länge leve skype!

tre timmar intensivt kacklande på skype går väldans fort, att två människor som hörs dagligen kan ha så mycket "viktigt" att prata om, såklart så är ju thailand number one topic, lite planering måste ju göras även fast vi inte kan göra allt från svedala men en liten rut är iaf upplagd och efter lite tips (tack Hannah) så har vi några relavtivt bra och framförallt billiga "backpacker" hotell vi blivit rekomenderade.
Det är så pass nära nu så man börja känna frustration, vill bara komma iväg nu, vill skåla min första öl på arlanda, vill känna första ruset, vill stänga av telefonen som man inte kan leva utan när man är hemma men som man inte vill veta av på semester. Vill bara ägna mig åt sol, sand, strand och min finaste vän Madde!
Första siktet är inställt på nästa måndag - ska hämta upp madde som kommer med bussen från arlanda, äta lunch och inhandla solkräm och snoddar, finslipa det sista och sen hem och PACKA, dricka ett glas vin, TAGGA!
Planering, planering.. nästan halva nöjet med resan!
Jo humöret hos fröken Hanky är sannerligen på top ikväll, insupit possitiv energi, madde är världsbäst på att få mig på banan igen, snart skall det även insupas rykande varma fiksbullar med makkisar - kalasmums!

Imorgon väntas, för omväxling skull ett pass på HTJ, och dagen efter imorgon ett kvällspass som inte kommer en dag för tidigt - högst på min önskelista ligger en rejälv sovmorgon som jag med gott samvete kan få unna mig. Att vara robot är både tufft och tröttsamt! sen, fre,lör,sön,mån = LEDIG!

godmurr!

godmurris.
har suttit här sen fem imorse, gick bara inte att somna om fast ögonen var dödströtta, så jag har hunnit med en hel del här på morgonen, hängt in ren tvätt, dammat o torkat lite, lyssnat på musik och smyrökt lite.
ska dricka upp sista slurken kaffe sen åka och hämta Babz som numera är stadsbo och ytnytjar varje liten chans att få åka gratistaxi med hanky till jobbet, säger jag väl inge om men om det ska bli en vana så förväntar jag mig allt en femma eller två i dricks.
slutar halv 4, sen är tanken att jag ska plugga men vaknade med sedvanlig huvudvärk så det lär väl bli en pluggfri måndag IGEN! riktigt less, fattar inte vad som är felet men hoppas att det är den nya medicinen, kunde tydligen ge huvudvärk som biverkning, jaja nog om det.
15 dagar kvar till Thailand och i nästa vecka kommer mitt nya kök på hemleverands,
Mars blir en riktigt spännande månad


dra en gräns!

känns som jag har en fet sopkvast på tvären i halsen!
7 Dagars intensivt arbete har gått, bara 3 kvar om det går vägen vilket det inte känns som nu,
4 dagars huvudvärk, minimalt med sömn, plugg och diverse olika stress symtom avbyter varandra och nja, känns som jag håller på o gräver min egen grav. kräktes bokstavligen upp hela mälaren nyss, är så sjukt ofokuserad och har alldeles för mycket saker i huvudet samtidigt som inte kroppen kan hantera, klart att kroppen säger ifrån på något vis. Men försöker verkligen för kung och fosterland tänka att snart, väldigt jävla snart får jag, eller inte bara jag utan min älskade madde och jag våran efterlängtade semester men tror jag tagit mig lite vatten över huvudet.

ÄH, nu ska jag bita ihop och längta till fredag, då är jag ledig i tre dagar, TRE DAGAR! då ska jag plugga och inte göra något annat än det för på måndag är det slutprov, sen kan ja andas ut ett litet tag. Kämpa Hanky kämpa!


here we go AGAIN!

Nu jävlarns..
har kommit underfund med att jag har alldeles för mycket att säga så en sketen facebook status räcker faktiskt inte längre, behöver A4;an och väldigt långa vokabulär för att beskriva, förklara och reflektera över dagarna som flyger förbi ute i hummelsta, om vänner som ligger inlindade i dammiga mattor på sovrumsgolv, om fester som spårar, om grislampor som luktar, om vänner som saknas och THAILAND!
så dags att damma av maddes o min gamla blogg och göra nått vettigt med den, ordbajsa av bara fan!


RSS 2.0