fredagsdejt



Nu är jag nybadad, sveabrallorna och den randiga tröjan är på ( allitd en hit va madde? )
Sitter med ett glas vin och funderar på om smink är något att tänka på eller om jag ska köra all natural?
Har tänt upp massa vaniljdoftande ljus i varje liten vrå och poppar lite musik och kedjeröker. Är lite pirrig i magen på ett härligt sätt. Jag är så himla glad att Lisa ska komma ikväll, vi båda har sett fram emot det hela veckan. Idag räknade vi ner timmarna på sms när vi jobbade haha. Nu är hon i stockholm på pole dancing men kommer om nån timme och då ska jag visa mina kockskills och grädda pannkakor. Sen ska vi frossa i fett och kolla på filmer under mina nytvättade filtar. Helt underbar fredag, kunde inte bli bättre. Tjoho!
Imorgon blir det till att ställa uret och gå upp i tid, vi ska nämligen ta bussen till Uppsala o kolla grejjer till Thailand , top notch igen!

PUSS / Hanny



lunchdejt



Goddag!
Sminket är på och jag är redå för en fantastiskt Torsdag.
Till och börja med ska jag snart möta upp Dessa för en lunchdejt på Amazing Thai. Ska bli kul och träffa min lilla tjej för det var ett tag sen nu. Sen är det bara att byta ut sminket mot lurkkläderna och några timmar i tvättstugan, samtidigt tänkte jag städa ur hela lägenheten så den är mysig tills imorgon då min chokladtårta kommer!
Efter tvättningen låter ja luktklädrna va på och byter ut tofflorna mot löpardojjorna och ska ta mig en p walk med Karin. Jag känner att den här dagen kommer bli bra, och jaaaa IMORGON ÄR DET FREDAG! som jag längtat

återkommer senare / Hanny


Kina vi sa! Kina det va!

Så! Nu har vi varit och ätit mat! Kina vi sa, Kina det var! =p Så nu en tre-rätters måltis senare ligger vi som strandande sälar. Har hyrt en film som nu ska ses! 
Har tänt i brasan så nu ska jag krypa upp i soffan bredvid Hans. 

Tack för idag Älskling! 









Lam och hummer stog på menyn!



/Madeleine


M I N DAG!

Sådär, nu har det ätits tårta och kosat oss ordentligt! Någon form av cheescake blev det.

Jag är i full gång att plöja igenom Mia och Klara säsong 1.
Har pratat med Hanna på skype också, det var det vanliga gagget. Bortkommet prat o tjat som inte har nått viktigt innehåll..  

Nu ska jag dra på mig mina leggings och nån sofistikerad blus för sen ska vi gå på FIN kina resturang!

Hans har gjort illa foten ordentligt idag på träningen så jag hoppas vi kommer iväg ändå.. annars får det bli takeaway på akuten! ( eller legevakten som det heter här...)

Idag är jag välldigt "fotogenisk" ... höhö



kunde inte motstå att lägga upp just det här kortet.... tyckte att det blev lite kul.. elr vad säger du ?




Idag fyller jag 24 år!!

 

Hipp hipp hurra!!

idag fyller jag år, 24 år. I huvet är jag 20 och kroppsmässigt känner jag mig som 40.. men annars så..
Började dagen med ett samtal från mamma som önskade mig en bra dag sen bjöd jag mig själv på två äggsmörgåsar och en kopp K såklart.
Har tankat ner hela första säsongen av "Mia och Klara" så den sitter jag och går igenom nu! =)

Ikväll ska vi ut och äta kina mat och sen kanske avsluta med en bio, fårse.
Någon tårta vet jag inte om jag får för ännu har jag inte sett till någon.. hmm? ;)

 forts följer......

"Vänta jag måste bajsa!"

Jaaa så lyder vårt samtal, mitt och Hannas! Skönt med skype, den ena kan gå och skita i lugn o ro och den andra kan vänta kvar vid datan o greja med nått annat så länge.. kostar ju inget. asbra!



Kolla brasan jag fyrt upp bakom mig! hah





Nattinatt! /MAdeleine

Imårn fyller jag år! 24 år! =)

p walk

tjing!
äntligen ny vecka och nya äventyr på g!
Började veckan med en rejäl sovmorgon efter natt med ett jävla vridande och vändande. När jag väl somnat så blev ja väckt tidigt i morse av grannen, vem annar? Jag har så god lust att plinga på där och fråga vad problemet är med att sova om nätterna? är dem uppe dygnet runt eller vad i helbete är det dom gör! Har dock varit ganska lugnt den senaste veckan men om det fortsätter i samma stil tänker ja faktiskt ringa solporten och klaga. Jag som sköter mig(?) ska väl inte behöva få lida!
Men iaf efter en grötfrukost med banan väntade jag in dagen med lite chill för att sedan sätta på mig outgoing kläderna och tagga för Karin och en p walk till stan. Tog en omväg och snackade lite skit om våra jobb som vi har kommit fram till utnytjar oss. Nere på stan fick jag äntligen slösa bort en del av lönen på HÅRNÅLAR, som jag längtat! Jag och Karin har bestämt oss för att våra p walkar ska bli en rutin i vardagen och förhoppnignsvis så håller vi detta. Ska ta en svängom efter jobbet imorgon i kombination med en utflykt till solarieöarna!

Resten av veckan blir en salig blandning av jobb, storstädning, tvätt av alla sommarkläder och myspys med Lisa i helgen. Det är faktiskt en kanonvecka måste ja säga!
Nu har jag precis kommit hem från en trip till ica, mitt kylskåp var nästan helt tomt och jag behöver mycket käk nu när jag jobbar dagpass och behöver matlådor.
Ska slänga mig i soffan med senaste nummret av tattoo magazine nu. pling / Hanna


som en dröm

Vilken snurrhelg det har varit. toppen gånger 100 och tummen upp!
Började fredagen med att jobba ett dagpass som inte bestod av så mycket jobb egentligen. Fick till och med sluta en timme tidigare. När ja kom hem tog jag mig några glas vin och fixade iordning mig för kvällen. Började med att speeda ner på stan i min nya brillor och mötte upp maria och tog några öl och snackade skit. Sen tog jag taxi upp till Lisa och tillbringade natten där på hennes köksgolv med hennes trasiga vovve! Det var faktiskt riktigt mysigt och ligga där på kuddar o kolla på serier o halvsova. Sen blev det qornfrukost på golvet innan jag pallrade iväg mig mot åsunda. Haha kan inte suta tänka på hennes dammpjamasbyxor. Jag vill också ha sånna! Hon har lovat mig att ta med dem på fredag till mig, så jag hoppas hon håller sitt ord! För då blir det hannas pannkakor och massa dodis.

hittils idag har jag spenderat några timmar med fröken Tiberg, ätit lite fett och snackat skit. Sen skulle hon iväg o jobba då följde jag med som moraliskt stöd eftersom hon var en aning bakis. Passade på att handla hem lite yogurt och en skvallertidning och mamma mia filmen som jag snart ska bänka mig framför. Mammis kommer lite senare och hälsar på också!
Nu är det bara blicka fram mot nästa vecka då jag hittils BARA har fått DAGPASS. oh my, vad jag är glad.
/ Hanna

Mamma är upprörd!

Mamma Chris skrev till mig: kollade din blogg,undrar bara varför du sätter in bilder som du ser berusad ut på, inget vidare kan jag tycka...

 madeleine karlsson: vaa??
 madeleine karlsson skyller ifrån sig: det är Hanna som har lagt upp dom!

madeleine karlsson: sen är det ingen seriös blogg och vi gillar att driva lite med oss själva, inget att haka upp sig på, man måste bjuda på sig själv lite och inte vara så allvarlig.. det är därför bloggen är till, där kan man göra som man vill.

Mamma du är för söt  ♥

MIHIHIHIHIH


MOHAHAHA



thats my girl!

haha


Städ dag!

Lite lagom trött och mör idag. Kunde inte alls sova inatt låg bara och frös och hade ont i kroppen.
Tagit några välbehövda ipren och har laddat dammsugaren för lite nytta måste jag ändå göra för det är bra dammigt i min snurrlya. Ska skura golven så det luktar blomma och diska veckans disk också. Mamma kommer på fika ikväll och det är första gången hon överhuvudtaget kommer till mig sen jag flyttat och med hennes städmani är det lika bra att det är tiptop annars kommer hela kvällen endast bestå av ett klingande klagande.

Fick nyss min avi från HM så jag måste kila ner till ica och hämta paketet och dra en repa förbi apoteket sen tänker jag inte göra så mycket mer än att kyrera mig och äta popcorn framför L Word. Eller ska ju göra en till sak idag med jag vill inte ens tänka den tanken just nu. Imorgon ska jag släääpa mig till jobbet och jobba ett dagpass sen är helgen här och den ska bli lugn, punk slut! / Hanna





Kajsa ett riktigt monster. =)

Haloj. Har varit hundvakt till Hans mammas hund, en liten valp på fyra månader, jätte söt men SÅ jobbig! Hur F kan dom ha så mycket energi?Och Hur kan nått så litet få en att tappa både förstång och humör? Jag sa till Hans igår när hon hade åkt hem att jag inte skulle klara av att ha en sån hund, jag skulle nog på riktigt råka ha ihjäl den.. Råka sparka till eller kväva den. Usch vad hemskt.
Om jag skulle ha hund fick det bli en lite lugnare ras som inte är så energisk! Här är hon. Kajsa den allsmektige!



Lika bra bilder som vanligt!



pain

Influensan gå G eller är jag bara allmänt seg och icke motiverad till livet?
Klockan har redan rusat iväg och slår snart eftermiddag och jag sitter fortfarande i min rosa pjamas och har inte rört mig ur fläcken. Gick upp tidigt för att göra mig iordning för tanken var ju att jag skulle med Agneta ut till henne på en lite lunch men jag orkade bara inte. Tog ett bad och slumrade till en stund, böt badet mot soffan och somnade en stund där med. Pillade i mig lite fil och slocknade framför rachel ray. Sitter fortfarande fastklistrad i soffan utan motivation till dagens alla måsten. Har ont i kroppen och mår illa, orkar knapt gå på toa. Känner att mitt allmänt tillstånd är vajkalle. Ska jobba ikväll, börjar nästan gråta när jag tänker på de. Min kropp går på sparlåga. Har tagit mitt vaccin idag så jag hoppas att det kan vara en bidragande orsak till att jag mår dåligt.

Men som livet rullar vidare och dagarna rusar på lika fort som pengarna tar slut så är det sannerligen bara 1 vecka och 5 dagar kvar till solen och med ens så tjingar det upp ett värmande ljus ovanför mitt huvud. Jag längat verkligen nu! Egentligen så älskar jag livet just nu, jag trivs med vardagen förutom att det börjar bli tröttsamt att bara få kvällspass. Jag älskar min nya lägenhet, min nya soffa och alla små färgglada kuddar. Jag har det mysigt här hemma. För en gång skull har jag verkligen hittat lugnet och kan njuta av att bara umgås med mig själv. Längtar tills på fredag när jag är ledig, då ska jag bara vara och äta god mat och tända massa ljus och inte tänka på någon annan än mig själv. Det tummar vi på!

 / Hanna


Jag kan när ja vill

TJING!
Idag har jag faktiskt gjort rätt för mig. Ställde klockan på 07.00, gick upp och tog en kopp kaffe satte på mig mjukisdressen och luddskorna och begav mig ut i snön på en långpromenad. Gick förbi stan och solade en sväng. Sen gick jag till ica och köpte med mig en riktigt god frukost hem. Satt mig nöjd i soffan och kanske ett halvt hekto lättare och kollade på gammla serier och målande naglarna i en tjejig rosa färg och kände mig kvinnlig för ett kort kort ögonblick. Ibland behöver man sånna här dagar då man unnar o gör något för sig själv, enbart. Känns som det var längesen jag tänkte på mig själv och nu känner jag mig faktiskt en gnutta lyckligare. Dessutom var det inte alls dumt att stiga upp sådär tidigt, jag behöver en väckarklocka för att överhuvudtaget stiga upp på mornarna när jag nuförtiden bara jobbar kvällar. Är lätt hänt att ja sover till över 12 och då är det i princip bara att kliva upp och äta och sen gå till jobbet. Så jag ska göra det till en vana att gå upp på morgonen och göra något vettigt och kanske försöka få som rutin att ta en morgonprommis för det var faktiskt riktigt skönt och energi får man också. hejja hejja!

Ska alldeles snart tappa upp ett bad och skrubba kroppen. Sen är det ju sedvanligt ett kvällspass på jobbet som står på schemat vare sig jag vill eller inte. Är så trött på att jobba kväll och är så trött på Åsunda, om det inte vore för personalen så skulle jag nog sökt mig till annat för längesen. Väntar med förväntan på ett samtal från adecco som kanske kan ge mig några dagar på lagret. Det vore heaven, top notch!

I slutet på veckan eller början på nästa kommer mina nya glasögon också, det ska bli riktigt spännande vill jag lova för jag såg verkligen annorlunda ut i dem, begåvad, bildad och snurrig. Den här gången måste jag börja använda dem på riktigt, jag tror nämligen att jag kan bli en söt glasögonorm.
Skulle vara allra bäst om dem kom till på fredag för då ska jag ta mig en tur till Uppsala och weekday. Dom har fått in jätte och då menar jag JÄTTE snygga tishor i overzise stuket för en billig slant som jag vill ha med mig till Thailand. Sen måste ja handla lite annat nödvändigt onödigt till Thai också för idag är det faktiskt bara 1 v o en dag kvar. Shit pommes va det går undan, om tre veckor är ja ju liksom brun. Svår matematik i mitt huvud. för bra för att vara sant.

Nu ska ja klicka mig vidare och chilla en stund / Hannypopp


Harmoniskt

Idag klev jag upp i tid.
Nu är jag färdig för att möta dagen, har duschat och fräschat upp mig med lite mascara så nu är vi på utgång, ska dra och kolla ett hus sen ska vi förmodligen bowla. Det var längesen jag vågade på mig det så det ska bli spännande och pröva mina skills!

Har snöat jätte mycket här på morgonen, fick lite julstämning i kroppen där ja stog med mitt morgon K och tittade ut över dom vita fjällen. Harmoniskt vill jag tala om.

/Madeleine

Inflyttningsfesten

Hallå hej. Nu har det gått ett par dagar sen jag kladda nått här.
Ska försöka sammanfatta mig i lagom mängd o vi börjar med höjdpunkten.
I fredags hade jag ju som ni alla vet min stora inflyttnings fest med alla pullor, eller ja nästan alla.
Började så otroligt jävla bra, det var som årets fest i mina ögon jag hade så himla kul och det hade med alla säkerthet de andra med. Eller det vet ja att dem hade. Tog dagen till ära min randiga tröja för att hedra madde som tyvärr inte kunde vara med, och det var så sjukt äckligt tråkigt att du inte kunde det gumman! för jag saknar dig! Men iaf, Jag och Dessa småstartade med en cider en timme innan ligan skulle komma och värmde upp en riktigt bra spel lista. Sen rasa alla in på samma gång o groggarna flödade, trots mina varningar om att innehållet i glaset ska stanna i glaset annars, så verkade den regeln vara som bortblåst och så även för mig för efter en timme var allas ögon skeva och benen hängde inte riktigt med i svängarna. VI dansade i soffan och sjöng till gammla låtar och trashade en ljustake och stoppa toaletten full med papper så det blev stop. En riktigt kanonkväll med andra ord! Senare gick alla ut förutom jag, men jag hade mina skäl och dem är sekretesbelagda!
Jag har hunnit med att träffa Lisa och ätit fett med Maria som beklagade sig över livets orättvisor. Sen har jag jobbat och slitit också, som vanligt.

Idag har jag varit ner på stan o köpt lite inför Thailandsresan och köpt nya glasögon. Inte alla som gillade den ideen! haha. Nu sitter jag här och hade hoppats få prata lite med Madde på skype men hon skulle bannemej kolla på film, så nu blev ja lite ledsen. saknar våra stunder madde in real life. ♥
/Hanna


efterfest... flipp eller flopp?

Var på 30-års fest i lördags / översaskningsfest, det var riktigt trevligt. Jätte god mat och trevligt sällskap till bords! hade 4 kavaljeèr vid min sida! Efter festen drog vi in till stan på en annan födelsedags fest, där hade festen pågått länge och man drogs snabbt in i "andra andan".

Efter den festen var det dax för en tredje fest, efterfesten. Många var lite för "överförfriskade" så jag tyckte det var bäst att vi avrunda och åka hem. Man tappa suget liksom! Jag Hans och våra två kebaber åkte hem! Skönt att vakna dagen efter och man tacka sig själv fär att man var klok nog att åka hem efter krogen och skita i efterfesten. Jag kan säga själv att jag har lessnat lite på efterfester, det blir så träligt.. kanske jag har blivit gammal? Hans verkar inte vara på samma våglängd och det eviga tjatet om etferfest kommer upp varje gång vi är ute! Han säger ändå lättat dagen efter att det var skönt att inte varit på efterfest..
...
Hade en riktigt trevlig kväll och träffa många intressanta människor, ,minst sagt (!)
 /Madeleine

Fuck off!!



Jaaaaaja! !Satt på flyget i tisdags och bläddra i en skvaller blaska (Köper sån ibland, inget att skämmas för )för att ha nått att fördriva tiden med på flyget.... vänder blad och får se det här.. fyfan. Det var som att ta en kula. Jag fest röker! det får man om man precis slutat och gå från kedjerökning till noll är inte det lättaste. Bättre att tillåta sig själv feströka och ta en cigg nån gång då och då istället för 20 cigg om dagen. Iallafall vad jag anser som ett smart drag...  så fuck off!


Plock - i - pinn!

Ikväll har jag lagat världens bästa kyckling gryta det vill säga Madeleines med en twist! en riktigt höjdare! Det ska ju vara lite extra såhär en fredas kväll.
Tyvärr är jag ju inte hemma och kan joina pullorna hos Hanna på hennes inflyttningsfest. Men vi ska ha en ny när jag kommer hem nästa sväng! det har hon minsan lovat.

Nu har vi precis ätit gryta och delat på en flaska vitt! jag har rökt en cigg idag med, men det var ju till vinet förstås så då får jag det, utan att få dåligt samvete................

Har givit Hans en lång masage ikväll, det var han värd efter vårat tjafs ikväll..tjafs tjafs tjafs alltid ska det vara nått att gräla på varann om.. så är det. Jag tjata om hans dåliga bordskick och han tjata om att jag tjatar hela tiden, sen är det igång! "jag tjatar inte hela tiden!!".. skrattretande när man tänker efter. Men inget värre än att några fina ord och en masage kan ställa till rätta allt igen.

Vi har en ny syselsättning om kvällarna förutom sex och mat......Plock-i-pinn! Riktigt kul och spännande och lugnande framför allt.

/madeleine


s


Murrkurr!

Tjohej! Håller på att inreder för fulla muggar. Börjar bli riktitgt kosi här nu. Jag och Hans sa nästan i mun på varann igår mitt i allt stök att "fan vad mysigt det är här nu"
Idag har vi varit runt och spenderat lite mera cash på hemmet, nya kuddar och lite ljus för stämningens skull.bla

Nu har Hans dragit iväg på fotbollsträning och här sitter jag som en och en annan hemmafru. =p hehe Faktiskt så uppskattar jag när han åker och tränar eller donar med nått annat, då får jag min ensam tid som jag värderar otroligt högt, får tv-dosan för mig själv, dra på basen till Snurrmusiken och dränka mig i kaffe och till middag kan jag äta mackor, helt i min smak.
Håller fortfarande på att lära mig att leva tillsammans med en annan människa, det tar sin tid. Inte är det lätt alla gånger alltid!

ses på skypen snurran /Madeleine

confession! Jag har en confession to make. Rökte en cigg idag!

nu är det nooooog

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG PÅ DIG! far åt helvete säger ja bara
nu ska jag gå och lägga mig. Dagen som var så bra till en början men som slutade i ren jävla ilska.
Slönt att jobba på lagret imorgon iaf. ÅÅÅÅH. godnatt / Hanna


vi får höras imorgon maddelutt, hoppas du har fått en bra start där uppe det är tomt utan dig hemma.
saknar dig ♥

Tromsö!

Nu har jag kommit iording äntligen alle grejerna är på plats, var mer att packa upp den här gången. Nu ska jag bara boa in mig..blir nog inga problem om jag känner mig själv! hah

Har haft ett halft krossat hjärta idag, trodde nämligen att Hans internett inte fungerade på min dator, att det var nått med mina inställningar.. försökt med allt. Fan man vill ju ha sin egen dator!? Nu när jag ska vara här ett tag iallafall...Men! efter ett helhjärtat försök igen efter middagen när blodsockernivån stigit så funka det! Im happy.

Jag har fortfarande inte bytt kortet i telefon,fortfarande svenska nummret. Så ni vet. Imårn sker det. En sak i taget..

Idag har vi varit o kollat in nya sängkläder. Dyrt med sådana ting, nu var det ju inte ja som betala men ändå. Bege och brunt blev det.

Nu har vi ätit Taccos och ska kolla film. Adios /Madeleine

To Norway

Från den 12/1 -09 På väg till Norge i Tisdags..  ↓


Ssså.. nu har ämtligen kommit fram till Oslo - Gardemoen. Har precis chekat in väskan och gått igenom tullen för andra och sista gången. Nu var det ett tag sen jag flög (ca månad =p) lite kul har det ändå varit eller så är det för att jag varit hemma i en vecka och inte socialiserat mig alls!

Börjar bli ganska less på den här sträckan som jag som jag fart fram och tillbaka på ganska länge nu (Sverige - Oslo - Tromsö och så Tromsö - Oslo - Sverige) flygplats efter flygplats..Jag är van om inte annat.. känns som jag skulle kunna göra allt utan att titta.. ja herregud!

"BRAAA!" haha "Knulla mig" kan inte sluta le när jag tänker på Mia och Klara. skönt me människor som kan driva och bjuda på sig själv.

By the way! Jag och Hans kanske ska flytta in i hans mammas hus, står typ tomt och vi får bo där om vi vill GRATIS. Sjysst! Inte för att jag har en längtan av att bo i hus,har jag aldrig haft men ändå. Man kan spara en peng och sen är det faktiskt välldigt fin natur runt omkring och,huset är det inge fel på heller. Det ligger på en ö precis här bredvid Tromsö, en ö där han växte upp. Jätte fint.

....................

Alla Kineser går med munnskydd här på flygplatsen, så var det förra gången med,kom ett helt lass med kineser som bar munnskydd. Tycker det känns ännu värre då det här med svin influensan.. hade ju liksom typ glömt bort det. Kommer på mig själv med att jag sitter och håller andan.... Jisses


inflyttningsfest låten



den ska snurra o snurra o snurra ...

fullbokad

Vaknade till världens oväsen imorse, det borrades och grejjades i hela trappuppgången men lika bra var väl de för jag behöver faktiskt inte sova till 12 varje dag jag är ledig. Så jag har hunnit med att duscha och fixa iordning för soffan som kommer imorgon, behöver göra lite plats för den. Ska strax göra iordning lite lunch till morgondagen då jag äntligen ska jobba på lagret, oh my som jag längtat. Men det finns andra mycket viktiga saker på dagordningen som måste bockas av innan klockan slår midnatt. Först måste jag ner till bolaget så jag har det klart inför fredag. Köpa lite onödigt smink och andra värdsliga ting för att försöka munta upp migsjälv, lite desperat shoppinglycka. Handla lite mat eftersom det börjar bli ganska tromt i kylen nu och ringa ett phone call till Dessa. Sist men inte minst jobba kväll på htj. Dagen blir minst sagt fullspäckad men inte rör det mig i ryggen, jag gillar att ha något att göra.

Gårdagen var en riktig hit. Först gick jag en mysig promenad med sovjetbon Kärin och snackade massa skit.
Sen hämtade Linnea upp mig och vi åkte ut till henne på landet. Hade mitt bästa myshumör i bagaget och sveadräkten på. Vi lagade jätte god mat och mös i soffan framför paradise hotell med ost och kex. Det är så skönt att ibland få komma ut till Svedellskorna och bara va, jag kopplar av på ett annat sett där, känns nästan som ett andra hem. Sen kom fru svedell hem och gav mig en kram, prefekt avslut på kvällen!
Så jag somnade mätt och belåten med ett stort leende på läpparna inatt. Så vi får hoppas att gårdagen sitter i idag och att Hanna är snäll och glad hela dagen! / Hanna

hejdå gumman



Du lyser upp i mörkret o känner du är med, tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig!

marypoppins

maskinen och jag gör iordning oss för en fikadejt med Mary .../ Hanna

Snörvel

Nu har jag börjat packa inför min Norge vistelse, den här gången drar jag uppåt och vet inte riktigt när jag kommer att korsa Sveriges gränser igen, min packning denna gång måste därför packas välldigt smart man vill inte glömma nått, också för att glömmer jag nått som är "LIVSviktigt" och måste köpa där på plats kostar det därefter.
Fan det ÄR inte kul att packa, mitt huvud har gått påhögvarv den senaste timmen p.g.a packningen och förberedelserna så nu är jag satans trött.

Den här helgen har det inte hänt nånting i mitt liv. Jag har mer eller mindre varit genom förkyld och febrig sedans Natalies avskedsfest.Efter det har jag bara gått i ide, legat på sofflocket och kollat på dåliga serier. Kollat på en massa gamla kult filmer och ätit mat, knapt svarat i telefon. Så skönt att bara få vara lite själv. Mamma har inte ens varit hemma under helgen. Bara jag. Haleluja.

Det var det. Slut på ensam livet. Ensamvarg som jag är.. Slut på mitt egna sätt att leva, för jag har ett eget sätt att leva. Mina egna speciella rutiner på mina sätt och om hur saker o olika ting ska gå till. Stackars Hans! Blir nog inte lätt att stå ut med. Tror inte på riktigt att det är lätt att leva tillsammans med mig under samma tak. Jag skulle bli tokig av att leva med en sån som mig. Men trots allt det där så har Hans förstått det hela otroligt bra. Han bara ser lite moloken ut ibland men lyckas ändå hålla humöret uppe även fast Bitch är en Madde. Han är nog en av välldigt få som förstår sig på mig, fast ändå inte. Nu när man tänker efter är det inte många som kommer en så långt innanför skinnet som bara dom närmaste gör.
blabla..

Nu börjar jag svamla märker jag här så dax att lägga slå igen lappisen. Gokväller /Madeleine 

Vilket snurrår

Sitter med en kopp kaffe och lyssnar på Ras Cricket - skin.
Blir lite nostalgisk och tänker tillbaka på Samos baby, hultsfred 09, drar söderut och visst är det skönt att inte gå på joar Madde. Vilket underbart år 09 var, har gjort så mycket roligt som ja aldrig trodde jag skulle få uppleva. 2010 kommer sannerligen bli lika kul. Började ju så bra med ny lya där jag trivs så bra förutom att ljudnivån i trappen kanske överskrider rekomenderat decibel.

Helgen är snart slut och den har varit den mest vita helg jag varit med om på länge. Har jobbat och bara softat hemma i sängen framför ett antal filmer. Känner att det var välbehövligt för min kropp med tanke på allt festande som jul och nyåtshelgerna för med sig. Men har haft jävligt kul, natalie och carolines fest var ett mycket bra avslut! mer sånna festeri framtiden är mycket uppskattat.

Imorgon är jag ledig och ska tillbringa kvällen med Madde och lite donkenkäk innan hon drar mot Tromsö på tisdag. Kommer sakna henne jätte jätte mycket, hon kommer inte tillbaka till Enköping förns slutet av februari troligtvis. Det blir ett mycket kärt återseenende, då kommer jag vara brun och fin och redå att möta vardagen och våra snurrfester igen. Det blir bättre än julafton i promise. Madde har hjälpt mig så mycket gågna året, kan verkligen prata med henne och jag vet att hon alltid finns där även om hon bor 100 mil bort. Det är en fin vänskap vi har. En myyycket speciell sådan. Det har vi börje att tacka för. haha.









nej en kopp kaffe till. Adios / Hanna

sickness is the new black

Så var den här jobbdagen äntligen slut och med handen på hjärtat har jag väl inte gjort det bästa ifrån mig. Hanna brukar vara allert och gapig men idag har jag bara gnällt och gnällt och mest velat seta på soffkanten med händerna framför ansiktet o gråta en skvätt. Nacken har värkt och svetten har runnit, känner mig febrig och fredagsparty känslan är helt off road och är utbytt mot rygg läge a'la chips och loka.
Så det är bäst jag håller mig hemma resten av fredagskvällen så jag inte förpestar tillvaron för alla mina vänner.
Men dum som jag är tackade jag ja till ett morgonpass imorgon så kl är motvilligt ställd på 06.00 så det är bara o sätta på ett banan leende och de värmaste tröjan jag kan hitta för imorgon ska jag ut och möta kylan i Hemtjänsten. Huaa.

Mitt kvällsbad jag nyss tog har gjort mig helt slut och ligger nu med två filtar, massa tända ljus och lite dravvel program som mitt enda underbara sällskap. Hade ju varit kul att göra något en fredagskväll, speciellt eftersom Madde åker tillbaka till Norge nästa vecka. Men ingen av oss har något humör idag, ingen ork och ingen fuck me im famous anda, hon snorar och jag febrig så det är likabra att vi håller oss till telefonkontakt och kanske hoppas på någon form av fysisk kontakt imorgon eller i nästa vecka. Skulle vara kul att göra något trevligt med mina bästa vän. Sen ses vi inte förns ja kommer hem från Thai Thai och det dröjer ju ett tag ♥ snurris,min ving pärmen fucker!

Nejni, dags att sätta fart! Ska sätta på ugnen och stoppa in mina klyftpotatisar och steka lövbiffen. Blanda pulvret som ska bli till en fettig bea och sen är min hemmakväl igång. Myspys.

Bli inte förvånade om Madde ikväll eller imorgon drar iväg ett liknande inlägg. Lite gnäll om värk i olika kroppsdelar, sjukdom och fet mat och lite annat onödigt tänk. Vi är ganska synkade, snurris och jag! / Hanna

"HallÅ det var längesen!"

Jaa det var det faktiskt! Längesen! Ett tag sen jag skrev och dela med om nått. I tisdags var vi hos Natalie på "go away" party. Natalie drar till Malaysia i tre månader och jag är så avundsjuk. Buhu
Jag hade jätte kul hos Natalie och det blev ett satans håll-i -gång! En riktigt skön hemmafest.

Dagen efter spenderade jag hos Hanna i snurrlyan Hanny bjöd på pizza och ett gott humör. Vi mofflade lösgodis till "Mia och Klara" och var helt överens om att vi också skulle kunna göra en "Mia och Klara" dom har ju en sån sjukt skön humor lite bortkommet och hjärndött precis som jag och Hanny brukar föra oss.

Bilder från Natalie`s Go Away Party! ↓ Önskar dig en skön resa Natalie och ta hand om dig!! ♥







Julgransplundring  ↑



Kexen Johansson som drar till Malaysia! ↑


 
Natalie O Marcus



Conny O Madeleine


här orka jag inte skriva

/Madeleine


kata 2010






26 dagar kvar / hanna

snurrkväll

godmorgon.
Somnade som en stock efter maddes och mitt Mia och klara maration igårkväll. Så mysigt att ligga i sängen och äta piza, flammsa och fnittra ihop med värlens bästa vän. Det är livskvalitet de.
Men idag är det nya tag och morgonen har börjat med en kopp kaffe och lite tvhäng innan jag ska ta mig en promenad i det vackra vårvädret. Usch vilken jävla kyla vi har fått hit, vi är ju vana med 5+ och regn på vintern.
Senare blir det som vanligt en tur med 804 till jobbet och likadant imorgonbitti, skönt med lite rutiner nu efter jul och nyår när dagarna har varit i ett enda virrvarr i huvudet.
nu blir det ännu en kopp och sedan är jag redå för kylan / Hanna


bortskämda ungen Hanna

har nyss tagit mig ett varmt och skönt bad och laddat inför vad som komma skall.
Ikväll är det alltså " go away" party hemma hos Natalie och Caroline, på torsdag far dom far far away till varma sköna Malay för att senare hälsa på mig i Thai Thai, det ska bli hur jävla sinnesjukt roligt somhelst!
Så nu prover jag lite kläder inför kvällen, inte för att jag tänker klä mig i dress for sucess men lite proper vill man ju vara. Lyssnar på gamal snurrlåtar på tuben och dricker en kopp kaffe. Har tänt massa vaniljjus och har det förövrigt riktigt myso. Det enda som fattas nu är en soffa och en mycket kär vän men det kommer det kommer.
har ställt cidern och vinet på kylning och inväntar bara en senare timme för att knäcka den första.
En bidragade orsak till mitt strålnade humör är också att dem hemska magvärken är som bortblåst, inatt vaknade jag av att det känndes som "balongen" i äggstockarna bara sprack. och kaboom så försvann smärtan också. Hurra!
Tänka sig, nu är det.. hmm.. typ 28 dagar kvar till Thailand. Hur fort får tiden gå egentligen? vi bokade ju resan nyss o det var ju ändå i sommras. Herrejisses! så snart är jag brun och fin igen och förhoppningsvis ett kilo lättare. Usch vilken bortskämd unge jag är men detta år blir sista Thailandsresan för mig med pappa i bagaget.

Idag har jag lunchat med ex. sambon maria på amazing thai, roligt att vi har börjat umgåts igen och kan prata som folk. Vi har ju trotsa allt jävla kul ihop när vi vill.

Men nu sitter ja då uppe i lyan och inväntar pappa som ska hämta en grej, senare kommer han tillbaka och kör mig och kanske madde ändå till Hummelsta. Skönt att slippa bussen i kylan!

dags för cigg / Hannybun


nanana

touch you right now♥

hade nääästan glömt bort / Hanny

vill inte dö!

satan i gatan vad värken har tilltagit, spänner och bränner i hela nedre delen av magen och ryggen. Ringde sjukvårdsrådgivningen igen nyss och dem tyckte jag skulle åka in till akuten nu, kunde möjligen vara nån slags akut äggstocksinflammation. Men jag ska ju jobba nu som egentligen inte pallar med den här värken. Isåfall får pappa skjutsa in mig efter jobbet. FAN jag blir så så orolig, tårarna är påväg helatiden. tänk så är det livmoderhalscanser? nej usch inte tänka det värsta. Men det är ja expert på.
Usch för o sova själv nu, fan att det aldrig kan få vara bra nångång. Alltid något som ska krongla.
Jaja, dags att gå till bussen kära vänner. Puss slick / Hanna

Segt!

Hej snurr! Förlåt att jag inte kikade över igår!
Usch blev en lång sov morgon idag, får alltid ångest när jag sovit för länge. Hela dagen förstörd!
Idag är det sista dagen och sista natten för mig och Hans, imårn åker han tillbaks upp till Nord Norge men jag kommer efter om en vecka ca.

Blev iallafall utgång i lördags, vi tjejer drog ut medans karlarna Hans Ronny och Emma var kvar hemma och kosa sig. Efter utgång köpte jag o Hanna en varsin tidig bakis kebab och traskade i - 30 grader upp till henne. Sen unna jag o Hans oss en taxi hem.

Idag ska jag o Hans på bio " Avatar" tänkte vi se. Den börjar kl 16:00 så nu är det dags att göra sig bio-snygg! Hah! /Madeleine


Första natten

Nu ligger jag här på västerviksgatan.
Har badat mitt första bad och gjort min första middag här ikväll. satt på golvet på massor av kuddar och käkade min köttfärsås och spagetti. Nu har jag förflyttat min trötta kropp till sängen, äter massa onyttiga geleklumpar och kollar på LA INK. Jag skulle verkligen kunna somna på fläcken, det var längesen min rygg värke såhär och jag har inte varit så sovtrött på jag vet inte när. Men det bästa vore om du kom och skeda med mig i sängen. Fy bubblan va jag saknar lite närhet, lite vänskapliga kramar. hihi.
Sover säkert till 10 ikväll, eller tidigare och inte rör det mig i ryggen. Då är jag pigg imorgon för inte kan jag ligga på latsidan då heller nej upp och hoppa med dig ditt fetto. måste grejja här hemma och sen iväg och jobba. Gillar när jag kör lite busy woman.
Sen på Onsdag blir det vin, kapten röd och madde här hemma, det ser jag fram emot. Tjoho.
Nu ska jag fortsätta glutta med ena ögat på tv, suss suss / Hanna

...

... och nu citerar jag " MIN RYGG " det är jobbigt att flytta för både kropp och själ.

ciao/ Hanna

hello you

Vem hade trott att man skulle hamna på föfest med pullorna hos emma och sen dansa dansa på joar och äta bakismat i typ minus 30 grader. Nej inte jag iaf men det var verkligen jätte trevlig.
Nu måste jag masa mig upp från den ovanligt sköna soffan och köra igång. Idag ska det bannemej hända grejer där uppe, nu är lägenheten fan obrukbar! 
Pappa ska med upp en sväng nu och kopla av högtalaren till laptopen så jag kan lyssna lite reggae vibes mendans jag grejar i min mjukisdress. Känns så trist att lägenheten inte blir riktigt klar förns den 14 då soffan kommer, men det är bara o bita ihop och utnytja sängen till max nu.

Känner mig riktigt fet efter igår så det får nog bara bli lite filmjölk innan jag drar. puss slick / Hannyhoe 

Let 2010 begin!







JAJA....man ser ju iallafall nästan vad är på bilderna.. om inte så är det från nyårsafton hos Marcus och Conny i Uppsala! let 2010 begin!

God fortsättning!

då var vi inne i 2010! festen hos marcus och conny visade sig kanon! Vilket värdpar! Fantastiskt! var hemma 06:30 på morgonen. Dagen efter var vekligen "dagen efter" vaknar kl 14:30 och bestämmer mig för att inte röra en fena på hela dagen,så blev det. Hans fick gå och hämta mat. Idag mår vi bättre och sitter nu och väntar på att Natalie ska komma hit och gästa oss på en drick. Blir en sväng ner på stan sen också för hoppningsvis! Ronny och Emma är också på ingång... Hanna med! Ikväll har jag o Hans druckit super goda drinkar och öst i oss smörgåstårta.
Nej nu ska jag gå och öppna till Natalie! /MadKaro


busy woman

vilken tid det tar att flytta, herremin gud. Men nu är allt köpt och soffan kommer om en vecka.
har varit till Ikea idag och köpt allt och hunnit montera en del, imorgon ska vi ta dit alla mina kläder och köpa mat att fylla kylskåpet med. Imorgon blir alltså första natten i lägenheten. Det blir mycket spännande och förjävla skönt att slippa pappa och alla jävla regler. Nej dags att släppa hammaren och drar jag mot 15.30 - 21-30 / Hanna

RSS 2.0