jefla grannar

morr mrr pirr.
Nu jevlar, piss ap prutt granne och piss ap mupp borrmaskin.
Vaknar prick 7 av att alkogrannen spyr och hostar som aldrig förr, öronproppar in, ta ett djupt andetag och slå igen dom blå i en timme till. Höh där fick ja på nosen, 5 min efter börjar grannjäveln bredvid renovera hela västerviksgatan (typ) så hela sängen skakar.
Äej fifan, det är lika bra att gå upp trött som ett spöke efter gårdagskvällens kvällspass som faktiskt gick utmärlt med tanke på omständigheterna.
två halvtorra rostbröd som knapt går att svälja, inte ens om ja sköljer ner med grönsåpa. Blah blah blah och ett avsnitt L Word som för övrigt jag verkar ha tjusat halva enköpings tjejliga med. Jag kan jag kan senare så fick ja faktiskt på mig ett par paltor och gick ut en låååång promenad i kylan, för det var faktiskt kallt och väldigt icke tillfredställande promenad. Mkay Kapten brukar kunna göra mig på språnghumör men idag var det i princip omöjligt, men skönt när man väl kom hem, rosig om kinderna och sugen en kopp kaffe. Älskar känslan av att känna sig fresh och ett halv hektogram lättare, känslan försvinner som ett nyp när ja lägger mig i fläskar i soffan. Som ja gör precis just nu. Men jag SKA ta fram dammsugaren och dra ett varv på mitt 27 kvm stora golv, hm, blir jag klar till mitt kvällspass så har jag sannerligen tur! Ska laga lyxlunch och femtioelva matlådor korvstronagoff också, bäst att ladda upp ifall kriget bryter ut.

blah blah. Nu sitter Madde uppe i nordnorge och Hanna i mellansverige typ massa massa mil ifrån varandra, klingar så jävla illa i mina öron så jag nästan får tinitus och vaxpropp samtidigt. Men vad kan de va, 40 dagar kvar tills vi ses igen, inte en evighet men nästintill. Saknar dig redan och jag vet att du saknar mig.

Nej svälj och var glad nu Hanna. Tatuering om 3 veckor, lady gaga i maj, kapten röd spelningar och icke att förglömma urf och förhoppningsvis (ber till gud och allt annat man kan be till) sensation white i amsterdam.
nu sätter vi punkt / Hanna

då var det slut på det roliga!

semester in-my-as! herregud. Har vart full rulle sen jag klev av flyget hit tom.. NU! Helgen har varit helt galen. Har hunnit med så mycket och träffat dom flesta. Inte alla dock men som sagt har det varit fullspäckat schema! Mina fina vänner. Jag kommer att sakna er! Kommer snart igen och då stannar jag längre så man hinner med lite mer. Stockholm är redan bokat! Ett glas Rosè på Söder! Det är ren o skär lycka!

Den här resan upp nu känns lite vemodig och trist, men ska ändå bli skönt att få slå armarna om min fina Hans.
Är jäkligt nervös också för jag vet inte om jag kommer att hinna med flyget till Tromsö från Oslo, har 45 min på mig att hämta väskan och checka om den och sen hitta till rätt gate. Känns lite knivigt! Sen har jag också packat väskan full med mat o skor så jag hoppas det inte blir övervikt.. huh! (svettpärlor)
Huvet är fullt av tankar och intryck som snurrar i skallen på mig efer den här vistelsen och jag skulle behöva en semester på min semester.

Nu är det snart dax att dra sig, ska försöka slänga i mig en macka i mitt konstiga förvirrade tillstånd innan jag åker.

Här kommer lite inslag från helgen.



Slog på stort o lagade gourmet mat hos Emma i lördags!



Förrätt!



hähä Hur kul kan man göra en vistelse på joar toaletten?










"Varför har alla snygga tjejer piercing sådär??" /Hanna Eriksson



/madeleine

bye darling

Dåligt Hanna, dåligt med uppdateringar. Men jag har varit busy busy busy nu när madde varit hemma på besök.
Sa nyss nejdå och önskade henne trevlig resa hem, fuck. Jag som skulle kedja fast henne så hon inte kunde åka tillbaka, bättre lycka nästa gång får vi väl säga. Toppen topp helg. nu kör vi nedräkning till Maj, vår, sol och ett glas rose på söder. Vackert!  Fybubblan vad jag kommer sakna henne!
Neeej, jag har inte riktigt tid med det här, sitter och väntar in mitt kvällspass och att Madde ska lägga upp bilderna sen helgen. Ska värma på lite mat och powernappa en sväng sen..
Tack för att du finns madde, vadfan skulle jag göra utan dig?

PUSS / Hanna

Lördag

Nu drar jag ner på stan, ska träffa upp Emma vi ska handla inför ikväll! men först en "återställare" så vi blir människor igen! ;) Ikväll ska vi hänga hemma hos Emma o bara catchà upp =) prata bröllop och andra värdsliga ting som hänt i våra liv sen vi sågs sist. En mycket ÄLSKvärd kväll ska det bli! =)
Och ikväll ska vi dansa dansa också!

/Madeleine


reunionen!!

Igår hände det grejer! det gick i ett hela dagen kan man säga. Först hos Hanna o käka fettis pizza. Låg i soffan, kolla på Mia o Klara o drack kaffe. MYS ♥

Sen bar det av till farmor på middag. Jätte mysigt hade vi =) 
Efter det blev det en taxi ner på stan, plockade upp Emma på vägen och mötte upp Natalie på stan. Kul att Natalie är hemma igen! hon och jag har ju varit borta ungefär lika länge och kom hem nästan samtidigt, fast hon har ju iof varit och fart runt i hela Asien och jag har bara korsat gränsen. Iallafall, igår var det alltså reunionen! gick och tog en öl och sen vidare på ... Joars(!) En jätte fin kväll!

Usch, nu ska jag försöka få ordning på det här illamåendet jag har sitter i halsen. Lite seg idag faktiskt!
Ska ta mig en kopp kaffe och ladda upp bilderna från igår =)

/Madeleine




Tre olika stilar.. Natalies tropiska utseènde med solbrända fötter, Emmas kontorkvinna outfit (kom direkt från jobbet)
Och sen jag med sneakers och slakig...




Lite spec bah!



Kolla in Natalies färg!! Jämför med mig o Emma =p ¨




"Hanna Eriksson, klä på dig!"

God dagens!
Igår var helt fantastiskt mysigt! Jag Dessa Hanna och en pava Rosè! Tooppen! Var dock hemma ca halv 12  var helt slut i både kropp o själ och kanske lagom för en Torsdag!
Nu har jag bryggt mig en liter kaffe och krypit upp i soffan, sitter och uppdaterar mig på Katrin Zytomierska`s blogg. Kollar klippen hon gästar i "Vakna med the voice" som var igår, varje torsdag! Skön tjej det där!

Om en liten timme (som Hans brukar säga) ska jag hem till Hanna och äta pizza och kolla några avsnitt av "Mia och Klara" Herregud vad underbart! Dom här dagarna har jag saknat! ♥





haha den bjuder jag på ;)



/Madeleine

Madde är hemma!!!!!

Ja vad ska man säga, det är ju bra sinnessjukt.
Igår stod hon bara där utanför min dörr och överaskade mig, jag kunde liksom inte koppla, lägga ihop 1 + 1.
vi hade ju nyss pratat på skype och 5 minuter senare så är hon hemma hos mig, jag var helt jävla mål lös, satt bara där i soffan o stirrade på henne. Jag är så glad, men vilken chock det blev. Jag visste inte om ja skulle skratta eller gråta. Madde är hemma !!!!!! Hon följde med mig på stan för att möta upp dessa och vi åt lucnh och fikade, jätte mysigt, som på den gamla goda tiden.
Sen gick vi till bolaget och köpte oss en flaska vin och gick upp till mig och drack kaffe och det var först då jag började slappna av och blev mitt gammla jag, minst sagt. haha. pain in the as Hanna.
Var så mysigt at ligga där i sängen och prata om allt som varit, det var så efterlängtat. Den känslan var det längesen jag kände och äntligen, ÄNTLIGEN fick jag känna den igen. Madde är min bästa vän och kommer alltid vara det nu vill jag ha henne hemma för gott även fast jag vet att det är omöjligt.
På kvällen sen kom dessa också och vi drack massa vin och snackade massa skit.
Sov väldigt oroligt inatt, kunde inte slappna av. Drömde massa konstiga drömmar och hade gråten i halsen varje gång jag vaknade. Maddes hemkomst kom så pang på tror jag, mitt psyke är inte riktigt på topp efter det här. Min baby vad jag har saknat dig, att få krama om henne och lukta på hennes får var liksom som en dröm. det var 3 månader sen sist!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyfan, det är länge, för länge! Men nu är hon hemma !

Snart kommer hon över på lite Lunch och lite mia och klara tittande innan ja måste dra mig iväg till jobbet. Det blir mys de. / Hanna

IM HOME!!!!!!!!

Im HOME!!!! Så härligt och så kul att se mina fina vänners ansikten! Och minst sagt reaktionerna! =)
Idag har jag hängt med Dessa o Hanna på stan. Blivit bjuden på mat o kaffe och nu ikväll har jag badat som jag längtat efter så länge, kändes som jag inte tvättat mig på 3 månader. Haha. Nu e jag ren iallafall ;)
Ikväll e det mini fest hos Hanna. Jag Dessa Hanna. Vilket skönt gäng, den ena värre än den andra. Ja det har varit ett minst sagt KÄRT återseènde!
På lördag ska jag ha en HEL dag med Emma. Det ska bli toppen! Längtar!! =)

Nu har jag slängt i mig en tallrik majs o tonfisk, utbudet här hemma var inte så stort efetrsom mamma e i Egypten. Annars van med att komma hem till ett fullproppat kylskåp med olika läckerheter!... Men nu ska jag hem till ett annat kylskåp (internskämt) haha PUSSSS!

Tromsö slackers!

Efter en lång sovmorgon och massa mys så har snöskottning o storstädning stått på listan idag. Efter all ansträngning behövde vi lite njutning. Perfekt. Solen lyser och det är 0 gradigt. I solen plusgrader. Hans gjorde en profesorisk sittplats och där har vi nu suttit och avnjutigt en varsin iskaffe och havrekex!

      
 
     

    

    

    

    

    


/Madeleine


Jag gillart!

SOM JAG HAR VÄNTAT PÅ DENNA VIDEO!! Och över all jävla förväntan! konstigt! skitigt! udda! sexigt! och så helvetes bra. Rakt i mål bah! Hell yeah! I LOVE IT!



/Madeleine

Busy woman

Hoho! Idag har det varit full fart sen klockan 8 imårse. har gått så fort, känns som att jag nyss gick upp! Blev inringd till jobbet, skulle egentligen jobba kväll det blev dag istället! Glad är jag för det nu ;) Efter jobbet var Hans och hämta mig och sen drog vi och åt mat med hans pappa.
Nu har jag precis tagit mig en lång dusch och satt mig rykande till ro i soffan med en kopp kaffe och tuggar på en kall pizzabit... fast skiter nog i kaffet annars blir jag inte att få sova sen. =)

Moa!♥ /Madeleine

        

Produktiv dag

dra nått gammalt över mig, jag har nog aldrig varit såhär slutkörd, slut som människa, out of gas som efter denna arbetsdag. Oh my har träffat så mycket nya människor, sugit in mig mer lärdom av de visa och kutat runt bland massa olika lägenheter. En mycket produktiv dag en dag som ja lärt mig mycket på. Huvudet är verkligen på noll och har fått massa röda utslag på kroppen för jag e så skakis och slut men ja, en mycket bra dag och alla är jätte trevliga och snälla mot mig. Känner mig verkligen välkommen i gänget.
Imorgon blir det en heldag med jobb, börjar på lagret och dagen avslutas med ett kvällspas på ljugården. Pengar pengar, det gillar vi!
Nu ska jag laga mig lite god mat och ta det lugnt, eller nejfan. Måste springa och köpa shampoo.
Ciao / Hanna

Tjooohej!

        
SÅDÄR. Nu drar jag iväg på jobb! Ska gå till jobbet idag och jag hoppas jag kan ta mig fram för det har snöat utav bara helvete och mina sporrar till skorna ligger i Hans bil så jag kommer nog att dra på arslet ett par ggr ner, men det är väll smällar man får ta. Med lite självironi så går det nog bra. =) /Madeleine



        

en ny plågosång..


          

/Madeleine

God morgon!

Heluj! Igår var det ryggläge som gällde, med datorn på magen och Hans som satt o masera mina ömma fötter efter i fredas (då när vi fick gå hem från krogen!) mådde jag som en prinsessa! Lite film och tv:tittande låg vi gäspande i soffan. Så igår hände absolut .. NADA (!)
Idag är det måndag och det betyder ny vecka o nya tag! - Börjar redan idag! klockan 14:30 ska jag infinna mig på jobb. Nu ska jag kicka igång dagen med en svart kopp kaffe. Tjing! /Madeleine

                 

Dödshjälp (?)

Man kan ju inte undkomma den här debatten om den 30-åriga kvinnan som har bett om dödshjälp eftersom hon inte orkar att leva med hjälp av en respirator längre... Kom på en artikel jag läste för något år sen om en Mats Persson som med hjälp av några vänner åkte till Schweiz för att avsluta sitt liv där det är lagligt med dödshjälp och som har självmordskliniker.
Han led av ms-sjukdom som tilltog successivt tills han längre inte kunde äta själv och bestämde sig för att han inte ville leva längre. 
I artikeln där dom beskriver "kliniken" får mig att rysa.. hela artikeln får mig att rysa.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/strax-efter-klockan-tva-pa-eftermiddagen-dodforklaras-mats-anders-vincent-persson_379480.svd


pullor små ..

Känner mig ensam, saknar madde så enormt mycket. Känns som jag är helt ensam i hela världen. Behöver lite vardagstugg med henne, ja behöver helt enkelt henne för några timmar så jag blir människa igen.
Saknar Lisa också faktiskt, skulle behöva en kram av henne. hon är iaf en förjävla bra människa för mig tror ja, hon får mig att liksom leva livet på nått sett, vara glad! blah blah. Jag är så känslosam ikväll. Begär jag för mycket kanske? Ibland känns det som man bara är en pina, mja. Kanske bara känns så nu när jag är lite söndagsdepp!
blah blah blah. / Hanna ♥

Söndagskos!

Fysatan. Inatt har jag sovit gott! Slockna på soffan igår runt 10 efter en rejäl måltid. Kött, potatis och beasås. En classiker!
Hans väkte mig kl 01.00 så gick vi och la oss i sängen. Kommer knapt ihåg nått av det. Jag måste vart helt slut. Sovit som en stock hela natten och vakna 9 imårse, låg o drog mig till kl 12! Idag är det söndag och det betyder soft o chill framför tv:n o datan, inga måsten över huvudtaget. Hans föreslog nyss innan han åkte att jag kunde gå ut o mocka snö för att ha nått att göra... HAHA! yeah right! -Det kan du fetglömma! Kanske på sin höjd att jag tar en promenad lite senare.

Sitter och pratar med Hanna på msn, säger väll inget vettigt till varann, alltid bara en massa blah blah! Kommer på nya citat och tycker att vi e coola, fast det är vi ju! Alla har bara inte insett det ännu. ;)
Saknar min vän. Saknar alla mina vänner. .


                     

                                              /Madeleine


rövsnö

Snön har kommit dragandes och det gillas absolut inte, jag kan inte ha mina nya jacka, jag kan inte gå på solskenspromenader och jag är inte vårkär. Imorgon ska jag jobba och färdas på en sketen cykel hela dagen och då vill jag väldigt gärna ha barnmark under hjulen så jag inte cyklar omkull, för om det är snö är det inte från om utan när, ett brytet ben skulle komma lika lägligt som att min balkong skulle falla ner när jag dansar på den. blah bah blah. helgen har varit kos, fredagsfestligheter med ett glas och hemgång i nyktert tillstånd, lördags middag med Pappa och kladdkaksätande framför tvn. I eftermiddag kommer mary med en spännande psykologiskt film och en stor fet drypande godispåse. Nu ska jag laga snabbmakaroner och korv och kolla på repriser och känna söndags lugnet. Söndagar har sitt på det torra kan man säga.
Imorgon blir det jobb, ska ringa ett mycket soännande samtal också, kan ana mer ink i sikte. Diggar't!

/Hanna

Luspank och skallevärk!

Happ! vaknar upp och fattar ingenting, fick ligga länge och fundera på vad det var för dag och vad jag gjorde igår. Jobba jag? är det freda? haha.. sen kom jag på eller rättare sagt jag KÄNDE att igår var det fest. Såg också i spegeln att den här veckan satt sina spår dom mörka ringarna runt ögonen talar för att det vart alldeles för lite sömn. Men det var trevligt igår! Tog en promenad istället för taxi ner på stan för att spara slantarna till en cider elr två. Det var jag och Hans och några av hans kompisar. Träffa på en tjej som jag träffade här uppe för några månader sen. Hon jobbar med nått slags som typ "sälskapsdam" Hon är jätte snygg och är liten o späd och trevlig dessutom! =) btw så vann hon glamour tävlingen igår. Såg inte själva tävlingen, glad är jag nog för det. ;)
Dansa dansa igår också! =) det var evigheter sen kändes det som! Så jag svängde som aldrig förr på mina lurviga!
Hans och jag fick promenera hem eftersom vi spendera varenda liten krona på alkohol och det var INTE kul kan jag lova, sista biten innan jag seriöst var på väg att lägga mig i en snödriva och sova kom vi överens om att Hans skulle springa sista biten och börja laga mat så den skulle vara klar tills jag hunnit komma hem. Haha! Ägg o bakon blev det och sen sov jag gott som ett litet barn.

Har lite ont i näsan idag för Hovard gick och knäppte med fingrarna på den några ggr igår, det var bara tre månader sen jag Op den så sitter och undersöker den idag. Lite ömt är det nog!!!

Nu har jag tagit en låång dusch och kokat mig lite kaffe, ska krypa upp i soffan och ladda upp bilderna från igår.
Lämnar några pics här! PK ♥ kurr kurr


 
Jag och Eivin


       

 
Jag försöker få in en träff på Hovard efter att han knäppt mig på näsan.











den komikern som föreställningen Hans o Hovard vart på tidigare på kvällen. Han med sjalen :)
Christian Valen heter han. Inge vidare tycker jag men det kanske har med språket att göra. =)
Det är inte jag som har tagit kortet så jag undrar om Hans fråga om han fick ta ett kort eller om han bara ställde sig rakt upp och ner och tryckte av ett kort?.. jag röstar på den sistnämda!



Glamourtjejen! =) .. och nån snubbe..





På väg hem.

/Madeleine



festligheterna forts....

Koko! chanel... hehe Helu! Det vankar mot utgång! Har suttit och dividerat med mig själv nu i två timmar...- gå ut eller inte..? hmmm Det lutar mot utgång.. såklart, slår ju egentligen aldrig fel. Har man tänkt tanken så sker det ofta att man går ut.. så är det ju. Så nu har jag grävt fram några gammla trasor ur min lilla sk garderob som jag har här uppe. Men det får duga. Jag brukar tänka att det inte är kläderna utan hur man bär upp dom som räknas.(haha) Den tanken räcker ganska långt faktiskt! "det duger Madde!!!" haha ♥





/Madeleine

Fredas festligeheter!

Sådärja. Ännu en arbetsdag förbi. Det är freeeedag och jag tänker korka upp en flaska vin och ta mig ett glas vitt för att fira min självklarhet och att det är helg. Ledig i helgen! Ikväll lutar det åt att ta en sväng ute. Jag e rätt så sliten så jag lämnar det till framtiden.. Utgång elr inte?


 

HAHA! Jag älskar ÄLSKAR den här bilden, ligger ihopvikt och skrattar ihjäl mig varje gång den här bilden kommer upp. Så jäkla härlig bild! HAHA..

/Madeleine

Trött mössa!

God evening! Idag stog jag upp (som vanligt den här veckan) klockan 6! Fick otroligt nog sova i natt! somnade efter 12 nångång. Ja, iallafall fick jag betydligt mer sov timmar än vad jag fått på sistånde! Efter jobbet tog jag mig till registreringsverket för att försöka få mitt d-nummer som jag tjatat om. Men dom hade stängt! begav mig då till Nav (ams) istället för att kolla om dom fått in mitt d-nummer, men dom hade också stängt! ohmygod så irreterande! Kommer aldrig att få det där satans nummret, kan ju lika gärna åka hem. Utan d-nummer = utan bankonto= inga pengar! Gaah!

Har precis ätit och känner nu hur jag faller djupare o djupare.. så trött.. sitter som i ett töcken. Alla ljud är jobbiga och jag blir ljuskänslig. usch villken gnällkärring! Nej nu är jag bara trött o bitter och ska inte sprida min bittra dynga mer! Har en rolig grej att se fram emot dock men som e lite hemlig. Lite långt kvar bara tills jag får delta men ändå. hihi!

Tror jag ska krypa ner i sängen nu. Läsa i boken boken. Klockan 6 imårn ringer klockan!! PLING!

Godnattinatten /Madeleine


Hanny vidgar sina vyer

Opss, lite bad att ja inte uppdaterat mitt liv här på bloggen på sistens men i give a try nu.
Har haft det lite lame nu den här veckan, haft ont i halsen och inte jobbat ett skit, legat helt på latsidan och tröstshoppat kläder på internet och ätit bananer och pannkakor.  Inte så dåligt men jag föredrar att vara i farten, jobba och hålla igång mig med massa saker. Sitta inne en hel dag, näjp inget för Hanny. Nu har jag börjat det nya livet, nya vårlivet, är ute och går minst en timme om dagen med min kapten och njuter. Kan du tänka dig nått bättre, traska ner till stan och köpa en take away kaffe sätta sin på en bänk med min C, sen ta sig en speedare över gröngarn med mina wayfares. Livet har sina små ljuspukter som förgyller en hel dag.
Nu till en viktig punkt i mitt liv, imorgon börjar jag jobba på ett nytt ställe jag utökar liksom mina territorium en aning, vidgar mina vyer, hoppar ett litet höjdhopp. Ska gå intro på Ljungården i några dagar och sen förhoppningsvis kan ja varva åsundagården med ljugården och i slutändan borde det resultera i mer pengar på kontot varje månad. I sommar blir det schema på Åsunda, vilket blir kalastoppen, hoppas hoppas dom placerar mig på gästis! Lite pirripirrimagen har jag ikväll, har fixat matlådan och smetat på mig ett bra hannysmile för ett bra första intryck sen får resten gå sin naturliga gång. Den ändå smått jobbiga sak är att min hals har svullnat upp idag igen och jag börjar få hosta men bara inte nån muppfeber bryter ut så blir det nog kalasbulle imorgon.
Borde nästan vara lite Sjuksköterskenivå på mig nu, för jag har typ.. hmm, jobbat inom vården i 4 år. Tänk vad ja måste kunna massa saker som jag inte vet att jag kan? Lite skills är det iaf.

Ikväll kommer en flamsig tonåring hit på besök, jag tror iaf hon inte är mer än 19 år. Linnea ska för första gången i sitt liv (det är hon som tjajat) få kolla på första säsongen av L Word med mig. Hon har varit så nyfiken på den serien så nu ska hon allt få se vilken underhållning det är. Troligen går väl hälften av tiden åt att tjabbla om Lady fuckin gaga och så måste jag få styla lite med min telefon också annars så kommer röven vara och förbli i soffan.
Gash, det var ansträngade det här, det här pillet på tagnenterna alltså. Jag måste nog unna mig en kopp te så det blir lent i hals så jag kan äta massa god mat sen.
Ingen rast och ingen ro men väl en vecka i örebro! TJING / Hanna

Slutkörd o godissugen!

OjOj, vilken dag. Så trött. Helt slut i både kropp o själ! Sov nästan inget natten som var o den här gången tänker jag skylla allt på Kajsa, din lilla odågan!! Sprang runt o pep hela j*vla natten. Somna efter två nångång när Hans fått gått ut o lagt sig på soffan med henne, sen klev jag upp kl 6. Hade egentligen två nätters sömn att ta igen men så blev det ju inte. Slutade lite tidigare idag! kom hem, drog det slappaste i klädväg jag kunde hitta, moffsa i mig mat och tok slocknade i soffan. vaknade upp här vid sju, kanske inte så smart men jag är säker på att jag får sova inatt ändå. :)
Har gått jätte bra på jobbet idag iallafall o jag är jätte nöjd! Imårn ska jag utöka mitt arbetsområde lite, minst sagt spännande med tanke på att det bara är min 3:dje arbetsdag imårn. hehe, ja men jag kör på! Full fart bah!

Nu ska jag ta att stoppa nått i magen.. åh! varm chocklad hade varit gott!!! MUMS!

Nej, film o en påse godis skulle sitta fint. PUSS /Madeleine




Kajsa terroristen

God evening! Är hund vakt ikväll - till imorgon - åt Kajsa! en riktig terrorist! Jag och Kajsa drar inte riktigt åt samma håll, hon gillar inte mig och jag gillar inte henne. Fast hon är ju söt. "Kajsa är en terrorist" gick jag runt o sjöng här tidigare i kväll och reta henne, hon skällde och jag sjöng ännu högre! Hans gapa på oss som vi var två syskon som var i luven på varann, men det fick jag ju äta upp! Nu har Hans dragit iväg på träning och lämnat mig ensam med denna.....denna..svarta luddiga skapelse. huh!.. Fast hon gjorde en jätte gullig grej här nyss, kom med kopplet i mun och titta med riktiga valp ögon på mig. Även jag blir svag då.. huh!
Nu hoppas jag Hans köpt med lös godis till mig som belöning för denna plågostund...









/Madeleine



I've got the whole world spinning like a disco ball !

Min första arbetsdag!! Gick kalas bra! jag är super nöjd. Ska jobba imårn med och det ser jag fram emot. Har dock inte sovit nått i natt heller,vad händer med min kropp? undrar jag. Jag var helt slut igår kväll men när det väl kommer till att verkligen få sova så ....Nej! 2 timmar max. Hoppas på den här natten nu annars kommer jag sova sittandes på jobbet imårn.

Har varit jätte fint väder idag! Stannade på vägen hem och köpte kaffe, gud förbjude om det är slut på kaffe! Sitter nu och avnjuter en kopp svart och tänker på hur nöjd jag känner mig över dagens insats! =)



Papparizzi bild! =o) "Celebrity Madde köper kaffe" ;)







/Madeleine




kissdag

Idag verkar fanimej inte vara en bra dag!
mobilen är död, kläderna sitter fult, kaffet är kallt och jag är rastlös. Trist bah!
Väntar på Linnea sen ska vi dra till hälla och kolla på en ny dyr, spejsad det är fint att peka mobil
Vi säger som vi brukar, heja sparkontot!

/ Hanny


''Get busy living, or get busy dying''

Joda, det där gick ju bra!.. Jag börjar imårn! =) haha snabba ryck! ingen idê att dra ut på saker här inte! Grattis till mig Madeleine Karlsson. Bra jobbat!
Nu ska jag bara fixa mig ett bankkonto. Först måste jag vänta på mitt Norska personnummer eller D -nummer (är på väg) som det heter eftersom jag fortfarande e svensk medborgare och inte vet hur länge jag stannar här, sen kan jag öppna ett konto.
Nu känns det bra och jag hoppas innerligt att jag kommer att trivas på min nya arbetsplats!
Jo, och dom som inte tror på mig kan stoppa ett finger upp i röven (!)   "-Näääee! vad skriver hon??" 

Tjing!! /Madeleine


Nu fick ja lite ångest

Jacka "Detroit" - Red

Damn. Jaha, så var jag där och klickade igen!
men Ptja, vill man vara vår snyggo så vill man och pengar är väl till för att spenderas?
tacka gud för ett sparkonto / Hanna

Madde madrass och Hanna Horunge

Nu har jag fått pencillin mot min dumma bihålsinflammation, imorgon kommer ja säkert vara fitt.
Nu har jag precis tagit mig en kopp kaffe och sitter och lyssnar på kapten redhead och njuter av solen som lyser in på mig. Drömde så konstiga drömmar inatt efter min och maddes vilka konversation igårkväll, vad får vi allt ifrån? Och Chris Karlsson? du måste ringa mig och berätta hur jag ska göra med dina fiskar jag börjar bli lite smått nervös.
Var och handla en grej, hade på mig min skinnjacka, min älskade skinnjacka. Nu är det vår punkt slut!
Nej känner att ja inte har ro till att skriva något just nu. bye / Hanna

Grus i ögonen o kaffetorsk

God morgon sunshine Madeleine Karlsson!
Uppe med tuppen, javisst! Har sovit typ nada inatt och jag känner jag sådär sömndrucken och känns som grus i ögonen. Har kokat mig 2 liter kaffe som jag nu sitter o häller i mig framför nyhetsmorgon. Inte min tid på dygnet det här, brukar annars komma upp lagom till "efter tio med Malou". men idag händer det grejer! Idag ska jag nämligen på arbetsintervjuv! Spännande!  

Det häder mycket nu här uppe i Tromsö. inget jag vill avslöja men det har kommit till att jag står inför ett svårt val. Vet inte hur jag ska göra! Men det tåls verlkigen att fundera på under dagen.

Nu är det nån som ska skrapa triss här..... 1000 000! happ! grattis o adjö!

                                            
/Madeleine


helig som fan!

ÅHOJ!!

..Söndag, och jag känner verkligen hur skönt och det har varit med att den här helgen har varit lugn och helt utan alkohol. Känner mig jätte pigg o fräsch och är redo för en ny vecka med nya tag.
Idag har jag tagit en lång promenad i det fina soliga vädret som råder här i Tromsö, himlans skönt och kände mig välldigt till freds där jag gick i spåret som ligger i skogen alldeles i närheten av våran bostad. Det har blivit bara ett tunt skidspår av den breda skogsvägen och det är vitt vitt vitt överallt! bara några svarta krokiga stolpar som sicker upp ur det vita snötäcket och luften är len och lätt att andas! Jag känner mig spirituell och helig ;) 

/Madeleine




                    

                               

Välkommen till Karlsson/Eriksson (på egen risk)

Hahaha jaadu snurran! jag vet inte vart vi hade stått idag men det är sannerligen intressant! Jag tror dock inte det hade varit ett fall för rent hus för jag hade nog gnott i varje hörn där hemma och gapat på dig oom att du aldrig hjälper till! så kanske "par terapi"?
En dag som denna hade vi nog precis kommit hem från jobbet för båda har jobbat helg, jag på gästis o du i huset. Tagit bussen hem tillsammans, du väntade på mig för du slutade tidigare. Kommer hem och slår upp balkongdörren på vid gavel så solen tränger in och kokar oss 125 liter kaffe och kedjeröker, snackar om arbetsdagen, lyssnar as högt på "skin skin" låten varvat med lady F gaga låtar och drömmer oss bort till förra sommarn när vi var på hultan och Samos baby, planerar förmodligen en helt ny fullspäckad sommar med sthlm pride och sensation white och förmodligen har vi redan bokat en resa till Grekland.

Det är vad jag tror ♥ =)




/Madeleine


Välkommen till Eriksson/Karlsson

Jag har funderat på en sak Madeleine.
Undra hur det skulle sett ut just nu om du och jag flyttat ihop i röklyan som vi sa från början? haha
Ett fall för rent hus? eller så kanske vi gick i terapi ihop. Det hade varit intressant iaf.
undra vad vi hade gjort idag, jag hade nog varit jätte jobbig mot dig eftersom jag är sjuk och du hade varit as less på mitt tjat och på mina kram "krav" hähä. Btw, Jag vill uppleva Samos baby igen!






/Hanna


ska jag ta dig mellan bena sa jag




Tromsö "Nordens Paris"

Hm känner att jag klagat lite väl mycket på att vara här i Norge den senaste tiden och det kanske inte verkar som jag inte trvis här och tycker det är skit. Tvärtom det gör jag absolut. tycker det är skit alltså.. hehe Nej skämta.
Jag har ju min älskade Hans här som gör allt, verkligen ALLT för att jag ska trivas och ha det bra! ♥

Och sen måste jag bara påminna om att jag bor ju faktiskt i.. som det kallas "Nordens Paris" kan ju stämma om man kollar här



Vi bor på ön längst hitåt från bron :) andra delen är fastlandet där jag bl.a sökt jobb.



Längtar efter sommarn och få uppleva midnatts-solen kan va coolt, svensk som man är



Norrskenet ser jag ofta,ganska häftigt. Finns nån historia om att man inte ska vinka med nått vitt (typ vit flagga) mot norrskenet för då kommer den och tar dig och du förvinner för alltid.  Pof!

Jag hade en gång en dröm med dåliga skämt.

Gud vad gott jag har sovit! Igår kväll åt vi taccos och kolla let`s dance! Vi brukar kalla det kallar det Let´s Dance och let`s eat kvällen och skämta om det, dra det lite längre än nödvändigt, dålig humor i know men vafan.! 
Avrundade kvällen med två timmars läsning i nya boken "Blondie" den har varit jätte bra hittills och tror den bara kommer att bli bättre. Jag är redan hoked.

Dags att kliva in i dagen! ska bara ta mig en kopp K till och sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Det är ju lördag så jag känner inga måsten eller tvång, idag skiner solen och mitt humör är på snåltopp som jag brukar tänka, inte riktigt på topp men nästan.. Ja som sagt -dålig humor! ;);)

Bthw! Hade en rolig dröm. ;)
Jag har börjat drömma om att jag är hemma i Enköping och alla jag känner är med i drömmen, antingen är vi på resa nånstans, på en festival eller på nån fest ..och det är inget typiskt dröm matrial för det är inte helt overkliga drömmar men alla är med.ALLA. Det är som att alla karaktärer i drömmen bara är påhittade figurer i mitt huvud, alla spelar en liten roll i drömmen som alla har en betydelse. Onda som goda. Som det vore en film eller i en annan värd som jag levde i för längesen..för det är ändå verkligt.. aa jag vet inte, konstigt är det iallafall.

/Madeleine

                 


Ja jävlar!

Det verkar som turen var på min sida idag! lite iallafall. Min bok hade kommit! =) och så fick jag ett jobbsamtal. Check√ Check√..  Personnummret hade ju inte kommit än men nästa vecka gör jag ett nytt försök igen, idag fick jag ett nytt beskad om hur lång tid det skulle ta. Lite kul. Har dom koll alls? undrar jag.  Man blir ju inte förvånad ändå, att det tar tid när man har med arbetsförmedlingar att göra, i lugn o ro ska alla papper fyllas i.. - bjä bjä bjä
Nej men jag är nöjd!

En annan grej! Jag ska inte vara själv ikväll. Hans fick "återbud" på fotbollsgrejen, så han blir hemma. Skönt att slippa vara själv när mörkret faller på, men hade ändå sett fram emot att vara lite själv.  Nu har jag motat ut han för o mocka snö istället.. ;) Nej men det behövs kan jag lova för nu är det MYCKET snö. Tog mig en liten promenad här på eftermiddagskvisten men ångrade mig direkt. Finns inga side walks o snövinden piskade i ansiket. Fan man kan ju bli påkörd! Jag klarade mig iallafall med nöd o näppe hem och lyckades slutföra min promenad som den var planerad. Huh

                                 

    /Madeleine

Taikonträff

En mycket trevlig dag på jobbet idag. Jobbade med hela goa pumgänget, dvs alla 50 +.
Jag tror på allvar att jag faktiskt upplivar deras dagar, eller så är det bara jag som inbillar mig det.
Jag brukar säga som så " Ni har någon slags hatkärlek till mig " och det håller jag fast vid. Men vem gillar inte mina chargång? jag har inte får sparken än iaf så tokig kan jag inte vara då.
jaja nu skipper vi mitt ego och siktar mot kvällen.
Har precis tagit mig en dusch och klätt mig street, ska faktiskt ta mig en melon bacardi och ställa mig ute på balkongen och ta en cigg och dunka lite owl city i ny tappning.
Ikväll blir det en återträff med gänget från thaithai, vi ska äta god mat och kolla igenom alla kort, jag har sett fram emot denna kväll sen vi kom hem, har sett fram emot att få träffa min favriut maria " hollywoodfrun" Snacka om skön tjej hon är. Jag ska bli som henne när jag blir stor! Är jätte sugen på att fortsätta någon annanstans efter middagen, ta ett glas vitt och dansa dansa. MEN somvanligt har jag en fullspäckad jobbhelg framför mig och börjar kl halv 8 imorgonbitti, så klacken får slipas till någon annan helg..



Lite mejk och musik på det här / Hanna

Väntar på min tur

Men fyfan, idag måste det ske. Det är så mycket som jag bara går och väntar på just nu... Mitt nya och Norska personnummer, jobbsamtal! min bok som jag beställt.. kan inte komma på nått mer just nu men jag vet att det är mer..

Iallafall, idag ska Hans dra iväg på fotbollsläger typ, så det betyder alltså att jag kommer att få sova själv inatt.Gulp!! Panik! Jag som är så helvetes mörkrädd, men jag har en strategi som jag tror kommer funka. Måste övervinna!!
Men måste bara inflika att det ska bli jäkligt skönt att få vara lite själv också.. Det här med eget space är överskattat nu när man bor två under samma tak. 

Ska dra på mig ytteråverallen nu och röra mig ner på stan och besöka NAV, för andra ggn denna vecka.  

                               /Madeleine

Längtar hem!

Buhu! Nu länktar jag hem. JAG hade nyss ett 5 minuter samtal med min vän ANNA hemma i Sverige, vi gick igenom lite snabbt vad som hänt sen sist vi pratades vid och så avslutar hon med att berätta att dom ska ha schlagerfest på lördag!! Jag vill ju också! Jag älskar sånna kvällar, det är verkligen min grej det här med schalger-tider! Det är ju så att ALLA kan samlas, gammal som ung, intresserad eller inte, kille som tjej. Det blir bara en sån helt sjuk trevlig stämning! Buhu. Jag längtar hem nu.. Är så nära att bara boka en biljett hem, packa väskan lite lätt o bah dra.. HEM! Jag saknar er så! ♥


Toooooopen!

Fan fan fan fan! Sov till 12 idag, stängde av klockan när den plinga imårse utan att fatta att jag ens gjorde det. Hatar att sova så länge... Nu är jag iallafall på väg ut, ska till NAV och kolla om mitt nummer kommit, jag tvivlar men ändå! Nu lyser solen också och det är ju kalas bra eller Toooooooppen! som vi brukar säga här hemma för att härma Maria Montesami haha hon pratar så sjukt långsamt! =) Tack o ajö!




/Madeleine

halsont

Jobb jobb jobb jobb jobb jobb.
14 - 21 30, yes! jag gillar dom där smsen,
Har ap ont i halsen idag, känns som ja svalt en taggtråd. Halsfluss på g? går tydligen nu också. urs.
Jaja, imorgon ska jag på Thaimiddag så hoppas inte jag får feber eller nått annat satyg.
Snart ska jag börja tvätta, städa och fixa lunch sen ska ja åka och köpa massa glass och bjuda pullorna på jobbet på lite fika. Ganska fin tanke. tjing / Hanna

Happy girl!

Usch så trött jag är nu! Nu stänger jag ner för dagen. Har lagat mat för ett helt kompani idag (känns det som) har inte gjort annat!!.. ;) Gjorde en pasta sallad till lunch med en massa tillbehör och nyss har jag lagat en broccoligratäng med en ostsås från skratch (allt annat man gör blir på påse fastän jag hatar att laga mat på påse, när man lagar mat till sig själv skiter man ju i det om det är påse elr inte men nu när vi är två och intresset för mat har uppstått så är det ju såklart roligare att lägga lite själ bakom) den ser iallafall riktigt smaskig ut, blir bra lunch imårn..

Har också sökt 3 nya jobb idag! Pengarna börjar sina nu kan man säga och överlevnadsinstinkten har kickat in! Sen är det ju så att jag älskar att jobba och har så MYCKET energi att göra av med, börjar få panik på tristessen som krypit sig på mig om dagarna.. Men här får man inte vara kräsen heller, det har jag varken råd eller tid till, första bästa.. Ja tack! ;)



Imårn ska jag ner till NAV (arbetsförmedllingen) och kolla, bara kolla (!) om mitt Norska personnummer kommit! Har gått två veckor nu, kunde ta tre sa dom!  
Och!! hoppas HOPPAS min nya bok kommer imårn, då blir jag fan ännu gladare! ;) PUSS /Madeleine

 

haha måste erkänna att den ser ganska slibbig ut! den e finare i verkligeheten! ;)

the look

Det är sjukt vad ett styckte tyg kan göra en människa glad.
Fick hem mitt paket från HM idag, jag tog min avi och kutade ner till ICA och sprag maration hem.
Slet upp paketet rev och fram mina efterlängtade jeans och provade dem fort som fan.
Oh my, nu är våren räddad, äckligt snygga och super sköna. Har haft en egen liten modevising här hemma och provat dvs tröjor, skor och väskor till. Dresscode spring 2010. Boyfriend jeans i uppvikt modell, slitna converse, wayfares och en halvfitt tisha sen är det klart, behöver inte äga några mer plagg i vår. Supersnyggt. Hannylook!
Nu vill jag bara göra min 6:e tatuering, innan sommaren. sen är jag komplett för i år.

Tog en promenad till stan idag och mötte upp Maria, vi tog en fika och planerade sommaren.
Vi båda vill göra en festival i år, dricka öl, klä sig trashigt och dansa dansa.
Första siktet är iaf inställt på minst en dag på URF, se kapten röd och lite annat. absolut inte en omöjlighet, hoppas det blir en självklarhet. mja mja. Sen har vi ju Amster fuckin dam, det står hööögst upp på min too do lista, vi måste, vi ska. Det är så jäkla mycket man vill, hur ska det finansieras? hur som brukar det av någon outgrundlig anledning lösa sig, ekonomisk alltså. Nej sommar 2010 ska bli ännu en sommar att minnas, och inte minnas. blaha. Tur att jag är prety duktig på att spara pengar.

Ikväll har jag testa mina kock skills och gjort italiensk köttfärsås och dammsugit, för typ 2346 gången den här veckan. Sen tog jag en 2 l cola och gick över till Empo och fikade lite, prata jobb och kramades.
Tänkte att jag skulle lägga mig snart, imorgon ska jag upp tidigt. Tvätta, p-walk med butchkarin, skruva golven, skrubba köket och ge mig på en promenad till. 3 kilo ner innan april slut, okej?
Finns inget bra på tv för den delen heller, och min säng är ju fruktansvärk skön, och det är fruktansvärt skönt att ligga och lyssna på grannen och hans jävla mupp sysselsättningar också.
Det märks verkligen att det är vår i luften, man kan inte sluta vara glad.

Btw måste ja tacka Lislusen för ännu en trevlig pannkakskväll, det är verkligen vår grej det här med pannkaka. Dock så urartade kvällen lite efter att jag fick någon knäpp och börja få för mig saker. Men jag är ju inte helt serös heller. Men jag trivs med den ungen, man kan vara sig själv och jag går alltid hem med världens smile efteråt, en ultimat vän med andra ord. det gillar ja. Nästa pannkakskväll måste planeras in snarast.





Nu säger ja tjing och godnatt / Hanna


Säg mig! säg mig! säg mig!

Dricker chocklad kaffe och röker! Lyssnar på överlevnadslåten - pepplåten - tro på dig själv låten! Alla har en sån låt! Min är ingen mindre än Carola! En stjärna är född och så är jag! Nu är jag glad! Man måste ha lite pepp ibland för att masa frammåt! Ta nya tag även fast det känns tungt och motgångarna är flera än du kan räkna till!   Nu går det frammåt!  YESS!!! YESS!!



/Madeleine

Trisslotter för hela slanten!!


Den här boken blev det. "Blondie" heter den och är en självbiografi (gillar när det är äkta) har fått bra resentioner så jag ger den ett försök.. Så, nu är det bara den olidliga väntan kvar på att den ska anlända med posten. Vi verkar gilla att få grejer på posten.. vi i den här bloggen ;)

Idag kom vi på att förra våren så hade jag o Hanna en idèt på att köpa trisslotter. 1 varsin i veckan och det vi hade vunnit skulle vi lägga undan i en burk och sen använda till nått trevligt, som att resa typ.. tror inte vi vann ett öre.. en ny trisslott möjligen.. sen blev jag fattig och trisslottandet upphörde elr rann ut i sanden Hah!......... Men tanken var ju god! ♥ 



/Madeleine


Boktips?

ååhh!! Jag har ett problem! Har läst ut min senaste bok "Alfahannen" av Katarina Wennstam och den var så bra.. Men nu vill jag läsa en typ likadan och hittar fan inte en enda bok som faller mig i varken smak eller tycke.. frustrerande för jag vill ha en nu. NU! Ska leta vidare men jag är inte posetiv.

Här kommer några pics från i lördags!










Frode är absolut kung i köket



 

/Madeleine


Älskar lite rutiner

Tjatigt med ptja, solen skiner idag med. Hur underbart somhelst.
Har kollat på nyhetsmorgon, druckit kaffe och ätit bananer under täcket tills typ nu.
Nu sitter ja påklädd och väntar bara på att jag ska orka kleta på lite brunpuder så jag är representabel till en eftermiddags P-walk med butchen Karin. Spelar lady fuckin gaga för fulla muggar och peppar mig inför dagen.
Ikväll ska jag hem på lite mysmiddag hos pannkaksmonstret, jag har saknat henne faktiskt så det ska bli en mycket trevlig kväll. 
btw, Jag har märkt att ja ändrar sovbeteende, till en mycket bättre sådant. Förut om kvällarna kunde ja va uppe till ett - två utan problem, blev aldrig riktigt trött och kunde liksom inte konsten att koppla av och låg alltid och vred och vände på mig innan ja kunde somna. Nu är ja lagom seg vid 9 och absolut helt astrött vid 11 och somnar som en stock vid halv 12. Det slår liksom aldrig fel. är som det kommit som en rutin. Vaknar runt halv 9  VARJE morgon (om ja inte ska upp och jobba ) och känner mig pigg och utvilad på ett helt annat sett.  Urs för den tiden då ja sov till tolv halv ett. Var så trött de dagarna jag jobbade dag o var tvungen att gå upp halv 6, var ju som ett vandrande lik. Nej tacka vet ja lite rutin på det hela.




Imorse när jag vaknade fick jag lite smått panik, ja hade glömt bort vart jag hade lagt biljetterna till gaga.
Men efter en godartad hjärtattack kom ja på de, TROSLÅDAN! Nu ligger dem på ett bättre ställe. hähä
/Hanna


Oväder!

Godagens! Läste alldeles nyss att det är skinande sol hemma i Sverige.. det är det inte här kan jag säga! fysatan vilket oväder det har varit här inatt och nu under dagen, det riktigt yr i husknutarna. Tänkte ta mig en promanad för att skaka av iallafall några extra kilo som man lagt på sig under helgen ..men jag tänker satan inte gå utanför dörren idag! Så eftersom det inte blev nån P-walk (som Hanna brukar säga) så blev det en städdagg med damsugning o torka golven, tvättat alla mattor och kläder så tvätt och diskmaskinen har gått på högvarv här hemma idag, skönt att gjort lite nytta efter den hårde helgen.

I lördags firade vi Hans pappa som fyllde år och var på en  fin resturang "actandria" - känd fiskresturang. Jag åt kveite (hälleflundra på svenska,tror jag)? jag överdriver inte när jag säger att det var det BÄSTA jag ätit, ever! Det går inte att beskriva med ord hur bra det var, alla smaker tillsammans, såsen, potatisen, sparrisen. Allt var perfekt. Jag trodde jag dött och hamnat i resturanghimlen för det smaka gudomligt! =)

Efter middagen åkte Hans pappa hem och vi vidare ut i natten.. mötte upp några vänner på Grandbaren som senare blev till en liten visit hos Eva o Frode som sen blev till några glas till och återigen blev bjuden på en god rätt. Var hemma runt sju slaget (!)..
Haft en jätte bra helg men nu känner jag att det får dröja till nästa gång! Det tar hårt på en människa med 2-dagars och när det dessutom är 100% gas hela tiden..!

Nu tror jag fan att huset håller på att lyfta!.. haha Wtf!!?

/Madeleine

praa skit!

Solen skiner idag med, man får en helt annan eneri om dagarna nu, man är glad och pigg och vill hitta på massa roligheter. Har städat mitt lilla kök och varit med pappa och storhandlat. Köpte bara sånt jag var sugen på och sket i vad det kostade så nu är kylskåpet fullproppat med onyttigheter. Ikväll ska jag försöka mig på att laga tom kah gai med kyckling och kokosmjölk. Är ju min absoluta favvo nere i thaithai så vi får väl se om jag har några skills överhuvudtaget. Tänkte marylou skulle få följa med mig på en prommis i det fina väder lite senare också, nu är det bannemej dags att börja tänka på beach 2010 så jag har tagit fram min röda fruktskål och laddat upp med apelsiner, päron och bananer. Tanken är att jag ska äta det framför tvn om kvällarna ist för att proppa i mig annat skit. Frågan är om det funkar.
Hoppas min avi kommer idag så jag kan traska ner och hämta ut mitt paket från HM, jag vill ha de där jensen på stört, mitt psyke orkar inte vänta längre. Åh vad jag älskar att internet shoppa, kan jämföras me en drog för nu är jag snabb på musen och klickar hej vilt. inte pra inte pra.
snart har mitt pissiga tre abbonemang gått ut också, oh my äntligen. Tre är piss, skit, bajs. Så nu ska ja trenda mig lite och ge mig in i iphone världen, då ska det klickas lite till. sweet.
Känner mig väldigt produktiv och allert idag, ska nog dra fram farbror snabelsugare och dra några vändor på mitt totalt flagninga golv. Så fort jag drar av mig ett par brallor så yr gamla hyderester om mig, inte okej och inte fresch alls. bläsh.
Kapten redhead får bli mitt sällskap medans jag ordnar och donar lite, han är mitt absoluta bästa sällskap nuförtiden. Ciao / Hanna

Blahablaha!

Hallå! Igår var det fest igen och vi hamnade på efterfest hos Eva och Frode, jag skulle skriva ett litet inlägg här i bloggen på morgonkvisten (inte så smart) med blev avbruten av någon anl och sidan blev kvar uppe! Då tog Frode, vår käre vän, tillfälle i akt att skriva några fina rader istället -inlägget från imårse ↓ Trodde det skulle vara värre med några fräcka ord men det var bara en massa Norsk blahablaha så det fick vara kvar. ;) 

Nej nu ska det svullas med Yonas pizza, lessnar ju aldrig.

/Madeleine

Sol i sinne brun inne

Hanna Eriksson



Härliga solen skiner på oss som aldrig förr, det gör mig pigg, glad och redå för en promenad för att sen jobba med farbror barbro. Oh fuckin my, den här känslan vill jag ha imorgon när jag vaknar med, tillfreds med livet, tillfreds med mig själv. PUSS / Hanna


Sunday chill

Godmorgon.
Fyfan vad jag har sovit, kom hem från jobbet igår med en fet godispåse, tända ljus och l word laddad i dvdn, såg jag 10 min kanske? Poff så var jag väck och vaknade inatt nångång med ett ryck, hatar att sova hela nätter i soffan så ja böt snabbt till sängen. Gick upp tidigt och degade i soffan med ett glas pucko och knäckemackor.
Nu håler jag på att småstädar och tänkte laga mig lite lunch om ett tag innan jag ska göra ett kvällspass på Åsunda. Härlig helg det har varit perfekt kombo mellan fest o mys. Var riktigt trevligt i fredags och mja, ja kanske drack en aning många öl för att kunna gå upp och jobba pigg, för pigg var ja då fan inte men jag klarade en delad tur. Superwoman!
Kanske ska ja mig en promenad till Maxi och köpa blodpudding? Är det måndag imorgon?
Gash va veckorna går fort, hoppas jag mår sjukt mycket arbetspass nästa vecka för nu måste ja lägga undan lite mer till mitt sparkonto, lady gaga konserten var fan inte billig så ja måste kompensera lite nu.
Men vi hörs hörrni / Hanna


festen fortsætter!

Jaa! festen fortsette satan det har ikke blitt noe ....... i kveld.,...............skuta har slagside vi går i for fullfart mot det ukjente, tåka ligger tungt ove sjøen vi går mot en usikker fremtid.
vi tar inn vann alle mann til pumpene....

Oj Oj vilken kväll!

Igår var det minst sagt full speed. Var o käka pizza på Yonas och sen hem till Frode och Eva, där tog det fart kan man säga, lyssna på musik och sjöng med, drack vin och varvade med Gin o Tonic! Sen blev det en snabb utgång på Grand baren.. dom har en balkong med infravärme för rökare och det var där jag hängde och blev bekant med några glada Norska guttar! Jag var välldigt flitig med kameran igår så här kommer några pics!!




















Vem gjorde bäst "Kisspose"















/Madeleine

miss u




Kick it

nu har klockan slagit helg, dock var klangen inte den renaste för jag jobbar god damn hela helgen.
Men kväll ska jag efterlängtat och välbehövligt ta mig några heineken och umgås och ha lite tjejmys här hemma i min popsnörslya. Har precis vräkt i mig en fet paj och ska strax måla naglarna i någon female färg och ladda upp med ett glas tre apor och få in lite känsla. Har ingen aning om dress coden ikväll, har absolut nada shit att ta på mig för allt ligger i min överfulla tvättkorg, muh.
Kär lite hultsfred här hemma och kär the sounds på högsta volym och njuter, helsike vad det är skönt att bo själv, helt jävla själv. Jag kan göra precis vad jag vill när jag vill som ingen kan komma och anmärka om. Ja gillart.
Ikväll måste jag, tråkigt nog använda foundation för precis all färg är borta, mina ben är vita som snön och näsan är inte röd längre. Det är ganska hemskt.
Men jag är totallycklig, Lady fuckin gaga, oh my gosh. jag vill ha Maj nu!

/ Hanna

Freeeda!

Freeda! Nu drar vi ner på stan och käkar en fet pizza från Yonas, ju fetare desto bättre. Eller hur? Lite röd vin kommer att sällskapa pizzan ner och sen blir det nog en tripp hem till Eva o Frode med ännu en flaska (!).. "Man kan ju inte bara ha tråkigt"  ;) PUSS


Ett gäng gamla godingar!



Den här var längesen!




En till gammal goding =)

AVIS!

Usch vad avis jag är på Hanna o tjejerna, vill med gå på Lady fuckin Gaga!! Men nu är jag ju här och vet inte när jag åker hem härnäst och det vore dumt att boka nån biljett när det är osäkert om jag kommer att vara i Sverige det datumet...

Igår hade vi besök av Eva och Frode, trevliga människor det där, dom är inte så komplicerade och är lätta att ha o göra med. Vi käka räkor (idag igen, åt det i förrgår också) och nått litet glas vin. Har blivit någon typ av livsnjutare här uppe känns det som. ;)

 /Madeleine

Lady fuckin gaga

Nu har jag suttit i kö på ticnet och äntligen klickat mig fram till 3 biljetter till lady fucking gaga 7/5 i globen. Ville först ha ståplats men alla dem biljetterna nog slut på några minuter så det fick bli en liten dyrare sitt biljett så nu vet vi med säkerthet att vi får se en skymt av henne.
Men nu är nästan alla biljetter slutsålda och jag hoppas på en kväll utan dess jävla lika, hon kommer bjuda på en sicko show. Ja, Linnea och Emelie nog pissa brallan. Nu har jag något roligt att se fram emot.



/ Hanna

rah rah oh la la

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Som jag väntat och längtat. Lady gaga kommer till globen 7 maj, släpper sina biljetter imorgon.
JAG VILL GÅ!

Hanna

Jack Johnson



Jack Johnson. Det här är äkta laga mat musik eller bara "feelgod" musik om man e lite down. Skön, harmonisk och svår att inte gunga med till! nya albumet Sleep Trough The Static måste fan det bästa jag hört på länge länge!
Den får fyra solstolar! ;) hehe

Jag vet

Svensk reggae är det som spelas mest hos mig just nu. Skönt gung liksom..
Dessa och jag har pratat om att gå på URF i år, så hoppas lågan hålls vid liv..



Total förälskelse, love this song ♥ / Hanny

URRBURR!

Ja vilket jävla urrburr väder vi har idag, ingen trevlig syn när klockan ringde imorse och ja drog upp rullgardinen och dessutom veta vad som komma skall, en dag på hemtjänsten. Men hade visst gud på min sida och fick gå-rundan. Men att pulsa i snö upp till knäna var inte heller top notch. Men hade mer tur än andra och slapp köra i diket och bli uppdragen av en traktor. Slutade halv 2 och fick skjuts hem av snälla Linnea och slapp en mardrömsresa med buss. Fick dessutom massa nya tider av Tove, jag och Linnea fick dela på tiderna men det gör mig inget för fick ändå mer jobb än förväntat och är bara ledig på fredag denna vecka, så helgen blir lugn och det ser ja fram emot. Tänkte spara sjuka summor pengar på att köra vita månaden och satsa stenhårt på ett välfyllt sparkonto som ja kan tömma i sommar på resor, festivaler och lågkalori öl på balkonen med någon fin vän. Låter som en dröm i mitt huvud iaf. på 4 månader har ja spartat lika mycket pengar som ja hade på kontot förra året vid den här tiden, en ganska så hyffsad summa. Iof måste ja ta ut en del nästa månad, thailandsresan har satt sina spår i det ekonomiska men jag har bara mig själv att skylla.

Nu har ja tagit mig en kopp kaffe och satt på mig ett par urtvättade leggings och flufftröjan och tänkte gosa ner mig i soffan ett tag. Ska laga supergod korvstroganoff ikväll och ligga i soffan och kika L word, inga onödiga ansträngningar för imorgon kan ja gissa att det kommer bli en hektiskt  7 -16 dag på jobbet med tanke på snö kaoset. Men inte ska ja klaga, jag älskar att jobba!
Gosh, min sovjetbalkong är överfylld med snö, tänk så ramlar hela skiten ner? Man vet ju aldrig med dom här husen. PUSS / Hanna


stress o press!

Tjo! köpte nya jeans leggings i fredas, jag inviger dom idag så idag ska jag bara gå runt och spegla mig i mina nya leggings. ;) Leggings leggings leggings jag älskar hela den här grejen med leggings.. dom är så otroligt sköna + att man kan ha dom till allt. Toooppen!

Har precis kommit in efter en prommis till affären, har handlat lite förnödenheter, som jag inte tänker gå in på.. (!)

Kollar lite resor hem i April också, men Hanna verkar inte vilja att jag åker hem då så jag kanske skiter i det :P

Nu lunch!..

 EXAKT såhär ser jag ut idag.. haha :p


RSS 2.0