Godnatt snurran!



imorgon är en bra dag!


NU ELLER ALDRIG

HALLÅ! Nu har jag inte skrivit på EN HEL dag. Blev iallafall utgång i lördags, det var långa köer o svinkallt ute.. men annars var det bra. Blev uppbjuden till dans! det tyckte jag var kul! ha ha

Imårn ska jag till ett eventuellt framtida jobb o lämna in lite papper, papper om mig själv. Kanske prata lite med folket där, le o visa mina fina sidor! Sen är det bara att sätta fokus på onsdag då jag ska flyga hem igen, känns lite trist att åka hem så tidigt men det var ju som sagt inte planerat så.
 
Har funderat fram och tillbaks om jag verkligen ska genomföra den här näsoperationen som är aktuell. Det var år sen jag var till min husläkare o gapa om mina svårigheter med andning och att min näsa faktiskt var sne!.. osv
 Nu äntligen har jag fått en omgående operations tid. Om man kan säga så. Nervös är jag, kanske vaknar upp och inte ser ut!  Hade glömt och lagt den här grejen åt sidan för att allt tagit sån tid men det är NU eller ALDRIG tänker jag! Så jag kör på. Ska faktiskt bli skönt att kunna andas som normalt folk. ha ha!

Är nyduschad och nattserken är på. Ska krypa ner i soffan bredvid Hans o se en film! Kanske avrundar kvällen med lite popcorn o dipp, för nått måste man ju stoppa i sig! ja, vi säger så nu. Hej.       /Madeleine


The fucking snurrthing

 

If you mix these two girls, put them in a girlish room and turn the music on the highest level i promise you that these two wunderful spirits would make your life a never ending story. Well, i just miss you madeleine. i miss the fucking snurr thing. see you on saturday and we make the fucking city togheter!

Första advent!

Mår sämre idag, är helt slut i kroppen och febern bara pumpar. Måste ha nyst minst 30 gånger idag.
Sov länge och åt frukost sent framför gamla avsnitt av London ink innan det var dags att följa med pappa ner på stan och fixa lite i lägenheten. Hur sjuk ja än må vara så ville ja få det gjort så jag blev låtsas frisk av 2 alvedon o varma kläder. Nu är det inte mycket saker kvar i gamla lägeneten, känns så skönt att jag har gjort mitt där nu, börjar på ny kula. Saknar inte det stället alls, känns skönt att få fira jul här uppe hos pappa. Blir lite mysigare så.
Tog en speedovända på stan och köpte fikabröd på julmarknaden. Då passade jag på att gå ner på åhlens och köpa min efterlängtade svinapdyra platttång och lite nagellack.
Imorgon är de meningen att jag ska börja på ljungården men vi får se hur jag gör, om jag mårsåhär är det omöjligt. Blir ju svettig bara av att nysa. nu är de lite väl mycket gnäll!
Nej nu ska jag ta en varm dusch, fryser så jag skakar. Sen ska jag krypa ner under täcket. 
Känner att ja inte riktigt orkar engagera mig i skriveriet idag, lite mer update imorgon. Jo vi säger så / Hanna

 



fuck me im famous

http://www.youtube.com/watch?v=Igpdpl1C1Q8&feature=related

David Guetta - Supernature (Fxxk Me I'm Famous Remix)

Tänker på sensation white när jag hör den här. Jag längtar snurran. Basen - känslan! fan vad fint det kommer bli.


hipp hipp h****

Härligt att höra att du mår bättre snurran! Jag tackar o bugar för den fina gästfriheten i din framtida lya ! Ska nog se till att boa in mig där när jag är hos dig! O tänk! Bara 2 minuters gång mellan våra bostäder! Kommer bli MÅNGA "komma över o ta en cigg" svängar o mamma ritar fan på väggen. hah! 

Idag har jag varit o sett Hans spela fotbolls match! det var spännande. (lättroad) .. en stor idrottshall full med svettiga karlar, aromen där inne var minst sagt mild. Testosteronet bara flöda! Jag hade backat upp mig med ett paket cigg, tuggummi och lurarna ifall det skulle bli trist men tvärtom, man blir på bra humör av att kolla på live idrott, man dras likosm med även fast man inte fattar ett skit. 

Nu har jag öppnat smirnoff som jag sippar lite ur, får se vad det blir av ikväll, vi är sugna på att göra nått men vet inte vad. / Madeleine 

Tillfälligt frisk, hejja alvedon!

Lite gladare och lite mer på allerten. Men fortfarande så har jag baaaajs ont i näsan.
Madde gjorde min dag när hon ringde och muntrade upp mig lite där jag satt framför datron o tjurade över alla världsliga ting. Hon är en sån människa man bara behöver höra rösten av för att plötsligt må perfekt, jag kan gå från en le gammal kärrigt till världens soligaste solstråle. Madde är bäst, ja mår så superduper helt koko bra av henne!
Hoppas vi kommer ut på Lördag, ett litet rus tillsammans vore på sin plats. Och ta en svängom på det flickiga dansgolvet till bad romance och härma alla våra kära arbetskamrater och leva sig in i en drömvärld där vi är störst, bäst och knäppast! Ska bli så kul o få visa henne mitt nya hem sen, MITT liksom. Mitt hem är ditt hem madde det hoppas jag att du förstår. Du får alltid komma till mig, day n nite. Känn dig som hemma och kasta upp fötterna på bordet, rota fram nått fettigt ur kylen och rapa det högsta du kan. Då är det som det ska!
Åh känner hur jag börjar få lite energi tillbaka. Alvedon gör verkligen mig helt frisk för ett tag, hejja hejja! Kan passa på att göra något vettigt av den här dagen som att bränna någon tusenlapp på något materiellt thing. junkyard.se har fått in hur mycket av värde somhelst. Siktet är inställt på ett par lurar och jeans från WESC. Men för stunden är ja snål, men hur cool kommer jag inte bli i min nya utstyrsel?
Kan jag bli mycket coolare så väger det sistnämda lite högre! Ska tänka vidare och se om jag kommer fram till något.

Snart blir det lite Thaimat från vita elefaten med pappa, senare blir det glögg, pepparkaka o lussekatt framför tomten är far till alla barnen. En ostbåge smiter någ förbi också. Lördagsmys! / Hanna

pust och stön

Vilken hemsk natt, vilket jävla liv det var överallt jag tror nog hela enköping stod utanför mitt fönster o gapade.
Somnade vid 4 imorse då hade jag redan hunnit med att få feber och knaprat i mig 2 alvedon. Skulle jobba imorse men när klockan ringde var det helt omöjligt att gå upp, snoret rann och mina bihålor gör så förbannat ont.
Har precis lyckats få mina fötter på jorden och pallra iväg mig till köket och gjort lite frukost som smakade som luft, mina leder värker och jag är på bristningsgränsen. Varför blir jag alltid så känslig såfort ja inte mår 100, går o smågråter för allt och vill bara gå och lägga mig igen! Men ja måste varje sig kroppen vill eller inte måste ja hjälpa pappa att flytta lite, sen tänkte ja stanna kvar där uppe och få lite lugn och ro.
Var ju meningen att jag skulle ut med Natalie ikväll men har redan insett att min plats ikväll är under ett täcke med en kopp te, tråkigt nog! Jag får torka tårarna och sikta in mig på nästa helg och ev. utgång med Madde.
Då är ja dessutom fin i håret och har forhoppningsvis  uppdatera garderoben lite, klacken får vila för denna helg och slipas upp för nästa.

Igår jobbade jag på lagret hela dagen, ska göra det två veckor framöver och få in lite extra pengar. Skönt att veta att jag har lite att göra framöver och  så har kommit in lite mer i gänget så nu käns det helt okej att gå den långa mörka vägen till jobbet på mårnarna. Sen på helgerna tänkte jag försöka få jobba lite på Åsunda.
 Om allt går min väg har jag nog ganska mycket penar på fickan lagom till Januari då mitt flyttlass går.
Var på Ikea i gårkväll med pappa och handlade tre kassar med nödvändigheter och bestämt soffa, soffbord och tv bänk. Kommer bli riktigt coolt hemma hos mig tror jag, kommer lysa Hanna om hela stället. Allt ja köpte igår går i rött och grönt, lite 70 tal, lite opassande snyggt. Ja gillart. Men inte Mamma!

Nu ska ja få på mig mina mjukisbraller och sätta upp håret i en knut, längre kommer ja nog inte idag. / Hanna


Tamiflu och Hallonpaj för hela slanten

Nu har jag tittat på idol. Mariette åkte ut, vilket jag förutspådde. fan vad jag e bäst. Ikväll har jag sysslesatt mig med att baka hallonpaj vilket smaka överaskande bra! Såg mig själv som en hummande hemmafru där jag stod o knåda i köket.. usch o fy för det. Inget vi vill.

Igår mådde jag lite pyton så Hans o jag brummade ner till ett köpcenter och skrev ut Tamiflu till mig. Inte för om jag vet att det är influensan jag håller på att få men iallafall, så nu har jag börjat äta en kur kan man säga, känns bara så jävla onödigt o äta det om jag inte är sjuk liksom, ringde sjukan o hörde mig för men det var tydligen bara att äta " det är bara o ta" sa dom. Jahapp. ingen skada skedd då. 
Jag har liksom fått det där med svininfluensa på huvet, tror att varenda liten pryl har svininfuensan i/på sig. Tycker te.x att det är jobbigt att vara i stora folkmängder, stå i kö, äta ute.. you mane it. Ska jaga spruta som F när jag kommer till Sverige igen. Nu en dusch sen lite rajraj o sen sova! Nattinatt /Madeleine  






Min fina hallonpaj
Märks nu vilket humör jag varit på ikväll, att jag tog mig tid att ta kort på hallonpajen. Såhär seriöst angagerad som jag vart nu kommer inte att bli ofta så, njuuuuuut och låt dig förföras av synen av min himmelska paj-klick!


Rödnäsa








Var på ett köpcenter idag, köpte rödnäsor för att stödja till projekten i Afrikagrupperna. (?) blir säkert jätte bra tänkte jag..




1, 2, 3

1, 2, 3
Not only you and me
Got one eighty degrees
And I’m caught in between ........Torsdag, imårn är det fredag.. lite festa sugen är man allt! Önska Hanna var kvar, kunde vi gjort ett snurr varv på stan här igen. Igår var jag o Hans på bio såg "Neew Moon" uppföljaren av "the twilight" fan så bra dom filmerna är, så bra att man nästan önskar att Edward Vampyren kommer och hämtar en från mänsklighetens tråkiga linjer och in i vampyrvärldens sagolika vardag. Fantastiskt!

så tillbaks till verkligheten nu, idag klev jag iallafall upp relativt tidigt. Hatar att sova länge och speciellt här, vill man se lite dagsljus måste man kliva upp! men som sagt blir det aldrig riktigt ljust här nu. det är skymning hela tiden. Men! Från och med den 21 December blir det ljusare successivt! Vilken lättnad. Fattar faktiskt inte hur man kan vilja bo här, på riktigt. Jag tänker att kroppen inte är gjord för "mörkertider" det är jätte vackert här men jag vet att jag inte skulle kunna slå mig ner och bosätta mig här.

Nu ska jag göra mig lite iordning, ska ta en promenad ner på stan med min fina Hans! /Madeleine

uh la la la i love you baby

Gud va skönt det var att jobba idag, göra något nytta!
Är riktigt trött nu efter en lång arbetsdag och några timmar hos farmor. Hon fyller år idag så jag var upp med en blomma och pratade lite om julen. Ska dit nästa vecka och baka julgodis och äta pizza, det ska faktiskt bli mysigt för de va så längesen vi gjorde något. På Söndag ska jag på adventskaffe hos syster min, har inte träffat henne och hennes familj på ett halvår. Mina syskonbarn vet knappt vad jag heter, usch det är ju hemskt!
Sen på måndag börjar ja jobba på ljungården också. Gud va underbart med mer jobb jag måste vara betrodd hos CVA eftesom dom skickar mig vidare till andra arbetsplatser. tackar o bugar.
livet ser ganska ljust ut och lönen blev bättre än va ja trodde, hurra! Jag behöver varenda krona till min nya lägenhet. Åh snart får ja börja köpa grejjer dit!
Btw bilderna från Tromsö ligger uppe på facebook nu!

Nu ska jag ta en dusch och kolla på tv och äta en smörgås. Imorgon ska jag till stan en snabbis o köpa en platttång så jag blir fin i håret till lördag, om jag inte blir för snål. På lördag blir det ju fest med Natalie.
 tjoho! / Hanna


Where is your head chris?

Nu kan jag dra en lättnad suck. Jag är hemma!
Haft en jätte mysig minivecka uppe i Tromsö med Madde, har testat på utelivet och fått se vackra landskap.
Jag är helt slut, fattar egentligen inte varför för vi har inte gjort så speciellt mycket förutom på fredagen då vi gick ut och blev minst sagt runda under fötterna. Annars har vi haft mysiga hemmakvällar ätit god mat och avrundat med filmer och popcorn. mys! Har sovit jätte dåligt, är inte van med att sova som ett V och att det knäpper i alla jävla knutar i hela huset. Det kanske spökar?
Jag har haft mina tjuriga stunder som ni kanske hört men det blir ju lätt så man har ju ingenstans att dra sig undan när man känner att man inte vill vara i vägen. Nej men ärligt Madde och Hans har verkligen gjort allt för att jag ska trvias o det har jag gjort. Jag vill åka tillbaka nu när jag väl är hemma. Vad har jag här att göra?
Madde och jag är ju som gjorda för varandra, våran humor, våran stil! Jag kan förstå er andra, vi måste vara så jobbiga haha men har man kul tillsammans så har man!

" Where is your head chris "

Flygresan har gått så bra, jag är så stolt. Har gått mycket lättare än vad jag någonsin har kunnat drömma om och jag klarade det utan några tårar. Jag var NÄSTAN cool lugn förutom när det kom någon luftgrop.
Men men nu sitter ja här hemma igen i soffan på kyrkogatan, va inte så kul som ja trodde. Huvudet är helt tomt och jag skulle bara vilja sova. Jag hoppas inte Madde har bivit avskräckt av mig nu när vi levt på varandra i flera dagar. Jag är nog en knepig människa. Nu ska ja värma på lite mat och kopla av lite, ska lägga upp bilder och skriva mer imorgon. Tack igen Madde och Hans för att jag fick komma upp till er. Madde utan dig är ja inget. Du är och förblir min idol. / Hanna


Dimmig i huvet

Har sovit hela dagen känns det som, vaknat till korta stunder. Skjutsa Hanna till flygplatsen på förmiddan. Kom hem o somna i soffan. vakna kl två, då var det mörkt igen missa det enda lilla dagsljus som finns här uppe nu om dagarna. jag är så trött hela tiden.Det är som Hanna säger att det känns som att man aldrig riktigt vaknar. Det verkar soom det är torrare luft här uppe nu också.. jag är torr i ögonen så det svider, ansiktet är helt stramt och det kliar o sticker på kroppen.
Det har varit en bra helg! Men nu är jag helt slut, som människa. Känns som jag ska behöva sova en vecka, fattar egentligen inte varför för vi har ju inte gjort så mycket ändå. Undrar hur det blir resten av veckan? Till middag ska vi äta pankakor.
Hoppas det går bra för Hanna med flygresan o allt, skänker henne en tanke då och då.
 /Madeleine 


fylleslag


"rätt i koppen"

joda, fredag blev lyckad. Satt hemma först och drack grogg! Klockan halv ett tyckte vi att vi var tillräkligt berusade för att entra byen. Vi var på två ställen, det första var inte så kul, det var trubadur och alla andra som var där verkade mycket fullare än vi, så där blev det bara en snabbis i baren o två cigg. Det andra stället var mera i vår smak! Där hade Hanna en karl efter sig som var nyskilld o "leta efter nån ny" haha Hanna är inte riktigt rätta typen för sånna typ ev ragg. Det tjatades om efterfest runt om oss men vi åkte istället hem o käka "rätt i koppen" och tortelini!  / Madeleine


En dag på byn

Tromsö calling. Nu har ett dygn gått av min vistelese här och hittils har det varit kanon förutom gårdagens tjuriga stunder. Men som jag sa till Madde så behövde jag bara lite sömn för att det skulle ordna sig. Var riktigt sliten när ja kom upp, flygningens påfrestningar satt sina spår och jag tror nog Madde kan intyga att den Hanna hon mötte på flygplatsen varken var vacker för ögat eller särskilt trevlig. Men jag kan säga med handen på hjärtat att jag är sjukt stolt över migsjälv. Flygresan gick mycket bättre än förväntat, visst ångesten fanns där precis helatiden men jag visade den inte för omgivningen. Inget gråt och inga skrik. Jag skärpte nog till mig lite eftersom jag visste att jag skulle få klara allt precis på egenhand. Jaja, skönt att vara här nu iaf och att jag är intakt.

Natten var väl inte den roligaste jag varit med om, sov jätte dåligt och skrämde dessutom slag på Hans med mina drömmar. haha. Men vakande tidigt imorse och fick se dagsljuset. Det är så vacker här. Staden är inbäddad av snöklädda berg och massa sjöar. Inget är likt enköping och södra sverige. Jag och Madde fick skjuts ner av Hans till byn och gick runt där, var ritkgit mysigt och julkänslan var 100 större än hemma. Fick ta lite fina kort på omgivningarna. Jag och Madde tog en fika på stan inna vi gick hem. Usch för oss svenskar är det riktigt dyrt, 100 svenska kronor för en kaffe o bulle. Men hittils har min resa varit super schön med några undantag från igår när jag hade lite sviter från flygningen. Men jag kan absolut göra om den här trippen för Maddes skull, vill verkligen träffa min bästa vän mer än bara 2-3 gånger om året.
Btw. det blir mörkt här redan vid 2 tiden på dagen, jätte konstigt och kroppen blir helt rubbad. Det är som man aldrig ritktigt vaknar.

Ikväll blir det utgång i byn och alkholen är inhandlat på Coop. har lite annat system än hemma.
Madde har precis kommit ur duschen och första kalla är knäckt. Verkar som kvällen kickat igång på ritktigt.
snart gör snurrorna entre på tromsös gator. tjingpling. / Hanna


Nu är vi sams igen efter ett glas vin

hultsfred var hjärndött jag hade dessutom borelia. bilden visar hur bortkomna vi var


Tjurigt!

"Det är jobbigt att vara grinig", både jag o Hanna sitter och är griniga. Idag kl 13:30 anlände ms H hit till Tromsö stad. Hon var trött, sliten o grinig. Jag mötte upp henne på flygplatsen sen åkte vi och handla lite vin o mat till kvällen. Har ätit taccos o hamna sen på soffan alla tre. Jag Hans o Hanna. Stämningen har varit lite off idag. Har vair lite knabb från och till. Hans har nyss flytt fältet, stackarn. Orkar väll inte höra gnabbet. Jag har tjatat på Hans om allt möjligt o Hanna har mest bara varit "ur gängorna" milt sagt.

Det är så konstigt, jag har inte fattat att det är mörker tider här uppe nord Norge, men idag! Nu känner jag det! klockan två kändes det som klockan var sju på kvällen. Jag är så trött nu så att ögonen svider. Läskigt hur man påverkas. Hoppas på det bättre imårn. Då blir det fika på stan, grogg och utgång, om nu allt går som planerat!

Nu tar vi ett glas vin o ligger med svullna ögon i soffan.. Måste sluta skriva nu innan Hanna går i taket. ordagrant! Ja, minst sagt tjurigt!   / Madeleine  

Hejdå

och så kom dagen vi väntat på.
sitter och väntar ut tiden, snart kommer pappa och hämtar mig och ska skjutsa mig till bussen.
Har så förbannat ont i huvudet och nacken, är helt stel och det strålar i hela huvudet. Jag är så sjukt trött eftersom jag som på en spikmatta inatt. Jag kommer vara ganska slutkörd ikväll tror ja. Det här blir så spännande men ja önskar av hela mitt hjärta att det var en tågbiljett jag hade i handen och inte en flygbiljett. jaja. nästa gång ja bloggar så är ja i Norge, förhoppningsvis!
/Hanna

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

den som rör mig nu skulle få en fet smäll. usch vilket humör jag är på. ångest!
Känns som jag skulle kunna slå alla som bara tittar på mig.
Jag vill sova men endå inte, jag vågar inte med morgondagen. huuuh. jag har ont i magen!
Jag vill gråta! När jag väl är framme blir allt bra DÅ SKA VI HA KUL!!!!!. FITTA! kan det bli torsdagkväll någongång.
Nu går ja o sover. / Hanna

Jag är inte bitter

Nu sitter jag nykissad,nyblossad o klar att gå på flyget till slut destinationen för idag! skönt. Det är en jäkla resa ändå. Först buss till Arlanda sen flyg till Oslo och från Oslo flyg till Tromsö. Man blir sliten i både kroppen o knoppen (!) Vad gör man inte för sin älskade. Fast! just nu känner jag bara: Norge - kallt o dyrt. Är bitter för tillfället. Är bitter för att komviq har svikit mig och att datan håller på att krasha. Nu ger jag upp känner jag. Känner mycket just nu. Samtidigt glad o lite speedad att Snurran kommer upp imårn! Ett glas vin hade löst en del problem. Det hade suttit fint. Nu börjar jag tom bli irreterad på Lady Gaga som jag haft på repeat hela dagen.

 

Ska bli så skönt att komma fram och krama om Hans, saknar han så. 2 veckor har det gått sen vi sågs sist. Ska ska bli ett minst sagt kärt återseende.

...Kan inte sluta tänka på att flygvärdinnan som står och sköter biljettkollen ser ut som våran chef på Åsundagården. Samma hår och munnen är identisk. Jag undrar om alla har en "jämnlike" till utseende? undrar i sånnafall vart min bor. Min är säkert från Spanien och Hannas från Finland! ;) Nu stänger jag ner för sista gången. Om jag störtar nu så vill jag säga till alla mina nära att jag älskar er. /madeleine


I Oslo Gardemoen

Nu har jag kommit fram till Oslo flygplats. Har hämtat mitt bagage och checkat in det igen. Sitter nu på ett cafè. Glor runt på allt folk som skyndar förbi och är sena till deras flighter, på några ser man riktigt paniken i deras ögon.. "har jag missat flyge!?"

Influensa!!!! Ekar i mitt huve hela tiden, fyfan. Sitter ett par alldeles neranför mig och gubben bara nyser om vartannat, sånna där riktiga sprut nysningar. Usch. tycker nästan att det stänker bort på mig. Influensa! Sitter och håller andan i jämna mellanrum. Larvigt kanske men vafan! Jag vill ju inte dö.

Undra om jag ser "viktig" ut här jag sitter o skriver? ser ut som att jag håller på med nån viktig deadline.

Usch, tom kaffet smakar svininfluensa.

Hör några svenskar i kaffe kassan -"vad kostar det??" ja jo, det är fan dyrt här, men jag kan tycka att det här med att det är så dyrt i Norge har stigit oss svenskar lite väl högt. Som att en kaffe skulle kosta 100 kr.

Jag tänker på min lilla Hanna när jag sitter här också. Tycker lite synd om henne. Ser henne virra runt här imårn. Lilla tullan.. nej! fick inte säga så nej. Det kommer att gå jätte bra för henne, kanske kan vara lite nyttigt för henne också. Hanna är nämligen välldigt flygrädd. Fast som sagt så tror jag att det är bra att hon får flyga själv, bara att hon boka biljetten är ett stort steg. Är så stolt över min snurra! Du är så välkommen hit mitt lilla yrväder!

åh, nu börjar huvevärken, är inte det ett tecken på att man börjar bli sjuk? eller?

Kommer att landa i Tromsö 18:10 ikväll. Då hoppas jag att Hans har gjort det jag bad han om! Tjat tjat tjat! Ikväll ska vi iallafall mysa med en flaska rosè och plocka lite med grejerna vi handla på ikea för typ ett halv år sen! ja, ikväll ska allt upp!

....."kvittering"? vad är det för jävla ord? "KVITTO" heter det!

(Hanna ringer)

.....Nu fattar jag ingenting. Har skaffat ett "amigos" kontantkort för att det ska vara "billigt" för mig när nån ringer mig när jag är i Norge. Fyllde på skiten imårse med 100kr. Nu ringde Hanna och vi prata i 9 minuter. jag hade 70 kr innan hon ringde för Hans ringde innan henne och det drogs 30kr. Nu har jag 15 kr kvar! vafan är det? 55 kr för 9 ynka minuter? det betyder alltså att dom drog 6 kr per minut. Det stog så fint på Komviqs hemsida att det skulle kosta 2,50 kr min att ta emot samtal från Sverige. Vilket skitsnack. Ja ursäkta mitt dåliga vokalbulär men jag blir så less. Nej nu packar jag ihopp, måste ha en cigg på det här. Planet går om cirkus 1 timma! /Madeleine


Lugna mäh!

Vilken hemsk dag att jobba på, har gått som en skadeskjuten hare och varit nervös. Men som tur är tog även detta pass slut efter att ha kollat på klockan sisådär 400 ggr. Nu sitter ja här hemma och inte blev det bättre för att ja kom hem, men har precis slagit upp ett glas rött och satt kapten röd på högsta volym, kedjerökningen kommer nog vara i full gång snart. Åh jag har så ont i magen!!! 
Sitter och kollar på arlandas hemsida nu checkar så min tid på biljetten stämmer överens med flygavgången på hemsidan och allt verkar vara i sin ordning. En tordado har svept över vårt sk. dansgolv/vardagsrum och min packning ligger utspritt överallt. Jag vet inte aldrig riktigt vad jag håller på med när det är "dan före dan"

Som tur är behöver jag inte fixa så mycket mer inför resan, bara lite smågrejer. Så snart kan jag lugnt fokusera mig på mitt billiga vinglas från ikea och kanske försöka få i mig lite mat utan att magen ska vända sig ut och in.
Madde som flög idag är troligtvis i tromsö nu, hon måste nästan precis ha landat. Hennes mission är completed!
dra åt satan imorgon vid den här tiden står jag i köket med madde och hans, iförd mjukisbrallan med ett glas vin i handen och pepparkakorna i ugnen. Härliga tanke!

å du Madeleine. Jag kan inte ringa dig längre samtalet bryts hela tiden. Försökte helatiden när jag hade rast. Hoppas det bara är tillfälligt. Hoppas din flygresa gick bra iaf hjärtat och att du är framme nu. vi måste höras på något vis senare ikväll så jag kan få din support lite. Hälsa Hasselnöten. Love you
/Hanna


morgon!

Känns faktiskt som att jag inte sovit ett skit. Ställde klockan, knäpte av tv:n, släckte lampan o vände mig om. 123sen ringde klockan. Usch, ångest. skitsamma nu är det dags iallafall. Har nu tagit mig till soffan, har lyckats brygga mig en kopp kaffe också och sitter o kollar på "Vakna med the voice" måste börja göra mig iordning snart. Orkar inte! måste kolla mailen en extra gång så det är rätt flight nummer jag sen måste jag logga in på Comviq och fylla på mobilen så folk kan ringa mig i Norge. Får vänta i Oslo i nästan 3 timmar. Ska ta mig en kaffe och några cigg då tänkte jag. /Madeleine

Nedräkning

Så! Nu är det packat o halv klart.. lite smink o tandborste som ska ner i väskan imårn bara. Har äntligen fått reda på när jag ska flyga imårn. Hans ringde och gav mig två alternativ, kl 09:15 eller 12:30 jag funderade en halv sekund och tog det senare alternativet. Skönt att ha lite tid på sig på morgonen när man ska iväg och ha skallen med sig. Tror också att jag lider av någon form av morgon ångest och blir som paralyserad och mumlar runt o får inget gjort. Bra att ha lite tid på sig då..  15 timmar kvar fick jag nyss veta att det är kvar tills jag står på perongen i Tromsö och klämmer på Hans.
Torsdag kommer Hanna!! OM jag ser fram emot hennes vistelse. Ska bli så förbannat kul! och det är inget jag tror, i know. Vad vi än gör eller vart vi än är får vi en "snurr" på allt. En snurra med en twist på helt enkelt! .. nej nu börjar jag snart se dubbelt, vet knappt vad jag skriver längre och så börjar "Cold Case" nu som jag ka se på.
 Nighty Night!   /Madeleine  

Madde är min idol

Nu har jag precis kommi hem från en snabbfika hos Madde, ojjat oss lite över flygrean och fått lite kärlek.
Jag älskar och vara där uppe hos henne, det är mysigt att sitta där i soffan med henne och bara va, skratta lite åt oss själva och ta en cigg emellanåt. Livsnjuta helt enkelt. Det är så jag vill livet ska vara med en vän sådär simpelt men underbart vad man än gör. hon är min idol!
Imorgon åker hon och jag kommer efter illa kvickt. Nu är det nära!

Nu sitter ja med mary och elli i soffan, ska joina dem över en film och äta frystpizza. Livet är bra härligt nu!
/Hanna


Final countdown

2 dagar kvar.
Blev en riktigt soft kväll igår med Mary här hemma. sambomys med skräckfilm o min utslitna pjamas mofflade popcorn och kände mig som en skanky flottfäck.

Har hunnit med att packa lite till Norge under morgonen. Jobbar imorgon och känner att mitt psyke inte riktigt kommer att palla med all packningsstress imorgonkväll. Har inte packat med mig så mycket outgoing dresses eftersom jag vet att min och maddes melodi kommer bli ungefär såhär: för trånga jenas, adidaströja och en toffs på skann, lite foundation för att dölja den ny finnen som hälsat på för dagen. Men en kväll har vi sagt att vi ska slå på stort och då ska klacken sedvaligt slipas och groggen ska vara nyblandat i ett glas från ikea. Snyggt och prydligt. Jag tror den här miniveckan kommer bli i liknelse med allt kul vi gjorde i Samos, bara helt tvärtom på något vis. Förväntningarna är faktiskt skyhöga men vi behöver inte anstränga oss särskilt mycket för att ha det jävligt kul. vi sätter våran egen knorr på saker och ting.

Nej nu ska jag genomsöka skafferiet med karta och kompass för att försöka hitta något äbart. Sen måste jag handla lite förnödenheter och sist men inte minst träffa madde över en cigg.
Undra om mamma vill bjuda på pannkaka ikväll? / Hanna

blir en lång dag

God förmiddag! idag är det packnings dag. Imårn åker jag till Norge. Vet inte vilken tid dock, det är Hans som ska boka biljetten men där händer det inte så mycket.
Igår fick jag mitt intyg från jobbet, ett rekomendationsbrev. Har inte öppnat o läst än, jag drar lite på det, det är så spännande. Snart så.
Nu ska jag göra mig startklar för en dag med farmor. Jag har startat med en lugn morgon nu så jag är redo för några timmar med henne. Kan beskriva farmor med tre ord. Nervös, snurrig och välldigt generös! Hon är snäll min farmor. /Madeleine


Mätt

Usch vad mätt jag är nu! tog iallafall en promenad ner till Denise Svensson. Vi hade en trevlig pratstund som sen blev till en bit mat och sen en film med godis o chips! får fan inte ner en bit till nu.

Imårn blir det till att träffa farmor, vi ska luncha och sen åka till ÖB och köpa billiga saker. Ska köpa på mig lite till Norge. Fattiglapp som man är.

Fan, att jag aldrig lär mig!? Hur ska jag kunna sova nu? Vet så väl att jag inte kan se på skräckfilmer och ÄNDÅ! jaja...

Ja, det blev nått av den här dagen med.  /Madeleine

gäsp.

Vilken natt och vilken huvudvärk, sov nästan ingenting och när ja väl somnade så var det i princip dags att gå upp och jobba vilket jag inte gjorde. Var helt omöjligt, Sov bort hela dagen! Men nu känns det lite bättre och migränen har gått över till vanlig huvudvärk! Ska försöka slita mig från soffan och klä på mig lite kläder, ska ta en liten promenad senare o mjuka upp min stela nacke, träffa madde o lämna ett kuvert som hon behöver ha med sig till Norge.

Känner att det börjar närma sig nu, det knyter sig i magen av skräckblandat förtjusning. Är stolt över migsjälv att jag ska flyga själv samtidigt som jag skulle kunna gör vadsomhelst för att slippa. Men det som väger tyngst är att jag ska få träffa madde och pricken över iet är att jag är den första av hennes vänner som åker upp! Jag är jätte stolt över att hon frågade mig först.
Jag hoppas dagarna innan torsdag går fort så jag slipper känna efter så mycket. O när torsdag väl är här vet jag en snurra som kommer ha ett h e l v e t e, telefonen kommer ringa oavbrutet tills jag väl står där på Tromsöflygplats omtuland och sugen på ett glas vin.

Usch. redan mörkt ute och jag som legat inne hela dagen. Kaffe, banan och cigg sen ska jag kicka igång den här dagen dock lite senare än alla andra bara. / Hanna


Nu är det nära

Det börjar närma sig nu. På onsdag åker jag upp till Tromsö, Norge. På torsdag kommer Hanna upp. Hans åker bort över helgen så jag passa på och bjöd upp Hanna. Det lär bli raj raj ! eller vad säger du?

Tänkte börja packa idag, jag ska vara borta i fyra veckor så det är en del som ska med. Tänkte också ta en tur ner på stan. Träffa Dessa. Ta en cigg med Hanna. Fast. sitter här hemma i soffan med mitt "morgon" kaffe klockan är två och jag har fortfarande inte fått på mig kläderna. Fan vad slött. Jag måste ha något inbokat. Att nån väntar mig annars blir det inget av. Sluta tänka och gör. /Madeleine





Chill

Sitter och halvglor på tv, nått naturprogram om sälar.
Pappa, mamma o calle trycker i sig butterkaka och skriker på mig om alla möjliga ting, viktigt som oviktigt. Okej Akassan kan ja väl gå med i. Ganska skönt att sova här uppe hos pappa. Alla vuxensysslor överlåter ja till honom o det viktigaste av allt så har ja fri tillgång till hemtelefonen vilket betyder att jag kan tjäna ett par kronor. Ja o madde pratar ju med varandra flera gånger om dagen så jag passar alltid på att ringa när ja kommer hit, men ett dumt drag från mig för jag vet hur innihelvete arg han blir på mig. det kan ms M intyga! 

Att återgå till sälarna, dom påminner mig om det bästa som finns och om hur underbart mitt liv är även om magen kanske hänger en aning över byxkanten och att finnen är lite mer mogen än mig? bara för de ska ja trycka i mig en banan som kompensation.

Här sitter två fina mofflor, på världesn finaste ö!
 


/ Hanna

the beginning

Nu är det VI som skriver för vi sitter ju här i flickrummet.
Idag hämtade jag upp Madde o gjorde vår favoritsysselsättning, åka bil och lyssna på musik. Låter jävligt tråkigt och meningslöset men det är ganska avkopplande och alla låtar vi lyssnar på har en speciell koppling till något vi gjort o varit med om.
Vi tog en sväng till Hälla och rökte en cigg, åkte hem till mig och tog en kopp kaffe hemma hos mig
Så kom vi på den brillianta ideen att starta en blogg tillsammans för att hålla kontakten nu när madde åker iväg en sväng till Norge. Men först ska jag själv åka upp och hälsa på henne redan på torsdag de blir awesome, för det sår klart och tydligt i vingpärmen.

/ hanna o madde!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0