Snyggt!



Så! nu har jag donat o städat o grejat lite. Kollat en massa jobb. Imårn fixar jag resten. Kanke dom ringer imårn från jobbet jag var till i fredas? spännande spännande! lite nervös också..* - men det e ju bah!... som Hanna brukar säga. ;)

Har slasat runt i Hans skjorta hela dagen, stort och luftig och jätte skönt. Brukar sno Hans kläder när jag får tillfälle. Sitter bättre och är snyggare än mina kläder! H&M`s man avdelning kan man hitta mycket snyggt. Det är skönare än att behöva tränga ner sig i nått litet tygstycke! och snyggt också!... sa jag att det var snyggt? :P

/Madeleine

avnjuter söndag

Hallåj!
Utgång blev det i fredas, Hans var också med ut (det var inte så farligt med hans tillstånd men en utskällning var på sin plats iallafall, bara för att markera ;) )  Vi hade jätte kul. Var lagom hemma till klockan 3. Varken jag elr Hans hade druckit på väälldigt länge så det räkte gott och väl för oss!
Igår var det pizza från Yonas och harry Potter som ägde, skön kväll måste jag säga :)

Idag känner jag mig utvilad och är jag pigg pigg pigg ska skicka iväg lite ansökningar till jobb och sen bara avnjuta denna sköna söndag! Nu ska jag ta mig en kopp K :)

 /Madeleine

Aoootch!

Gosh. redan söndag, en bra söndag dessutom, eller hela helgen har varit kanon.
Gick jätte bra att jobba igår trots att det var svullet och blått och det gjorde ont att göra vissa rörelser,
tog bort kompressen när ja kom hem, då gjorde de ännu ondare att röra sig. Men jag är övernöjd, blev bättre än ja trodde. Nu är det bara vänta några månader tills det läkt och vänta ännu ett litet tag innan ja kan byta stav.
Att det kan vara så kul att smycka sin kropp?

Idag skulle ja tvättat men när ja kom ner så såg jag att fan, det är ju imorgon jag har tvätt tid och då jobbar ja hela dagen så jag måste springa ner till mamma ikväll och tvätta lite sängkläder. Då tänkte ja passa på att sno lite käk, har beställt kyckling för det har ja inte lagat på månader. Plus att jag inte hälsat på där nere i deras nya lya sen i början av januari, inte träffat milou eller någon. Systeryster träffade jag senast i november. Nej kanske dags att ta en runda och besöka min familj?
Men det har med handen på hjärtat varit ganska fullproppat i mitt schema med jobb och annat.

Nejni, jag tänkte faktiskt dammsuga och torka golven, ser inte ut som godis här hemma längre.
/ Hanna


Fulla typer



Hoho! Ikväll verkar det som att det blir utgång! Hans drog före mig till "förfesten" och nu är han jätte full. Ringer han och får bara - koommmr ru hitelr? bla bla bla o svammel.... Eivin är den enda som verkar nykter nog att ta telefon och förklara läget, säger att Hans är jätte full och ska hem (?) trevlig kille. Ska jag dra ut utan Hans? Jag gör nog det... PUSSSS!

Sexig kvinna!




IM OUT!

Så.. Nu ska jag röra mig utåt. Idag ska jag kolla lite jobb så önska mig lycka till! ♦ Tjing!



Och Hanna, LYCKA TILL!!!

NAV (arbetsförmedlingen)

Fan det går inte att lägga upp bilder på bloggen.. hmm? vad händer?

Iallafall, jag var och skulle fixa mig ett Norskt bankkonto idag. Stod på en "sverige-Norge" sida på internett att det var bara att gå in på banken och så fixar dom ett Norskt personnummer (för det måste man ha om man ska öppna ett bankkonto här) och så skulle du ha ett konto. - Jo tjena! Det var ju lättare sagt än gjort. Kommer in på banken och det var ju inte alls att bara! Dom kunde fixa personnumret men det skulle kosta mig 500 och ta massor av veckor.. så jag blev skickad till registreringsverket, där börja jag fylla i papper men blev avbruten för att där måste man ha ett arbetar avtal (och det hade jag inte) så jag blev skickad till NAV (arbetsförmedlingen) för att skriva in mig som arbetssökande och där skulle dom fixa mig ett pesonnummer.. (det tar emot att gå till NAV, har så dåliga erfarenheter av arbetsförmedlingen)  gick dit iallafall och berätta min situation. Där gick det betydligt mycket bättre. Nu är min förfrågan/ansökan ivägskickad , ska dit om två veckor och då ska det vara klart och jag kan ta mitt nummer och gå till banken och få mitt konto.
Så det är till Nav man ska gå om man vill ha hjälp som man kommer nån vart med. Dom fixar skattekortet där också tror jag. Hitills tycker jag ganska bra om arbetsförmedlimgen här.. forts följer.. :)

Jo,  min telefon är det nått fel på så den funkar inte, jag finns ju på skype för dom som vill! =)

/Madeleine


saknar dig med snurr!

hahaha!♥ åh vad jag saknar dig och vad fint skrivet av dig snurran! du är så mysig Hanna!  Kommer hem snart! Lovar! haha vi har mycket kul som vi gjort! "my gosh"! för det står klart och tydligt i vingpärmen! snart är jag hemma igen och då ska vi göra nya knäppa grejer och hitta på en massa nya citat! =) halelulja moment!



Kom hem!

Jag saknar dig så mycket nu Madde, varför kommer du aldrig hem?
Saknar våra kvällar med vin och skratt, våra skämt, våra citat, vårat sett att vara.
Förra sommaren måste nog varit den bästa sommaren i mitt liv, Samos, söder, hultsfred.
För det står klart och tydligt  i vingpärmen!!!!!!!
haha, när du ramlade på tunnelbanan och spydde i busken och jag bara skratta så du blev arg.
När vi låg i gräset på din baksida och lyssnade på musik och drack rose vin, varma utekvällarna på olearys.
När vi ställde fram kampingstolarna på min franska balkong och drack låg kaloriöl, när vi grillade korv i sandlådan och blev fulla och rökte på mitt rum. Vilket jävla hålligång det var jämt. Du och jag har alltid så kul var vi än gör.
När vi tatuerade oss tillsammans den där bakisdagen, att du vågade trots allt? haha
Kommer du ihåg hur arg din mamma blev? oh my gosh.
Var så härlgit att vakna upp brediv dig på mornarna när vi hade varit ute och grejjat, alltid pizza och film och ev. ett återställare och påt igen bah. Nej nu måste du komma hem till mig ett tag. Nu är det dags känner ja.
Älskar dig Snurr KOM HEM! ♥




/ Hanna

Vi välkomnar våren!



Jag gillar vintern! men nu vill jag ha våren! Det är ett projekt varje gång man ska gå ut med alla dessa kläder som måste på. tänk att bara kunna hoppa i skorna och dra ut!.. känns välldigt långt borta ju nu. Och dessutom är det fan svårt att klä sig snyggt när det är så jävla kallt.. (bittert)
Nej nu stänger jag ner och kryper under filten med boken boken.. Bye

/Madeleine

Roadtrip

hooden och brillorna är på och håret plattat, väntar på Mary som ska bli mitt sällskap till Ikea.
Måste handla lite småsaker till hemmet som jag kom på att jag absolut måste ha.
Sen är det dags för ett kvällspass på jobbet som ja nyss blev inringd på, härligt med jobb nästan hela veckan.
Snart är det Fredag, oh my gosh!

PUSS ♥ / Hanna

En riktig slö dag!

Idag har varit en slöar dag kan man säga. Har inte hänt ett jota. Känner mig lite hängig fatiskt, säkert efter allt scooter åkande i helgen och den isbitande kylan som råder här uppe nu. Hua! Jag vill INTE gå ut.

Jo, funderar på att försöka komma hem till påsk! April nån gång iallafall..  :)

Nu ska jag göra nått jag längtat efter länge! ..Läsa min bok! Glömde den hemma nu i helgen när vi åkte bort..  
 
Hanna! låter som du haft en riktigt skön helg! :) puss på dig! ♥

Nattinatt /Madeleine

Låten låten



Jag har en ny favorit låt, elr video, hon e ju så söt! ska bara lyssna sönder den sen kmr jag hata den..
Btw! Tänker på Dessa när jag hör den :)

Ishotellet i Alta

Ishotellet var jätte häftigt. Först var det som ett vanligt hotell som man fick gå igenom lobbyn och ut på baksidan på den så kom man till ishotellet.
Eftersom det är måndag och mitt på dagen var vi själva där. Stötte på ägaren som höll på att släta ut golven is/snö golven. Han var jätte trevlig och tog gärna kort på oss!
--------------
Allt! precis allt var gjort av is, rummen, sängarna t.o.m glasen i baren! Det är hela tiden mellan 7 -4 minus grader inne i hotellet. Det var el dragen så lampor och levande ljus lyste upp.
Varje år byggs ett nytt hotell och tar mellen 4-6 vackor att bygga upp. Varje år är ett nytt tema och i år var det "Altaelva" eftersom att ishotellet ligger i Alta. 5 timmar nord från Tromsö. Skulpturerna är skapta av duktiga skulptörer och det är en evetyrlig och trolsk stämning inne i hotellet.
Dom har även ett kapell inne på hotellet och det gifter sig mellan 15 - 20 Norska och utländska par där varje år.




Det var riktig grogg i glaset som figuren håller i!



Brudsvit 2. Den tar jag! iallafall riktiga madrasser

Brudsvit 2.

Altaret

Ingång/lobby

"enkelrummen" längst bort i varje koridor ligger brudsviten.



Ägaren som "vaskar golven" som han sa :)

Här är det VARMA hotellet så man kan gå in och värma sig, bada i stampen eller/och bada bastu.

/Madeleine

Brandövning

Så var denna helg över. Har varit en bra blandning av fest, sömn och mys.
Igårkväll kom Lisa på pannkaksbesök och det blev visst en lite för intressant och händelserik kväll.
Vi kan kalla det en brandövning.
Vi som var så duktiga sist på att laga pannkaka drog ner vårt rykte lite igår, pannkakorna blev visserligen goda men vägen dit kunde väl gått bättre. Först så smälte smöret ner under plattan och gjorde ifrån sig ett fräsande ljud som vi inte fattade vad det va, sen bröjade plattan att brinna och det rökte som F, haha. öppnade balkongdörren och trodde faran va över med nähä, sen började mitt förbannade brandlarm att tjuta och hela lägenheten såg ut som ett rökfyllt joar. Men ingen kom till skada och pannkakorna smakade som sagt lika underbart som sist och jag fick en kramkväll som jag längtat efter. Vi är ett bra team!

Vaknade as tidigt imorse som vanligt i jetlag tider och undrade vafan jag ska göra idag. Men tjoff så ringde jobbet och jag fick klä på mig yllekoftan och bege mig ut i 20 - och ta bussen till Åsunda. Var riktigt avkopplande att jobba idag, rentav askul. Såfort man visar lite intresse så får man mer jobb och imorgon ska jag kliva upp i ottan igen och jobba ett pass, med tove till på köpet så det kan bli en riktigt bra dag.
Men ikväll är det segt, trött och varm i kroppen. Hoppas ve
verkligen inte jag blir sjuk för det finns det absolut ingen tid för. Har bara tankarna inställt på fredag och min o Lisas trip till storstaden och min nya piercing. Får se hur bra det går att jobba på Lördag med en ömmande tutte, annars får jag väl berätta situationen för mina arbetskamrater så kanske dem tar de lilla lugna med mig. Känns skönt att jag har en jobbhelg framför mig, slipper ja tänkte på allt va fest och flumm heter och bara vara hemma och tänka över mitt perfekta liv.

Nu håller ja på att tvätta samtidigt som ja varvar det med några avsnitt av Mia och Klara, nu fattas bara maddes sällskap så vi kan skratta och härma dem ikapp. Hoppas hoppas hoppas hon kommer hem snart!

Livet är så innehållsrikt nu, så otippat och så roligt, faktiskt. Har bara en sak i huvudet nuförtiden och jag är uppenbarligen mycket glad i hjärtat, folk säger att de syns på mig iaf, det var längesen ja kände så, jag ska njuta av att jag känner mig ganska omtyckt, eller vad det än är! PUSS / Hanna


På tur till ishotellet

God morgon! Idag åker vi hem är det tänkt men först ska vi dra till ishotellet "Alta" som ligger en timme bort ca.
Har aldrig varit där så det ska bli coolt att se. Dom har som typ guide turer så man får komma och titta mellan 12-14 och kostar ca 100 kr. 

En kopp kaffe till sen drar vi!

/Madeleine



 Hotellrummen

Inte så klokt Madde..

Fysatan säger jag bara! Jag har gjort det som jag absolut inte ska göra. Det mest förbjudna när det kommer till Madeleine Karlsson.

Jag har kollat på Paranormal activity - Gud så onödigt!! Jag som redan är så hemskt mörkrädd och har jätte problem med att vara sjäv när det är mörkt och måste tända vartenda lampan på väg till toaletten om natten. Det är hemskt och så nu det här. Det LÄR ju INTE bli bättre!
Men. Själva filmen var ju skitbra måste jag säga. Så bra. Så spännande, jag förstår nu att hela USA var i skräck efter att sett den här filmen. Efter att sett trailen där dom filmat reaktionerna inne på biosalongerna kan man ju nästan inte motstå att se den själv.  Bästa skräckisen jag sett!.. och den sista!

     



Kajsa med nosen!

Efter scooter turen idag och middagen efter var jag helt direkt slut så kvällen här har varit välldigt lugn och skön, bara slappat och ätit god mat, massor av glass och skrotat runt i raggisar och långkalsonger. 

Kajsa "den allsmäktige" eller "Kajsa med nosen" som jag brukar kalla henne är hundvalpen som Hans föräldrar skaffat sig nyligen. Hon är nu 5 månader och hon går inte att undgå. Världens jobbigaste och sötaste valp. Skäller,hoppar,bits och ska vara med precis överallt! och hon ger sig inte. När man vart med Kajsa i en dag så räcker det för att drömmarna om att skaffa en liten hundvalp läggs på hyllan längst in, för en låång framtid. Fan vilket jobb det är.

 

Hans satt upptaget o kika ut genom fönstret idag och greja med nått välldigt länge, nu när jag sitter och laddar ner kamerabilderna till datan fattar jag vad det var han satt och gjorde. Jag hade ungefär 20 kort på en... ja just det, en fågel.











hmm

det var längesen jag kände såhär, vart är livet påväg egentligen? vad händer? allt känns så otippat.
Men jag kan inte säga att jag inte gillart för det gör jag, nog. Tror det aldrig kommer bli som förr igen, men frågan är om det är bra eller dåligt? Mycket som surrar i min skalle nu. Framtiden kommer sannerligen bli intressant.

/ Hanna

Scooter upplevelse

Idag klev vi upp och åkte ut på fjället som bestämt! Jag Hans och Hans pappa! Vilken utsikt helt fantastiskt. På vägen upp till fjället körde vi förbi där samarna bor i deras små hus. Det bor några kvar nu under vintern. Annars drar dom sig längre in i landet med sina renar när kylan kommer.
Vi hann köra i 20 min innan vi fall omkull med scooter o hela köret, ingen fara mamma. Just då hade vi ingen direkt fart, vi skulle backa efter att Hans kört in i en "vägpinne" så ingen gjorde sig illa. (Hans körde) =p

Om vart annat satt jag och höll i mig för glatta livet och för att försöka hålla mig kvar och luta mig åt olika håll så att vi inte skulle falla över men för det mesta var det jätte kul och helt underbart, vilken frihetskänsla! känns som man nästan flyger över dom vita fälten och dom snöklädda fjälltopparna. På slutet blev det en aningen kallt, säkert ännu bättre att åka när det är lite varmare, snön ligger ju kvar på fjället ända in i maj.





















Träffade på några andra bekanta som också var ute o for.. Man verkar stanna och hälsa på varann även om det inte är nån man känner och frågar lite vart den andra åkt och hur vägen såg ut där... För hövlighetens skull.?



Fartdåre Hans-Christian. Jag är säker på att han har blåmärken i sidorna efter mina fingrar grävandes in i han som tecken  på att "sakta ner!!! Du håller på att bli flikvänslös" ;)



Hjemme oh ihjälfrusen ;)

Här händer det grejer!

Det händer grejer här uppe i kveanangen må ni tro! Ikväll ska nämligen "byfolket" ställa till med fest/maskeradfest i nån bylokal. Det bor ungefär 150 pers i närliggande område. Haha, jag undrar bara hur många det är som kommer?
Hur som, jag är iallafall bra sugen på att dra dit och kolla läget,.. slå halsen av en flaska vin, bränna ner nån bra skiva med det senaste bitarna och visa.. how its going down! ;) haha 

Nej skämt åt sido, skulle vara bra kul och se hur dom slår klackarna i taket här. Har dom några klackar? =p
Nej nu ska jag vara snäll.. host host!*

/Madeleine

Scooter åkning

Det blev lite scooter åkning idag på eftermiddagen men det var kallt och spåret var liksom fryst så vi kom inte så långt. Imårn tar vi nya tag och åker upp på fjället. Det lär bli kul








Kapten morgan, ditt svin!

Jetlagad och fin satte jag nosen mot Dessa och Kapten morgan igårkväll efter jobbet.
Mina ögon sved, min kropp var trött men på något vis så var festhumöret på top!
Väl hos dessa kom vi på den strålande ideen att det faktiskt är bättre att vi åker upp till mig med tanke på min utmärkta musiksmak. haha kunde vi inte kommit på det lite tidigare?
Men vi hade det iaf supertrevligt och pratade om massa tjejiga saker och lyssnade på house och reggae så man blev helt kär och kroppen inte kunde sitta still. Jag kan fortfarande inte fatta att jag orkade med en fylla + dansa dansa men jag tror att jag var i nått jävla koma eller så var det min suktan efter det sociala för nu är ja verkligen ÖVERSOCIAL! Tyckte jag var skitcool ute igår, brun och fin med mina nördiga glasögon kändes det som jag var bäst av alla. o det var ja väl kanske också. Dessa tycker iaf att jag är cool, bra att nån gillar min stil för ibland känns det som man är någon hämtat från en skräckfilm.
men iaf,  Deckade efter en fet kebab bredvid dessa i hennes säng och vaknade som på beställning vid 8 imorse och kunde knapt somna om även fast jag var skit trött, jävla jetlag.
Vi gick upp tidigt och beklagade oss över huvudvärk och dvs andra smärtor innan jag, snyggve som jag är tog på mig pjamasbrallorna instoppade i finstövlarna och drog hem. Uh så osmaklig jag är.

Nu har jag handlat hem massa god mat och massa annat som man blir tjock av. Ikväll blir det bara jag i min soffa sovandes framför melodifestivalen och det läger gillar jag skarpt idag.
Imorgon kommer kära Lisa hit och kramas med mig plus lite pannkakor och en film, det läger känns ännu mer lockade faktiskt. Mitt liv är underbarast!
/ Hanna

Hallå!

Hallå! Nu har vi gått upp, ätit fulle och druckit kaffe. Hans är ute och tar några kort på omgivningen fast dom flesta korten är tagna från där jag sitter och ut genom fönstret. Så vackert här när solen ligger på fjället.

Det tog ungefär 4 timmar att åka upp hit igår så i var framme ganska sent, väl framme blev vi bjudna på lite mat som följdes av nått glas vin, satt och småprata lite innan vi stupa i säng. Man sover skönt här uppe. 
 
Idag ska vi försöka åka lite scooter men det är välldigt välldigt kallt så det kan rett o slett vara farligt säger dom, så vi får se hur det blir!

 Mamma! Den gula väskan kom till användning :)

 Tromsö



 Taget från fönster







Sensation White 2010



Så. Har bränt en skiva så vi har nått att lyssna på i bilfärden. Den här bla kommer gå på repeat.. :) Den får mig bara att ännu mera längta till sensation white 2010 !!!

God morning!

Nu har jag klivit upp och ätit frulle! Sov länge idag. Tog just min andra kopp kaffe och tänkte börja packa lite lätt inför trippen till Hans mamma i Kveanangen. Det ligger ännu högre upp än Tromsö :)

Kollar in lite kvinno grejor på Bianco, riktig självplågning faktiskt. Men kul att kika lite och jag brukar tänka att det inte omöjligt att snart kan jag få köpa allt det där :) Och ibland kan så enkelt som ett litet armband stilla min hunger :)





skön kväll

Nu har vi ätit middag,en välldigt sen middag då! Hans stod för maten och bjöd på fisk (kveite) en vit fisk, smaka nästan som kyckling. Jätte gott iallafall. Har delat på en flaska vin till middagen och nu ligger vi som strandade sälar. Hans ligger o kollar på os och jag ligger o bloggar, den vanliga ställningen med andra ord.










..och mera ljus



Hans har gjort en snölykta av is som lyser upp utanför trappen! Duktig du är hjärtat! (.. han är säkert jätte stolt) ;) ♥ hehe

Varde ljus!

Idag har vi haft en orntlig Hans och Madde dag :) Var ner på byen och fönster shoppa lite, såg ett par snygga stövlar på Bianco som jag vill ha ha ha! Men det får vänta. Var och tog en fika på "knoll & tott" sån smörgås hak typ, jätte goda baguetter iallafall. Sen avsluta vi med en bio, ja idag igen! Vi såg "Daybreaker" sån vampyr film, den var minst sagt ett blodbad filmen igenom, ganska äckligt med huven och armar som flyger hej villt, men helt OK film ändå.

Jo! En grej som jag stört mig på är att dom verkar inte ha någon "volymlag" alltså volymen på bion var hög. Jag menar HÖG. skämtar inte när jag säger att jag höll för öronen vissa delar av filmen, det skärde genom huvet riktigt. Varje gång det small till, eller skulle smälla till så rynka man pannan som att det gjorde ont eller var beredd på att det skulle göra ont. Så det förstörde filmen lite, satt alltid beredd på att få stoppa in fingrarna i öronen. så ska det väll inte va? haha sjukt 



Idag såg jag solen första gången på läänge! Hans säger att den har visat sig flera dagar tillbaks men jag har då inte sett nån! VARDE LJUS ↑
Och Gud sade: Varde ljus; och det vart ljus 

/Madeleine
 


Shopping

Nu har det handlats lite street på junkyard inför våren

T-Shirt "Overlay Soft" - WhiteZiphood "Icon" - Ghostbuster GreenSkor "All Star Canvas Ox" - White

/ Hanna


Familjen taikon + en hollywoodfru " vart har du köpt din klocka "

nu saknar jag faktikst våra lata dagar i solen















/ Hanna


valentines day

Har varit och sett "valentine's day" på bio eller kino som det heter här i Norge :)
Den var bra. Mycket bra skådisar som Ashton Kutcher, Jessica Biel  Sen tror jag dom fick fram budskapet med filmen ganska bra. 
Nu ska vi kika på "cold case" sen sova,jag kommer säkert att ligga o läsa halva natten, men ändå. 

 S N Y G G ;) 
                                                       

Alfahannen

Idag kom min nya bok. Nu börjar jag med Katarina wennstams sista del av trilogin "Alfahannen" Jag bestämde mig redan efter 3 blad att den här kommer att bli bra, lika bra som "Smuts"(andra delen) hejar jag för!
Fan, jag älskar, ÄLSKAR att få hem grejer på posten. Jag blir så otroligt glad. Speciellt med böcker och dom luktar så gott.

 


I helgen drar vi till Hans mamma i kvaenangen.  Ska åka lite skoter på fjället och bada i stampen på natten! Äta alldeles färska räkor som är fiskade från området och dricka vin till. Det blir bra! :)





/madeleine



kaffetorsk



Blev ingen snölykta gjord, jag stod för matlagningen idag så det blev min sysselsättning.. Hans däremot skotta snö kan jag lova :)


Usch nu har jag druckit så mkt kaffe så jag skakar. Mår lite illa också. Kan aldrig göra nått med måtta. Elr hur Hanna? Allt eller Inget.

/Madeleine


Rihi


Rihanna i adore!

Rihanna är min gud. Hon är så satans snygg, sexig och har en vinnande stil och röst. I adore! Nya albumet är bäst bäst bäst! En kvinna i helt min smak. ;)




Löve is in thi ear!

Haha! läste nyss ditt inlägg Hanna.. mjoo här bloggas det för fulla muggar, det går väll i vågor det där! eller kanske en fluga som allt annat! du ligger i  iallafall efter rejält. Hem o blogga! Pronto pronto! ;)

Idag firar jag o Hans att våran kärlek består. =) har varit tillsammans exakt en viss tid idag så det är väll värt att fira kan man tycka.♥

Nyss började alarmet ringa på min mobil och det stog "åka hem till enköping" huh? jag har inte ställt nått larm vad jag kan minnas, eller så har jag det? Hanna är det du som kanske gjort det i smyg din lilla loppa?

Hans är ute och skottar snö utanför huset, jag tänkte gå ut och joina honom nu. Kanske göra en snölykta!? :)

/Madeleine

                      


bye bye for den har gangen

Snart ar denna underbara semetern slut for den har gangen.
Jag kan inte klaga, jag har haft det sa roligt med vara grannar men allra mest sa tror jag dem har haft roligt at mig.
vad ar det for fel pa mig ehentligen? kan jag inte vara normal och bete mig som folk nan gang? har iaf jaavligt roliga citat fran den har resan som ni ska fo hora sen, oj vad jag har skrattat oich legat dubbelvikt at dem. Jag och Tajna har blivit lite bundisar har nere och legat lite for oss sjalva pa stranden och snackat massa strunt, sa nu vet hon nog lite for mkt om mig skulle ja tro. Men hittils har jag iaf inte skram ivag nagon. haha. Men dagarna har ju som sagt sett ganska sa lika ut, har akt till manga olika strander . Jungle beach var en riktigt hojdarstrand tyckte jag, knappt nagra folk och kristallklart vatten och palmer som vajade over oss. det masta vara thailand som for typ 20 ar sen.
Men har ju lytckats akt pa en liten magsjuka och igar som pricken over iet en bihallsinflammation. har sant tryck i hela skallen som gar anda ner till tanderna. Sa nu knaprar jag renixin och gruvar mig lite infor flygresan. bihallsinflammation + flygning = gaaaah!
Tankte ja skulle skriva massa om resan nu men jag vet inte vart jag ska borja. det har ju bara varit sol sol, bad bad och pa massa olika strander. Inge kul att hora om liksom. Men det har iaf varit den basta resan hittils, har nog gjort mycket att vi har varti sa manga och att jag har kunnat vara mig sjalv. alltsa har jag hallit lada, gapat och harjat runt som hemma. :)
Men imorgonkvall kl 5 landar planet i sverige och da ska jag hem och det forsta jag ska gora ar att byta rent i sangen och smorja in mig med ett halv flaska babyolja. JAG SER INTE KLOK UT! jag flagnar och mina klader ar helt snotakta. mina stackars tuttar ar helt rosa och kliar som skjutton. haha. varfor ska fargen forsvinna sa fort?
ska slanga mig i soffan och kommer nog slockna pa 5 roda med en 11 timmar lang flyresa i bagaget.
Pa fredag blir det jobb och i helgen forhoppningsvis lite mys med pannkaka med L och massa svensk godis. kan inte beskriva hur mycket jag vill ha en salt doskalle nu. nammi! Och sen..trummvirrvel.. ska jag fa gora min stav! har langtat efter det hela semester, alltid kul att grejja som sin kropp tycker jag. Har ju gjort en bamboo tatuering har nere, den har lakt sa fint med gud i himmelen va ont det gjorde att gora den da. Hade som tur va natalie och karoline som holl mig i handen hela 20 minuter. jaja, har ja lyckats kladda ner hela revbenet i 7 timmar sa va val inte 20 min sa mkt. Men nojd ar jag iaf och det blir verkligen ett minne for livet.

Nej nu ar det dags for en dusch och lite insmorjning, sen blir det tvarattersmiddag med friterad banan ochg lite slutshopping sen sova. ska upp 5 imogonbitti. Snart ar jag hemma hos er pullor, jag har iaf langtat ihal mig efter er. ♥

Madde? har du fatt bloggsjukan. har aldrig varit med om nagon som bloggar sa mycket. men jag ser det som ett gott tecken.
Imorgon ska vi blanda vara roster igen pa skype. underbart!

Hanna

shoppohollick, el nått..

Promenaden blev som tänkt inte så lång! en 40 min sådär, lagom! :)

Jag och Hans skulle dra iväg och köpa fiskpinnar, bara fiskpinnar (!) Men det blir ju aldrig så..  Kom hem med diverse mat grejer som en brödrost, en våg, nya kökshandukar, en massa små grejer..och fiskpinnar såklart. "vi skulle handla fiskpinnar!" säger Hans till mig med lite vemod i rösten när vi titta på allt som låg uppplockat på bordet. Så är det alltid. Alltid.

Ska bränna ner några filmer senare till mamma. Hoppas det funkar!

Hanna, har du ringt mig?

 Från när vi bila till Sverige

Tjoohej!



God dagens! Nu har jag laddat mp3`n full med det senaste så ska snart bege mig ut på en promenad i snö yran med lurarna. Behöver röra på döfläsket lite. tss!  /Smadde

vakna!

Katrin Zytomierska är nog den mest underhållande personen jag sett och hon har alltid nått bra att säga. Jag sitter bänkad när hon gästar Vakna med the voice. som sagt rejält underhållande och en välldigt bra bloggerska dessutom,.. om man frågar mig.

'

Salut salut!

                     

En riktigt skön bit, om man frågar mig!

object width="425" height="344">

Jävla Svin!?

Jag funderar på en sak....                                                        

Vad hände med Svininfuensan?? bara för ngn månad tillbaks var det så gott jag kan minnas ramaskri över "nya influensan".
Nu står det zipp/zero/nada/ingenting om just det. Var det bara fejk för att få sälja vaccin o tjäna pengar kanske? 

                                                                                                                          
Man fattar ju att den infuensan var farlig och dödlig mot just dom i riskgrupperna och att dom måste vaccinera sig var det bästa för deras fall. Men varför ska man uppmuntra andra och skrämma upp så att det blir rena hysterin.
 
Jag träffa en bekant till en släkting till mig för några månader sen, han är välldigt påläst och involverad i mycket skumt. Men iallafall, han påstod att infulensan var en konstruktion av människan själv. Förklaringen var för att jorden börjar att bli för överbefolkad så det behövdes nått som en epidemi för att minska på på jordens befolkning. Iallafall för att sålla ut dom svaga.

Han påstod också att terrorist attacken mot World trade center var en uppgörelse. Jätte skumt men visade en massa ritningar som visade på att allt var förutbestämt och att planet innan det lyfte var konstruerat med nån form av explositions utrustning för att kunna förgöra tornen. Jag rös lite när jag gick därifrån. Det låter ju lite osannolikt men kanske inte helt omöjligt?

Jag är iallafall inte vaccinerad. Skiter nog i det också. Kanske bara var en sk fluga trots allt. /Madeleine


                                                                                                                                               
                                                                                            
                                                                            







Finnbiff!

Sitter och tittar på melodifestivalen. Det är lite av en tradition för mig. Jag och Emma har haft så länge jag kan minnas alltid träffats upp och tittat på melodifestivalen varje lördag, druckit en massa vin och gjort oss snygga för en utekväll. Fan så bra det var! Vi har haft riktigt kul när det varit melodifestivalens tider. Det är ju liksom inte bara melodifestivalen, det är ju alllt runt omkring som gör det. Folk träffas upp hos ngn för att titta tillsammans, glada och uppklädda och massa god dryck.. (milt utryck) :) för mig betyder melodifestivalen festligheter! nått mer än bara dålig musik :)

Iallafall, det är riktigt dåligt i år. fattar inte hur dom tänkte när dom satt ihop denna usla trio till host and hostess. Riktitgt dåligt. Förra året var jätte bra. Och bidragen är ingen höjdare heller, nej i år är jag besviken.

Nu har jag fått mig ett glas rött av min pojkvän, har inte druckit på 4 veckor så det smaka bra med ett glas :)
Ikväll bjuder Hans på Finnbiff, en gryta gjort på ren kött. Smaskens!! :)

                                                                  

Jag vill ha ett Guitarr Hero!

återigen en natt med lite sömn. Det börkar så fort vi lägger oss i sängen för att sova, då kör vi igång med gissnings lekar som "gissa vem jag är" och en annan lek som vi körde nu inatt var "gissa vilken låt" då ska den ena humma på en låt och den andra ska gissa vilken.. sådär håller vi på, nätterna i ända. Så onödigt och helt utan poäng, men fan vad kul det är när man ligger där under täcket och hör Hans ostämda röst ta ton. Haha Vi låg där och fnissa som två tonårsbarn... ♥

Vi har snöat in oss på att köpa ett Ps3. Jag älskar Guitarr Hero.. Kanke är  lite "last season" för vissa andra men det skiter jag i.  Jag äger i Guitarr Hero och jag vill ha ett Ps3! Bara ett litet problem. → Money money. Fan.

Semlorna vart gudomliga btw :) grattis till mig.



Semmelbak hos Bakke/Karlsson =)

TA DAA ! !  Hemmagjorda Semlor



Det har tagit mig 7 timmar att göra dom här semlorna. Började baka runt lunch nån gång.. Halft inne i degen finner jag ut att det inte räcker med mjöl (alltid ska det ju vara nått) sen precis när Hans har skorna på och ska ge sig iväg för att handla mer mjöl så får vi besök av en barndomsvän till Hans och som har sina barn med sig som Hans också är gudfar till. Jätte söta små tjejer! Den halv klara degen fick stå ett par timmar. 

Senare på dagen kom Hans hem och hade med sig ett stort paket (?) + mjöl. Till mig!! från mamma. Jätte gulligt jag blev jätte glad. I paketet låg en fin tjock RÖD (alla hjärtans dag på söndag) tröja med ett super härligt matrial (jag älskar sånt) en ask chokladhjärtan och ett litet kort med fin text ♥
 
Sen var det kvälls mat och då ställde vi till med taccos. Nått vi äter välldigt ofta, om man frågar mig ;)

Mot kvällen kunde jag återgå till den stackars degen som legat och gäst hela dagen, men det ska ju gäsa länge så vafan..

Iallafall, nu är dom klara.  Dom lära vara goda.  /Madeleine

God dagens!

Sovit ungefär 4 timmar inatt. Hans låg och babbla om allt möjligt några timmar efter vi släkt lampan. Sen när han väl sluatat prata och sagt godnatt och somna inom loppet av 5 min så låg jag där klarvaken och fundera på allt mellan himmel o jord.. allt från pappor och familjedraman till inredningar, aborter och gardiner.. herregud. hur står det till egentligen?

Idag klev jag upp med tuppen =) för ovanlighetens skull ;) Hans drog iväg till skolan imårse och jag kröp upp i soffan med en kopp K till nyhetsmorgon. brrr!

Idag tänkte jag baka semlor! Borde låta bli, dom kallas ju inte fettisbulle för intet!! jaja.. Första gången så det ska bli intressant. Later!

Madeleine

Mina damer och herrar

helu! I`m back - ska tat lite slow nu bara. Har jag gått igenom en liten motgång som man kan ha här i livet lite titt som tätt. Hänger på sluttampen nu så snart är jag som regular och allt är ett minne blått. lite kommer nog sitta kvar såklart. Man är väll ingen maskin.

Har tampats med fenomenet Facebook hela dagen, får fan inte till det. Vill att min sida ska vara lika snygg som alla andras men jag verkar inte vara smart nog att kunna fixa det på egen hand. Måste jag be Hanna om hjälp en gång til? muttrar jag för mig själv där jag sitter
.
BTW! - Hur har du det Hanna Snurr? Där borta i värmen? Jobbigt att det är så varmt hela tiden? ;) Har du köpt ngt till mig? *blink blink* Nya ringar kanske? ♥ ett under att vi har dom gamla kvar, vanligtvis så brukar jag tappa bort ringar och dylikt ungefär en vecka efter dom köptes. Nu har det gått ett år minsan!

Ne om man skulle ta en dusch och tvätta sig lite? höhö

här kommer en och annan tråkig Tromsö blid! Tanken är att visa vad mkt snö det är här men det ryktas om att det nästan är mera hemma (!) My gosh!





 
/So long
Madeleine


pattar och flator

kanns som mina inlagg borjar bli tjatiga men vi gor inget annat an badar, solar och ater god mat.
idag har det varit samma visa med undantag att jag var sjalv pa stranden , de andra foredrog poolhanget.
fredriks syster Maria kom idag, sa vi gick ut och at med henne pa kata mamma idag igen, hur god pad thai somhelst dar. kan ata dar varje dag om det ska vara sa. Efter det har vi shoppat lite och atit massa thailadska pannkakor.
Imorgon ska vi upp tidigt och ta en formiddagstrip till stranden sen pa eftermiddagen blir vi upphamtade av varan tuk tuk driver Mai som ska kor oss till Phuket town och det superstora varuhuset Big Sea. Dar ska Hanna handla barbara hogtalare till sin alskade ipod.
Efter det ska vi till en stor nattmarknad och kolla pa nar folk ater skalbaggar.
Idag har ja fortsatt mitt letande efter snackor men nej det finns inga, vad har hant. det fanns ju hur mkt somhelst forra aret. ja ja, jag har hittat pa en annan ful grej som Tiny ska fa.
Ska absolut inte klaga att jag far tillbringa 2 v har nere men arligt sa saknar jag mina vanner, jag saknar kramar, jag saknar min sang och massa massa MASSA annat. Men jag alskar att vara har nere pa samma gang, jag alskar att vara brun aven om jag just nu ar ruskigt lik en stor fet rod padda.
Jag tankte ju vara lite friskus har nere, har hittils gatt minst 3 promenader om dagen, dels for ensamheten och dels for att inte behova ga upp sa mkt i vikt som man annars vekar gora nar man ar pa mester. men det hor val till.
haha. sallskapet vi ar har med har varit lite frustrerade igar. forsta saken de storde sig pa var alla som gar topless, tuttar tuttar tuttar. nej dom fick man inte blotta sadar bara, och dem med silikon, nej fyy. haha, sen kom den en tjej med piercad varta och OJ OJ OJ vilket liv de blev./ jag bara skratta. Idag vid pooolen var det tva flator bredvid oss som alla de andra storde sig pa, gud va folk har asikter om allt o alla. Men de va ganska kul att lyssna pa. Men far se bade det ena och de andra har nere vill ja lova. cirkus!

Gasp! Nu ska jag ga upp till pappa o ta en cola och kolla igenom korten vi har tagit.
JAG SAKNKAR ER


Hanna

batteritorsk!!!!

Gash. Ipoden har laddat ur.
fort som f sprang jag till ett internetcafe och nu sitter den i pa laddning och vaknar sakta till liv.
annu en underbar och solig dag med massa ol och bad. Ska strax ta en p walk runt stranden och kanske kopa mig en chang.
Senare ska vi mota upp ganget och ga till restaurangen kata mamma och ata pad thai. naam naam.
Har forsokt att hitta snackor idag pa stranden men hitta fanimej inte en enda fin, men ska fortsatta sokandet imorgon.
Ska forsoka fa med mig pappa till nai harn beach imorgon, en tuk tuk resa pa 30 min bort och  oh la la du kommer till varldens basta strand!
Pa mondag har vi hyrt bat och ska aka till en pytteliten strand som heter Nui beach, skont att komma ut pa skon lite och battra pa brannan. For ovrigt sder jag ut som skit, brannan ar rod och  ojamn men jag jobbar pa pepparkaksfargen. om en vecka ar jag snyggve sjalv!
Har aldrig varit med om sa mkt mygg som det ar nu, har typ 100 myggbatt som kliar som fuck. nattarna ar varst vaknar hela tiden av att de surrar i oronen.
Idag nar jag hade min ensama timme nar de nadra gatt till hotellet kom en thailandare fram till mig och nop mig hart som fan i armen. haha gaash va ont de gjorde med solbrannan o allt. jag som annars gillar nyp. haha. Det ar ganska intressant att va ensam tjej pa stranden. alltid kommer de fram nagon och vill snacka. far mkt komplimanger for tatueringen.
Nej det ar sa harligt att sitta med mina fiskarbyxor och mitt stora linne med en saltig toffs pa skann och pilotbrillorna pa. Jag kanner mig cool da, ja, jag ar nog ganska cool iaf. haha

Madeleine chris karlsson
. Hur har du det uppe i norge. jag hoppas du saknar mig. Jag saknar dig men det har ja ju iof gjort enda sen du lamnade sverige for tromso. Kom hem sen nar ja kommer hem sa vi kan dricka vin och sjunga.

Nu ska jag ta mig en prommis och lyssna pa lite kapten rod. PUSS Hanna

kul snurran!

Kul att höra att du har det bra snurran! Jag känner verkligen lukterna, värmen och atmosfären när du berättar, nästan så att jag känner havsvinden pustar i ansiktet.Nej Usch så avundsjuk jag är så fyamimiej! :) Puss

Halsningar fran Kata Beach

Halloj pa er!
lite sammanfattning.
flygresan gick farvanastvart bra, dock var flyget forsenat med tva timmar men det lilla irritationsmomentet loste jag med lit onodig shopping pa arlanda. annars gick de 11 timmarna i flyget jatte bra, jag grat inte, ja skrek inte det enda jag gjorde var att nypa pappa i armen nagra ganger nar en luftgrop kom. sv val max 30 minuter pa slutet nar jag nastan klattrade pa vaggarna av trotthet.
Men iaf, vi flog in em timme och landade bara en timme forsent. KOm fram till hotellet igar, vilket hotell sen da. oh my, har vaaarldens finaste rum med utsikt over en av poolrna. det ar sa lummigt och fint. hotellet ligger liksom pa en sluttning med massa palmer runt omkring. Ja hotellet f[r absolut 10 notter av 10 mojliga.
Jag kastade mig i poolen pa tva roda nar vi kom fram, lite senare traffade vi pa vara grannar och gick ut och at en skaldjursmiddag pa stranden i solnedgangen. Trotta och otroligt jetlaggade gick vi eller iaf ja i la mig kl 8 igarkvall och vaknade pigg och utvilad imorse.
Idag har hela ganget tagit tuk tuk till stranden Kata Noi och solat hela dagen. Jag har leghat nastyan blixt stilla med undantag fran nagra bad stop. Ar kanonvader med ca 35 g och stralande sol sa farg har jag fatt pa bara en dag. men usch sa jag sag ut ig[r nar ja kom och hade satt pa mig bikini. blekfet padda har fatt sig ett namn. haha

IKvall har vi varit inne i storstadsjungeln och Patong, kakade god mat och gick och shoppade lite allihoppa, de andra har gatt o lagt sig for att orka med morgondagen. Men datorkat som jag ar maste ja in och kolla fejjan och vad ni har for er hemma i kalla sverige. fattar inte att jag ar sa javla hemmakar, hua. det ar mycket jag saknar just nu men sa underbartr som det ar har sa vill ja inte tillbaka riktigt an.
Nar vi akte hem fran stranden idag sa slappte tuk tuk foraren av mig vid var strand. Det var SAAAA skont att fa ga runt sjalv pa stranden, jag kopte mig en chang och ett paket cigg, satte owl city pa repeat och bara njot av ensamheteten och mina tankar, basta studen pa dagen!
nagra reggaeguys joinade mig ett tag dar ocksa, dem tyckte jag verkade vara en cool tjej. haha da blev jag glad. iof var dem hoga som hus men jaja trevliga var dem iaf.

Klockan ar nu 10.17 pa kvallen har och morkret har lagt sig, sitter pa ett internet kafe och funderar pa om jag ocksa ska ga o sova. Blir ju sa trott av solen. Imorgon ska jag upp kl 07.00 och ta en power pa stranden i soluppgangen.
Saknar faktiskt er dar hemma aven om det kanske for er later galet. PUSS LOVE  hanny

Bergstigning pågår

kika bara in och säger hej, så HEJ! Har inte varit så motiverad att skriva och dela med mig om saker på senaste. Snart blir det bättre igen och bloggsockernivån kommer att stiga och en motiverad Madde kommer att entra blogg och den riktiga världen ,åter igen!

Har vart med om värre men en sak är sannerligen - "som man bäddar får man ligga"

         ♥ Madeleine


packning pågår

Kedjerökning har fått sig ett namn. Jag är pirrig i kroppen, varvar packning med kaffe och cigg. Volymen på musiken överskrider vårt dagliga intag. Jag har packat för mycket redan. Mer ska i, mina coolaste kläder hänger på tork. Får inte glömma dem för dom matchar pilotbrillorna bäst, och min tygkasse ska hänga fint från axeln till mina canvas flippisar. Jag har höga tankar om hur jag ska se ut där nere. Men blir alltid besviken. Nu fattas bara staven i tutten. gaash vad jag snackar mycket skit. Har nyss haft ARGneta på besök, behövde lite socialt sällis idag. Imorgon såhär dags har jag flygit i ca 2 timmar. aah, 11 timmar i flyg. snacka om tristess. Jag har spännigshuvudvärk. Sitter här i min nya fiiina skjorta och mina körsbärsshorts, sminket ligger samlat i någon sörja mellan tuttarna. Ihhh.. snart är jag brun. 2 veckor i värmen, oh my. det är snart dags. Tiden har gått fort va?`gosh. Kommer sakna pullorna här hemma, efter en vecka har ju jag fått nog och vill hem men jag ska nJuta, jag ska äta nudlar och jag ska dricka bärs i solen och alla är avundsjuka på mig. underbart!
Det är så bäst att jag kommer hem till något roligt också, ett steg närmare en piercad bröstvårta och ett steg närmre en stor kram av en söt liten eldfluga. Jag gillar läget ja lever i nu! 
Men iaf. på tisdag natt runt 3-4 svensk tid landar jag på phukets flygplats och då är klockan ca 8-9 på morgonen där. Till hoteller och slänga på sig bikinin och kasta sig i poolen och köpa sig en chang. Inte så tokigt Hanna Eriksson, inte så tokigt!







/ Hanny

countdown

gaash.
nu har jag vakat till liv efter några avsnitt av L Word i sängen.
Tvätten är i maskin och jag har öppnat min rosa resväska, nu jag på g!
Sitter och chillar med en kopp kaffe och kollar på massa bilder på datorn
jag är nervös med stort N, det är nära, mycket nära...



/ Hanny

RSS 2.0