bara massa trams!

Söndagkväll mina vänner, gillar söndagkvällar, gillar att jag fick en påse godis av mamma och SUPERGILLAR att det är "skit" på tv ikväll, Big brother yes yes yes; kan man ligga och moffla samtidigt som man skrattar åt idioter som skämmer ut sig i tv knullar till höger och vänster. mohaha. Kvalitetsunderhållning när den är som allra bäst.
Idag har jag pluggat i soffan, framför tvn och varit måttligt ointresserad. Det är döden att plugga i vardagsrummet, och alla dessa intressanta program, och sen orkar man ju inte sitta upprätt alltför länge, nej då hämtar man in täcke o kudde och kryper ner, sen somnar man! JA NI HÖR! har ja pluggat? ptja... nääääe!
Kan inte förstå att man verkligen orkar ligga en hel dag utan att bli uttråkad - jag är ju specialist på att underhålla mig själv, och med en roliga kamera app på telen så var eftermiddagen så gott som räddad i några timmar, såhär låg ja.. timme efter timme...










hade celebert besök på eftermiddagen av pensionärshunden och i vanlig ordning har Hanky varit nära att få näsan avbiten av den lilla odågan, men några fina prommenader fick vi ihop iaf - jo minsann, då duger man!



Nu ligger ja här, svettig efter den heta duschen.
Ska laga mig lite sparris soppa i pulverform, fullproppad med vitaminer och mättar säkert otroligt länge!
några knäkemackor med ost, (färdigskivade bara för att jag är lat och oekonomisk) blir det också!

Sen kan ja meddela härskapet att om exakt en vecka kommer Madde hem, om exakt 10 dagar åker vi....
JAG LÄNGTAR EFTER DIG!



titta va jag hitta, hon är söt, lilla b ♥ haha



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Nej men fyfan Hanna. Har du snott nickname "lillaB" och satt det på Barbro??????? hahahahaha den var bra!.. och vad är det för läskigt du stoppar i munnen? :S

2011-03-06 @ 21:33:23
URL: http://charlsson.blogg.se/
Postat av: Hanky

hahahahahahhahahahahhahahahahahahahha ja barbro har varit lilla B ett tag nu.. ... det är en halv ballerinakaka tror ja!

2011-03-06 @ 21:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0