. Yes sir!  


halv 8 hos mig

Tiden går fort när man har roligt. Först pratade jag o madde i telefon i en timme, sen gick vi över på skype o pratade en timme till. Fattar inte att man kan bli så glad av en människa! Nu sitter ja i soffan och inväntar halv 8 hos mig och att madde ska ringa upp. Ska nog göra mig en smörgås och lite varm choklad. / Hanna

det kunde gått illa

Fick nyligen en liten hjärtattack och ett stort jävla utrott mitt i fanna hills. Har ju legat hemma hela dagen med öronvärk och ryggvärk. Tänkte att jag skulle ta mig lite frisk luft för att rensa tankarna och ta upp ny eneri men det blev tvärtom. Skulle ta upp luren och dra iväg ett mess, med telefonen låg inte i "telefonfickan" och inte någonanastans heller. fuck me im famous ligger den kvar hemma? gick hem igen men inte fan låg den där heller ringde den flera gånger men hörde den inte. blev så jävla arg och lite små kjuk som jag är kunde ja inte låta bli att dra iväg en tår också, madde om någon vet att man bli lite skör när man inte är på topp, hehe!
jag gick tillbaka samma väg som jag började ifall jag skulle hitta den på marken ( jag måste sett ut som Birgitta i åsunda ronbinson när hon går med sin pinne och förstorningglas riktat mot marken när hon letar insekter, såååå, nääää)  och se på fan, hittade den bland några blöta löv och jag tror hela fanna hills hörde mitt "åhhh guuuuud!" så jag kunde lugnt traska vidare med party in the usa dunkande i lurarna!
Nu är min dag räddad och världens godaste middag står på menyn. Filmjölk, flingor med linfrö och en julskinksmacka. Ska äta vid tv ikväll för jag såg att du är vad du äter börjar nu, tänkte att jag kunde få känna mig snygg och smal i en timme.
skriver några rader senare, det händer säkert något intressant att skriva om. / Hanna


många beckar små.. eller vad man säger

Nu ska jag jag röra mig neråt stan, har en liten mindre H&M kasse med en massa småmynt i som jag ska gå till banken o växla in tänkte jag, tuffa tider nu! det blir säkert pinsamt lite men vafan..hehe Dessa möter upp och är sällis!

lite kjuk

vilken natt, vaknade med jorden öronvärk och att det rann var ur örat.
Är tokförkyld och ont i halsen efter igår, dumt gjort av mig och gå ut i regnat men efter en alvedon blir man ju så mycket piggare.
Så idag har jag stannat hemma från jobbet, vaknade faktiskt nyss o de va längesen ja sov såhär länge.
Sitter med två papperbitar i nästan eftersom jag har rinnsnuva haha. Usch, känner mig inte alls lika smal idag men någon promenad blir det inte för lill snurrans del nej ska försöka koppla av med en film och en kopp te.
Imorgon hoppas jag för fucking att jag kan jobba och att jag är helt frisk till helgen för den kommer bli awesome.

läste maddes förra inlägg om min present hon ska få och lilla hjärtat du behöver inte vara orolig, du kommer bli såå glad men förvänta dig inte guld och gröna trosor.
Nej dags att byta snorpapper / Hanna


mardröm

Det har ju varit så mycket prat om den här presenten som jag ska få av Hanna efter att jag opererat mig! Så inatt drömde jag att jag fick en bikini av henne men överdelen var jätte stor och att jag hade fått hiskligt stora bröst.. ja herregud. Pusta ut när jag vakna och insåg att det inte var sant.



 


Träning A och O

fan den här dagen har gått fort. Var och tog mig en lång promenad här på kvällskvisten för att rensa tankarna lite, mötte upp Hanna och promenera runt stan, vi rökte och fantiserade om att göra en sketch utav Åsundagården. "åsunda robinsson" undrar vart vi får all energi och fantasi ifrån, det bara eskalerar.
Nu har jag haft en trevlig pratstund med min bäste gamle vän Christian, blir alltid på ett bra humör efter jag pratat med honom. Kul att katcha upp lite •

Tidigare ikväll stoppa jag i mig två mackor till "granfejden" börjar bli hungrig igen. Fan.
 
Jag funderar lite på det som jag och Christian prata om att det är så bra att träna, träna kroppen. Han pluggar på universitet och för honom är det träning som gäller för att hålla hjärnan och kroppen i trim, så är det ju med alla tänker  jag. Jag tror att den bästa tex terapin, ÄR träning. All den negativa energin du har inom dig försvinner och du mår bättre, du är tex inte lika trött på morgonen och behöver inte sova lika länge för att orka en hel dag och du inte ALLS lika bakfull. Man får så otroligt mkt energi, du lyser. Och mår man bra så syns det och det smittas dessutom av sig. Fan jag ska börja träna när jag slagit mig till ro i all denna röra. Godnatt / Madeleine


tjo!

Ha! vad fint snurran! helvetets upfinning det där snapshott ;)

Nu ska jag ta nått att äta, kanske skriver en rad eller två lite senare när blodsockernivån eller jag menar bloggsockernivån stigit igen! ;) /Madeleine



 


nostalgi




oh shes a laaaady!



Nu pratar jag med Madde på skype!


matmissbruk

en timmes promenad och några cigg senare. poff, 10 kilo lättare. Till och med genetalierna har blivit mindre.
Det är iaf vad vi tror. En promenad med Madde är undefär som att gå på cirkus. " vars ska vi såva då " " åsunda robinsson " men hallåååå, kriiilllleeeee? " " ja jag har iaf sex fortfarande " osv osv. Ni förstår nog inte humorn i det här men det viktiga är att VI har kul, o det har vi vill jag lova!
Så nu när vi har blivit så smala är det dags för den viktiga kompensationen. Jag äter kräm och mjölk och smörgås. Madeleine nu är det din tur, visa vad du går för?
puss på mitten / Hanna


TOP NOTCH!

TOP NOTCH! ojoj vilken dag det var igår måste jag säga. Dagen började med att klockan ringde 05:45 gjorde mig klar för en arbetsdag och promenerade ner till busshållsplatsen, bussen kom aldrig dom hade tydligen bytt rutt, begav mig till nästa station o väntade en timma i kylan, hade heller inga pengar på mobilen för att ringa jobbet o tala om att jag blev sen.. var helt gråtfärdig. Var så trött från gårdagens rabalder i Sthlm  och hade fortfarande en dunkande huvudvärk från alla kvinnofans till Bsb. Jag var på jobbet klockan halv nio jag skulle börja kl sju!

så till kvällen -  Den var "Top Notch" Var lite osäker om jag skulle till Nataly alls var helt slut efter dagen, men Hanna kom utanför mig efter att hon slutat jobba, delade på en cider och rökte en cigg över lite smaskigt skvaller, så efter det så var jag på betydligt bättre humör.  

Jag Hanna Natalie och Marcus drack grogg o varva med cider o rödvin. Som sagt blev jag o Hanna lite storkäftade i den vanliga ordningen och ringde runt med högtalartelefonen PÅ. Ett riktigt härligt gäng igår, kunde inte bli bättre. Man skulle kunna förklara atmosfären med att det är så lättsinnat!! Lovely.
Jag och Hanna åkte ner på Joars o svängde våra lurviga!
Efter Joars blev det hemgång. Med Hanna små haltande bredvid och hennes sargade fötter gick vi hem till mig o sov.
Idag har vi degat i soffan och petat i oss en varsin rätt från Torino. Skrattat KARLrapat och bakis pruttat. Fan så skönt livet kan vara ibland. TOP NOTCH säger jag!!
Natalie och Marcus



Hanna har INTE ramlat utan lagt sig själv ner över Natalie och spiller rödvin över hela sig,  fylleslag Hanna E ;)



Natalie kommer med saltkaret och disktrasan, Hanna själv ligger och asgarvar


Boil in bag

Nu var det ett tag sen jag skrev men om jag ska sammanfatta helgen så har den varit hur rolig somhelst.
Fredagen började med en heldag på lagret, brukar vanligtvis vara ganska segt att jobba där men det blir bara bättre o bättre och det är en himla skönt gäng faktiskt. På kvällen var det meningen att jag skulle på julbord men som vanligt när det är något inplanerat ska åsunda ringa o ha lite halvkris. Men såklart ställer jag upp och jobbar, är nästan som lite semester att jobba där. Så Julbordet blev inställt för min del och jag slapp lägga på mig 5 kilo. Hurra!

Igår jobbade jag kväll, det var hemskt eftersom jag var så tokspeedad över att få komma där ifrån och bege mig till Nataly, dricka grogg och vara flickig och flamsig. Var den bästa o trevligaste kvällen på länge och jag och madde blev jävligt glappkäftade efter några drinkar, och som den vanliga ordningen tillhör ringde vi upp en kär arbetskamrat Tove, medans vi stog och kedjerökte cigg efter cigg.  Jag förstår inte riktigt hur vi är funtade men det verkar vara en uppskattad gest att få prata lite med oss sena lördagskvällen även fast det mesta som kommer ut ut våran mun bara är vokaler och konsonanter i en jävla blandning utan mening. hahahaha. lNågon timme senare, lite rödvin på tröjan, golvet och soffan och en Marcus halvdeckad i soffan och natalie halvkutande runt i lägenheten med saltkaret i beredskap gav vi oss ut på Joars och hade en kickar as kväll. Var jag och madde än gör så blir det alltid så jävla roligt, hur perfect match kan två människor vara? Ja bäst är hon iaf, min madde.
Sen följde jag med henne hem och sov där, så långt att gå upp till pappa och så mycket mysigare att vakna upp bakis och sugen på fett med en vän.
Så jag har haft en jätte mysig dag hemma hos madde, vi har legat i sängen och pratat strund hela förmiddagen och ätit bakismat och druckit litervis med cola och mått som en kung. Man hinner göra mycket på några timmar.
Madde med kökskniven i högsta hugg fick äran att snitta upp mig och förtora mina bröst med två påsar boil in bag ris. Sen roade vi oss med att jämföra våra bristningar, nypa varandra och kolla på tjockisar som dansar på tv. Och det är bara en liten del av våra genialiska aktiviteter.
Denna helg blir en helg att minnas och tack natalie för en jätte rolig kväll.

Nej nu ska jag power nappa en liten stund innan jag ska arbeta mitt minipass på Åsunda.
Imorgon är en ny vecka och den kommer sannerligen bli intressant. Puss på mitten / Hanna


VILL INTE!!

Min första tanke när klockan ringde nyss, VILL FAN INTE GÅ UPP! Nu har jag tagit en kopp kaffe o väntar på att huvudvärken som sitter kvar från igår ska gå bort! Konserten var FANTASTISK igår. Nu ska jag göra mig vacker! Hanna! Jag har inga pengar på mobilen! så du vet! ;) Puss hej / madeleine

min fötter

VÄRKER SATAN!!! Trött, trött, trött, trött. 14 timmars arbete är äntligen slut o nu tar jag kväller.
imorgon väntas mer jobb och en underbar och efterlängtad utgång med madeleine och grogg hemma hos Nataly.
Imorgon är en bra dag. Nää men de e bah! nej usch det blir bara dravvel är det här! / Hanna


Näsan i fokus!!!!

Är precis hem kommen från Uppsala. Iadg har jag varit och hälsat på doktorn som ska förlusta sig på min näsa. Mamma var sällskap. Läkaren är en kvinna och det känns skönt. Dom berätta hur hela operationen skulle gå till och sen allt med narkos .. jag skulle vilja sövas så fort jag kommer innanför dörrarna där men det gick tydligen inte men jag skulle få lugnande i "väntan på operation" innan jag sövs ner iallafall, det är nog bäst för dom annars blir det nog ett helvete. För alla! Jag börjar bli riktigt nervös nu, jag kände hur pulsen snabba på så fort dom nämde ordet "operation" . Bara det liksom. Hua!
Jag ska fasta innan operationen och sen har jag också bestämt att jag inte ska röka en dag innan op och vara rökfri en vecka efter, det är med tanke på läkningsprossesen o allt, man vill ju att det ska bli så bra som möjligt och gå så fort som möjligt och om man kan göra NÅTT för att bidra lite till att det ska gå bra, så det är nog ett klokt beslut.
 Nu är det alltså nedräkning som gäller! Tordag nästa vecka är det dags. 7 dagar.
Ikväll det bara till att slappa i tv-soffan!

Imårn ska jag på, hör och häpna BACKSTREETBOYS konsert! jag och mamma ska gå, detta fick jag reda på igår men fan vad kul det ska bli. Jag älskar konserter! spelar ingen roll vad det är, det är sånt satans drag oavsett vem det är som spelar.
Jag och mamma har som en liten tradition att vi varje år går tillsammans och ser "Carolas julkonsert" det är riktigt mysigt,först går vi alltid ut o äter en brakmiddag o värmer upp med nått glas vin i kroppen innan vi entrar Globen! Det är otroligt mysigt o julkänslan är då på topp! Det är den jul vi Karlssons har! men i år blir det liiiite glassigare, då får vi finbesök från Norge och jag tänkte visa ett riktigt svenskt julbord! för julmat måste man ju ha! Älskar julmat det äts för sällan. 

Undrar vad Hanna har hittat på? spännande! ♦ Du är ett ljus i mörker snurran ♦ 

/Madeleine

Kärleksfullt o nyttigt.




Den berömda frukosten. Så vill jag bli uppvaktad varje morgon!!!!

superdag!

En sjukt bra dag i Uppsala med Hannah. Herregud så längesen det var vi sågs o samma gamla Hannah var det också. Vilken jävla humor vi har! Vi kom på massa gamla uttryck vi brukade säga när vi var yngre. hahahaha.
På söndag ska vi göra pepparkakshus och lyssna på Carola, är lite av en tradition och till traditionen hör också att pepparkakshusen ska gå sönder.

Hittade massa saker i Uppsala men kunde bara köpa hälften. Blev 2 tröjor ett par high heels och en klocka från t shirtstore och en liten överaskning till världens bästa vän madeleine. Jag vill ge den till henne nu men jag får allt låta den ligga undangömd ett tag till! Har nyss kommit hem från bolaget o tagit mig en snabbdusch. Ikväll blir det julfest på jobbet och jag är så sjukt speedad och taggad, men jag ska skärpa mig så det inte blir som förra festen PLUS att jag ska jobba imorgonbitti. Ska först hem till Emelie och dricka ett glas vin sen åker vi ut tillsammans. Har så jävla ont i kroppen så vi får väl se hur bra det går med klackar ikväll.
Men nu blir det lite chill framför datorn, jag och kapten röd. .  Väntar på samtal från madde, är nyfiken hur det gick för henne idag, Lilla snok loppan! tjingpling / Hanna

oSLO

DETTA SKREV JAG DEN 2 DEC (IGÅR)

Nu sitter jag i Oslo - Gardemoen. Fyfan vilken dag. Imårse när jag kom till Tromsö flygplats var planet till Oslo försenat med en timma, jag hade bokat så att jag hade 45 min på mig i Oslo innan planet till Sthlm skulle gå och bagaget skulle automatiskt flyttas över till nästa flyg, det sket sig ju. Väl framme i Oslo när jag skulle hämta ut mitt bagage så visade det sig att det inte kom nån väska. Vart fan är det nu då?? jag hade ju missat det andra planet med 1 timma så dit kunde den inte gått.. Befann mig till "biljett info" för att boka ny biljett hem. (inte heller det enklaste) Efter mycket om och men så hade jag fått en ny biljett 2 timmar senare, en matkupong på 10 Euro och så fick jag veta att mitt bagage skulle automatiskt flyttas med till mitt nya plan och åka med till Arlanda. Så nu hoppas jag för guds skull att dom vet vad dom håller på med. Att bagaget finns där på Arlanda flygplats när jag landar. Annars!

Jag som var så glad idag att allt skulle gå så fort o smidigt idag, resan allt som allt skulle ta 4,5 tim, nu vet jag inte vad jag hamna på för tid.. ja hem kommer jag iallafall men lite senare än beräknat.

Min dag började iallafall helt magiskt! Min fina pojkvän ställde sin klocka en halvtimma före min, han gick upp och ordnade frukost. Omelett, smörgås, jordgubbar, melon,nybryggt kaffe, tända ljus mm. Finare käresta finns inte.

Nu ä jag trött o tom! Vill bara komma hem och slå mig till ro.

Nu ska jag kliva på min flight till Sthlm Arlanda. /Madeleine


Mössan är återfunnen



Jag har hittat kultmössan Madeleine


sensation 2010


Were is my head chris?


Nyfrisserad och glad! Är ljusare än vad det ser ut på bilden min kamera suger ju.
Som bonus blev det en mysig fika med dessa efter klippningen, idag är verkligen en bra dag.
Imorgon kommer madde hem, jag är glad iaf men hon kunde fått stanna ett tag till om hon ville. så mycket saknar jag ju henne inte. haha. äh saknar dig visst din cunt! / Hanna


RSS 2.0