To Norway

Från den 12/1 -09 På väg till Norge i Tisdags..  ↓


Ssså.. nu har ämtligen kommit fram till Oslo - Gardemoen. Har precis chekat in väskan och gått igenom tullen för andra och sista gången. Nu var det ett tag sen jag flög (ca månad =p) lite kul har det ändå varit eller så är det för att jag varit hemma i en vecka och inte socialiserat mig alls!

Börjar bli ganska less på den här sträckan som jag som jag fart fram och tillbaka på ganska länge nu (Sverige - Oslo - Tromsö och så Tromsö - Oslo - Sverige) flygplats efter flygplats..Jag är van om inte annat.. känns som jag skulle kunna göra allt utan att titta.. ja herregud!

"BRAAA!" haha "Knulla mig" kan inte sluta le när jag tänker på Mia och Klara. skönt me människor som kan driva och bjuda på sig själv.

By the way! Jag och Hans kanske ska flytta in i hans mammas hus, står typ tomt och vi får bo där om vi vill GRATIS. Sjysst! Inte för att jag har en längtan av att bo i hus,har jag aldrig haft men ändå. Man kan spara en peng och sen är det faktiskt välldigt fin natur runt omkring och,huset är det inge fel på heller. Det ligger på en ö precis här bredvid Tromsö, en ö där han växte upp. Jätte fint.

....................

Alla Kineser går med munnskydd här på flygplatsen, så var det förra gången med,kom ett helt lass med kineser som bar munnskydd. Tycker det känns ännu värre då det här med svin influensan.. hade ju liksom typ glömt bort det. Kommer på mig själv med att jag sitter och håller andan.... Jisses


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0