snurris

Jag saknar dig Madeleine snurr Karlsson. om någon vecka är du äntligen hemma igen som jag längtar! ♥


4 garderober

full fart framåt


Nu är det härliga tider tycker jag,har fått min 140 säng såld till Linnea och kan köpa mig en ny fin 160 säng till nya lyan. Har också lyckats sälja av lite andra saker från pappas lägenhet så slipper vi hålla på o bära och slänga massa saker. Känns jätte skönt! Men det allra bästa är att min lägenhet förmodligen snart blir uthyrd och jag kan flytta hem till SötLisa, ska säga upp den nästa vecka och sen är det upp till de 3 intresserade att säga vem som ska ha den, först till kvarn principen körs typ!
Nu vill jag bara ha ny vecka. På tisdag ska jag och Lisa till min blivande lägenhet och träffa han som bor där nu. Han har sagt att jag får ta vissa av hans möbler om jag vill så jag måste dit och kolla om det finns något intressant, men köksbordet har jag bestämt att jag ska ta.
Sen på Onsdag ska vi åka till västerås och kolla på lite nya saker till min lägenhet, bara ögonshoppa men få lite inspiration hur man kan inreda den ascoool ala hanny style!
Tänk att efter allt tragiskt som har hänt, att livet kan bli såhär bra ändå, jag är faktiskt jätte lycklig och glad och jag vill verkligen tacka Lisa för at hon har hjälpt till, lånat ut sitt förråd till mina grejjer och framförallt lånar ut hela sitt hem till mig. Hon är verkligen asbäst ♥ för det är ju faktiskt så,"4 garderober är allt man behöver ":D

HANNA

det går bra nu

Wiii!
Har nyss kommit hem från ett intressant arbetspass på lagret, saknar redan det där placet jobbar ju så sjukt roliga människor där. Buuh, jag vill få anställning där. Vore verkligen pricken över i:et efter att ha vunnit budgivningen och köpt mig min alldeles egna lägenhet. Livet ser så jävla ljust ut nu!
Och med en supernajs gårdagskväll i bagaget hemma hos Malin så har jag nog skrattat nog för den här veckan, hade jätte mysigt med grillning och åters första skål med jordgubbar och glass.
PLUS att det håller på att hända lite annat kul i livet, lite otippade men mycket trevliga saker. Tänk sånt bra team vi är, det här kan bli riktigt riktigt bra om det blir så. Men jag ska hålla det hemligt ett tag till!
Men nu ska jag ta lite helg även fast jag ska jobba hela helgen, men fira med ett glas rose är ju nästan lika självklart som att gräset är grönt.



PUSS HANNA!

so happy i could die

Solen har visat sig från den bästa sidan idag, jag har visat upp mig i röd randigt och gått en power med lurarna.
Har mysit med Dessa på stan och planera massa skoj, har blivit blondaste blond och känner mig för ovanlighetens skull fresh.
Nyligen hemkommen från bolaget och rosén ligger vackert på kylning inför kvällens "här ska vi fira"
Ska fixa upp mig lite och sen dansa iväg i mina zebraballerina och wayfares till Natalie på tjejgrejs, pussgrejs och lite annat som ska firas med stort F. Toppenbradag! Stolt ägare av en lägenhet, stolt ägare en resa till Grekland och stolt ägare av fina vänner. Pappa, idag är jag riktigt riktigt glad. Kanske beror på vädret för det är vaaarmt!
sommarcidern står och väntar på mig på bakongen, gaga dessutom. So happy i could die!

HANNA!


@work!

Gud så otroligt trött jag är. Sedan jag kom upp hit till Tromsö igen har det gått-i-ett!! Jobbat o jobbat. Idag har jag varit ledig och tog en ordentlig sovmorgon. Välbehövligt. Har vart ner till reg-verket och hämtat mitt skattekort och ska lämna in det på jobbet imårn! Vill ju ha lön för det jag sliter här. ;) Vad mycket slit med papper o skit det är här egentligen. Helt otroligt. Dom ska ha papper på ALLT. Och det är inte bara jobbet. Banken, skulle ha papper på att jag jobbar och hur mkt jag jobbar osv.. Omg! Why!? 
nu har jag också fått mitt Norska bankkort med foto på baksidan och allt! det är jag glad över och det ska gå varmt sen när det finns pengar på det! =p Det ska bli så härligt att få in lönen sen, blir inte förens i Juni men åh vad jag längtar. Har inte haft pengar på jag vet inte hur länge. Ska bli skönt att kunna köpa tex ett litet lipsyl utan att behöva vända på varje liten krona! fan, inte kul att vara luspank! fast börjar ändå bli en vana! ..Nu ska jag fortsätta min slappardag!
/Madeleine

Älskade pappa, en månad utan dig nu!

Nu har det gått lite mer än en månad sen pappa gick bort.
En månad full av sorg och förtvivlan, stor saknad och förvirring. Känslan är svår att ta på, allt är så overkligt.
Begravning, boupptäckning, rensning av lägenheten, urnsättning. Drömmer jag? jag kan inte fatta det. Vad hände med mitt liv som var så underbart och bra? varför var det pappas tur att prova sina vingar? Jag är fan bara 21 och jag behöver min pappa. Min pappa som alltid ställde upp för mig och gjorde allt och nu är han bara borta ur mitt liv. Varför ska gud ta alla fina människor för? Jag kan fortfarande höra hans röst i mina tankar, jag kan fortfarande se honom framför mig när vi ligger på stranden i Thailand, jag ser honom överallt och känner doften av hans tvättmedel i mina sängkläder. Jag ser honom när han kommer där på uppfarten till jobbet och ska hämta mig från mitt kvällspass. Hans tjat om att jag inte har någon ordning på mina papper eller att tvättkorgen är överfull och jag kanske borde boka en tvättid. Jag ser hans nummer på displayen på mobilen när han för 5:e gången försöker ringa och jag struntar i att svara.. bara för att höra att jag mår bra!
Nu är min älskade, fina pappa borta och alla vardagliga saker med honom också, det gör så ont i hela min själ när jag skriver det här och tårarna och sorgen flöder ur min själ. för jag kan inte förställa mig ett helt liv utan honom. Mitt liv har just börjat och jag trodde min pappa skulle få vara en del av det i många många år till. Se sina barnbarn växa upp, vara med mig i både motgångar och framgångar. se mig bygga ett liv. Älskade pappa jag saknar dig så mycket och jag vet inte hur all denna sorg ska få plats i mig längre. Jag känner mig så ensam och så rädd för framtiden.
Du offrade allt för mig, du gav mig allt du hade. Du var aldrig självisk. Vi vet båda två att vi var olika, båda lite tjurskalliga och hade sina åsikter och ingen kunde rubba men även fast du skrek på mig och jag tillbaka och kallade dig alla de där dumma sakerna så älskar jag dig. Du var en underbar pappa!!!
Det är så tomt i mitt hjärta pappa, mina ögon gråter och jag vet inte vad jag ska göra längre. Verkligheten är en sån skrämmande plats att leva på nu och jag förstår inte vad det är som händer? 
Jag kan inte förstå att jag stod där hos dig och höll dig i handen medans du försvann upp till himmlen
till en bättre plats. Du låg där så tyst och stilla, det såg ut som du hade ro, som du mådde bra. Men du lämnade nått fint efter dig iaf, alla minnen ska jag aldrig glömma, jag ska aldrig gömma dig pappa. Gud om jag kunde få ge dig en stor kram, få säga alla de saker jag vill ha sagt.
Men jag ska vara stark Pappa, göra dig stolt och göra bra val här i livet.
Jag ska leva mitt liv, vara knäpp och galen som jag brukar, jag ska aldrig ALDRIG sluta leva!
Älskade pappa, nu en månad utan dig, livet är för orättvist och hårt men du ska veta att jag kommer aldrig sluta älska dig och jag klarar mig, oroa dig inte ♥

Hanna

=D

Kan inte sluta le, kan inte sluta dansa dansa dansa.
GAGA, min gaga! Hon ska bli min.
Fyfan vilken show,
vilken sjuhelvetes konsert.
Miss  gaga, jag bugar och bockar. TACK!



/ MISS HANNA

Present på posten!! Wiiiie!

Det fina halsbandet i regnbågens färger ;)





Hahaha (butchmadde)
Tack snurris!♥

RSS 2.0