Vilken dag, vilken dag..

herregud fyfan vilken dag.. vet  inte  vart  jag  ska  börja! Kommer till sjukan idag på fm. Får sitta i väntrummet i 1,5 timme först, sen kommer en sköterska och jag får komma till mitt rum och hon visar vart jag ska klä om till operations dräkten! Nerverna busar som aldrig förr och jag är så nervös så jag håller på att gå av.

Sköterskan kommer in och jag får en shott med lugnande och två alvedon för värken jag skulle ha efter jag vaknat upp. Mamma går på toa och sköterskan går iväg. Sitter dinglande med benen på sängkanten och försöker slappna av. In kommer en läkare, en manlig läkare!? Han presenterar sig som MIN läkare och att det är han som ska göra operationen på mig. Han bläddrar lite nervöst i min journal som han har med sig och mumlar för sig själv "vad var det du skulle göra?" eh? jaa jag skulle operera näsan sa jag o peka lite darrigt upp mot huvet. Han fortsätter med att tala om för mig att han INTE ska göra operationen så som det var sagt och som det stod i journalen "jag är inte specialiserad på det området" sa han. Han skulle göra det som var absolut det nödvändiga ungefär. Och sköterskorna tittade fundersamt och förvånat på varann. Dom viste heller ingenting. Herregud! hur kommer det se ut sen då? tänkte jag och Skör som jag var och den lugnande shotten hade börjat gjort sin verkan så jag total bröt ihop.
Då hade mamma kommit tillbaka och avbrytit läkaren och fråga vad som försiggick? jo, min läkare satt tydligen i nått viktigt möte så hon kunde inte. Dom hade kallat han i sista sekund typ.
Jag sten vägra! Aldrig i livet! allt var förstört, allt som jag byggt upp i huvet. Jag var ju mentalt förbered, hade liksom gått igenom allt i huvet flera veckor här innan, så kommer han. Allt föll samman, passade inte alls in i min bild.
Det var bara att åka hem igen.  Men först fick jag nyktra till för att efter när läkarn hade försvunnit slog den där shotten till och jag hade sten kul där i sjukhussängen i min fina sjukhusrock. Munnen gick i ett på mig och i nästa stund sov jag. Vilken cirkus. Blev ingen operation på mig idag kort sagt! Ska få en ny tid runt jul tom kanske efter nyår. Blir samma visa igen snart då. haha herregud.

Nu har jag iallafall ätit och rökt en cigg. Kände att jag var värd det efter idag! /Madeleine!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0