La famillia!

La famillia!
Jag och Hanna hemma hos hennes mamma i söndags. Hitta en naken docka o börja larva oss direkt..











 

Familjen Taikon varsågoda!







/Madeleine

Lördags festligeheter!

Åhoj! Igår var det härj! Hem till Anna min kära vän. Sjöng singstar för hela slanten och drack vin för lite mer =) Jätte trevlig kväll. var ganska flitig med kameran så här kommer några pics!
Nu kommer Hanna och hämtar mig sen åker vi ner på stan och chillar med en take away! eller inte...

Anna och Mange



Han kommer från Tromsö! Tyckte jag var lite kul!









Idag (söndag)

/Madeleine

låten låten



/Madeleine

"Det brinner på balkan!!!!"

Haha fyfan.. sitter hemma hos Hanna. Jag o Hanna i varsin soffkant med varsin dator. Har precis ätit upp påskmaten vi hade kvar från igår och ligger här mätta o belåtna. Lite små sega från igår då vi drack lite rosè och några kapten morgan drinkar slank i också i farten..

Så märker jag nyss här från soffkanten att det ryker från balkongen (!) (balkongen här hos Hanna har blivit någon slags sopptipp den senaste veckan, pizza kartonger och några soppkassar är uttällde, lata människor) ropa till Hanna i farten upp från soffan att det brinner på balkan! och hon gapar "Men skynda dig då!!" i panik slår vi upp balkongdörren och mycket riktigt. Det brann från dom gammla pizza kartongerna! vi har också haft HELA balkongen som en askkopp den senaste tiden så vårdlösa som vi är så har det väll tagit fyr från enn cigg som legat o pyrt sen morgon ciggen. Fy på oss! Men ingen skada skedd! =) haha..

/Madeleine


Åker hem.

Nu packar jag väskan och åker hem till min älskade vän. Hon beöver mig nu och det betyder att allt annat stannar på paus för ett tag. Det är så otroligt svårt i sånna här situatiomer, man känner sig så otillräcklig. Maktlös. Finns inget jag kan göra än att bara finnas där för henne. Så nu åker jag..

/Madeleine

Min älskade pappa

jag tar ett litet steg i taget, i rätt riktning.
det som hänt är ofattbart, orättvist och fruktansvärt.
jag ska vara stark, jag är strak för pappas skull för jag vet att han vill att jag ska vara det.
ibland kommer skratten när jag tänker på hur han var, han var speciell min pappa men han ställde alltid upp för alla och gjorde allt för att alla skulle ha det bra. Ibland kommer gråten, när saknaden blir för stor och själen fylls av ångest och förtvivlan. Min pappa togs ifrån mig alldeles för tidigt, han lämnade sitt allt, sin dotter kvar på jorden för att leva vidare. Jag ska leva vidare, jag ska leva ett fint och lyckligt liv, göra kloka val och älska att jag kan stå på mina ben.
Jag kan knapt fatta att jag skriver detta, min pappa var så levande, han levde i måndagsmorse när han körde mig till jobbet, han levde pland palmer och sol nere i thailand, han levde för mig. Min pappa gjorde allt för mig, vi hade våra tjaffs och våra stunder så vi gapa och skrek med pappa. Jag älskar dig så det gör ont!
Jag har sakta börjat få upp ögonen för vad som hänt, allt börjar kännas mer och mer värkligt. Jag har varit påväg att slå hans nummer, jag har väntat på hans samtal. Jag börjar förtå att min pappa inte finns mer, han lever genom mig och han lever kvar i mina tankar och i allt jag gör.
Jag sitter i hans stora randiga skjorta han hade den dagen då han försvann från mig, den luktar pappa, den luktar trygghet. Just nu är jag stark.

Pappa, du får flyga försiktigt uppe bland molnen, flyg en sväng till Thailand och ta dig ett dopp.
Du vet att jag har det bra, att jag har alla mina fina vänner, min fina familj som  stöttar mig.
Jag ska klara det här, vi ses på en finare plats när den tiden är inne.
Älskar dig min pappa♥

Tack för allt stöd

/ Hanna


min älskade vän....

Det värsta som kan hända. Jag tänker på dig min älskade vän. Nu kommer jag hem till dig..

Bilder från en solig påskdag i Tromsö





























/Madeleine


Tisdag..

Hej Hej!
Hela påsken har jag legat lite små sjuk och idag har jag nästan tappat rösten! påsken är nog den högtid som jag tycker är bäst, fint väder och asmycket festtillfällen, men här har jag bara legat i soffan o ätit mat o godis. Jag och Hans handla mat o godis för över 800 NORSKA kronor tillsammas nu till påsken! Snacka om mycket käk. Men det har otroligt nog gått i det mesta! har några ostbågar kvar tror jag ;)
I förrgår var vi ut och åkte en sväng för det var så otroligt fint väder, så skönt att snön börja smälta bort nu här uppe i Tromsö, det är ganska mycket kvar men man märker helt klart skillnad, och det har inte snöat en ända gång sen jag kom upp igen och inte sen jag åkte heller har säkra källor talat om! =) Härligt. Otroligt trött på snö nu!

Ny vecka och nya tag. Hoppas på att få lite jobb gjort av den här veckan som e kvar nu. Vill ha in lite stålar till sommarn ;)

Sitter ute just nu så jag ser inte så bra när jag skriver men lägger upp lite bilder från i förrgår när jag komme rin igen. =)

/Madeleine

haha ja jävlar

mätt på halvfabrikat och cola, kvällen är fortfarande ung men jag önskar klockan kunde ticka på snabbare. Jag vill sova, jag får ändå inte ut nått av den här kvällen eftersom jag jobbar dag imorgon.
Några vänner sk
a ut o så klacken, vissa ska mysa, vissa är depp o vill vara ifred och jag, jag sitter här och är ganska nöjd med det. Fast nöjd är kanske ett ord som inte var på sin plats, jag vill ha ett glas iiiis kallt rosevin och sitta och snacka gojja med Madde och du baby, jag räknar och jag räknar på mina fingrar tills du är hemma igen och sitter här ibland mina blommiga kuddar. Att det känns såhär jobbigt, så jobbigt så jobbigt så jobbigt. det har aldrig varit såååå jobbigt som denna gång madde krama om mig och sa "hejdå hjärtat vi ses snart igen" Hon åkte för en vecka sen och kommer om en månad men hon rörde bokstavligen om i grytan på hennes sverigebesök. Var som jag hade glömt bort känslan, den där glada, underbara känslan jag får av att umgås med min bästa vän. Känns wierdo "TTT" tomt,trist och tråkigt utan dig. Anyhow, anyway and so on så kommer du alltid vara mycket mycket speciell för mig och det vet du Madde. Det vi har har fan ingen annan, haha. Ja jävlar...

Gash från det ena till de tredje, tvätten är fan ivägen, ja torkrummen är ju av 1800talets modell och torkar då fanimej inte kläderna även fast dom hänger i timmar, dåligt. Så jag har hela lägenheten full med halvblöta plagg. Fuktig känsla här inne, nästan lite efterfest feeling. Ja you know!

Jag känner mig dum, varför köpte jag inte chips när jag var och köpte busskort? Det var väl det korkaste jag har gjort på länge. Jag är ju på det där "unna mig" humöret och känner inte att banan är det optimala tilltugget ikväll, pffft.

psst, jag kissar taggtråd ikväll, nått är på gång i det nedre regionerna
 
/Hanna


GLAD PÅSK!

Jo tjena! Var uppe lite sent igår så jag har tagit mig en välbehävlig sov morgon! Igå rvar ja bara hemma, pratade med Hanna på skype i 4 timmar (!) haha vi satt och drack en massa vin i varsin enda! Ett bra alternativ när man är lite low med cash och saknar sina vänner hemmifrån - Skype date! kalasbra! Nästa gång kanske vi ska laga middag ihop? du får välja ut ett vin och råvaror att laga så köper jag likadant. Hur har du det nästa helg? vad säger du Hanna? =) ♥

Nu ska jag och Hans ta en tur med bilen över till kvalöya, ön bredvid Tromsö. Är då jälka fint väder så vi ska ta en sväng o bara glo lite! =) Ska nog ta med mig kameran och dra några pics! Tjing!

/Madeleine

den som söker finner..



pffft, hittade the hat btw..


fucki'n hey

Härlig morgon,
Solen skiner från en blå himmel, kaffet smakar bra och the kooks gör ett bra jobb.
Varvar tattoo mag med vändor till tvättstugan, senare blir det p walk och storkok.
Idag känner jag mig stark, glad.. ja, det är bara en riktigt riktigt najs dag,
Men please, kapten, gör mig glad o släpp dit spelschema. Jag vill sjunga, dricka en kall och dansa dansa med dig!


/ Hanna


Prevetivmedel världen!!

åååhhgg! blä usch o fy! Har/hade börjat med p-pillrerna igen, ja det gick ju bra!? Nej usch, jag mår så otroligt dåligt av sånt skit.
Började med P-piller för ett halv år sen men jag mådde verkligen skit av dom så jag slutade bara efter typ 2-3 veckor( fast sen kom det ju fram att jag hade borelia den sommarn så då visste jag ju inte om det var verkligen p-pillrerna som var boven) iallafall - Nu har jag gjort ett nytt försök och kommit fram till att DET GÅR INTE!!! Böhuu!! har sånna humörsvängningar!! Skrev jag inte igår att jag inte hade lust att göra nånting? vill inte ens klä på mig. Trött i hela kroppen och vet varken ut eller in, varken bu eller bä! ;)
Nej men nu skiter jag it! Har spenderat hela dagen framför datan och letar och läser ALLT om p-piller och jag lovar det finns en hel del och ju mer jag läser ju mindre klokare blir jag. P-piller, minipiller? P-piller med mindre östrogen? Spiral? kombinerade P-piller? vad är vad liksom? Finns en hel värld!
Nej jag ger upp!

Puss
       

/madeleine


hannyshot



Madde tycker ja lägger upp för få bilder, här har du en muppo!


Livet på en pinne




Värktabletten gjorde mig lite småhög och bäst av allt, no pain.
Sitter på ballen med miss gaga och målar naglarna gammelrosa och njuter av solen i mina wayfares.
Livskvaliten sköt i höjden och känner mig kär på livet. Nu drömmer jag om sommaren och om en heineken, om reggae och om bruna ben, vart är min stråhatt? Måste söka igenom vinden med karta och kompass tills jag hittar den. Har klippt och klistrat lite med en gammal vit tisha som blev sådär lagom snygg som trashplagg till ett par ljusa jeansshort och en tygkasse hänganes på axeln, en perfecto accessoar till blir nog ett glas rose
, top nöt! Nej nu behöver Sverige sommar efter en lång och iskall vinter, längtar till jag kan gå ut i converse och jeansjacka och njuta av en take away kaffe på torget men en kär vän.
Jag satt och blickade tillbaka på sommar 09, när man gick hem  efter något nattlighäventyr med tygskorna i handen och såg morgonsolen gå upp innan man kröp ner under täcket och sov någon timme. Vaknade till solen, ringde madde och möttes upp med bikinin på och traskande vidare till bolaget och köpte sig ett pack corona och gick mot bresse och ännu en dag man inte visste hur den skulle sluta, livet på en pinne. semester!!!!




/ Hanna


VAJKALLE

... pfft,
jag har så jävla ont, jag är så trött efter en natt med minimal sömn. Vill ta mig en tupplur men det gör för ont att ligga ner. Det skönaste är om jag små går helatiden så jag kanske ska ge mig på en lätt promenad.
Ikväll ska jag på påskmiddag hemma hos Mamma för utgång är bara o glömma, tyvärr eller ja tyvärr o tyvärr jag har inga pengar heller så.
Srålande sol och varmt är det också, något positivt. Så idag kan jag faktiskt ha SVEA jackan. Oh yeay!
/Hanna

West Hollywood!!

Oj oj, nu var det längesen jag blogga! Fy på mig. Har vart så mkt bara! Nu är jag iallafall som sagt tillbaks i Norge. Har åkt på nån påsk-förkylning. Har ont i halsen och är inte pigg alls. Är JÄTTE fint väder här men jag orkar inte gå ut, kanske det är en liten depression? inte vet jag. Börjar redan lessna på att ha nån inpå mig hela tiden. Stackars Hans. Äh! humöret är det ju inget fel på. Jag är glad för övrigt.
 
Köpte kaffe på ÖB hemma innan jag drog upp igen, smaka fan! Alltså riktigt illa! blä! 
Nu har jag fått hem en ny episod av L-Word. Har också gått och blivit något som liknar besatt av den serien, precis som Hanny. Vi ska åka till West Hollywood och bo där! haha.. det skulle va nått de!

  
Bilden är från någon pride festival i West Hollywood.



Där skulle man gå med ett par avklippta jeans nån sjyst tischa (som hanny brukar säga) lurarna och en take away kaffe i handen, vara lite brunbränd också. Moah!

/Madeleine


fröken duktig

applåder för mig och dagens jobb, jag är duktig och det står jag för.
Soat och jag, det är teamwork på hög nivå. Behöver verkligen lite feedback och uppmuntring på en ny arbetsplats. att man faktiskt kan och vill. Mycket bra dag.
sprang nyss och hämtade ut mitt paket från hm och jeansjackan satt bra, blir jätte fresh i vår o sommar när brännan har satt sig och kilona kanske blåst bort en smula, men med ett kilo godis under bordet så tror jag vi skippar det sistnämnda, lev o njut nu ist o skit i att du ser ut som ett päron.

Nu tänkte jag hoppa i badet och njuta av ett glas cola zero, tända ett ljus och tänka på dig kanske.
Förhoppningsvis så håller jag mig hemma ikväll, men rätt var det är så spritter det till i kroppen och jag kommer på fel tankebana, nej helgens festligheter satt sina spår och mitt huvud är verkligen inställd på mucho chill.

Hanna

RSS 2.0